Arkadaşlar bilen biri varsa bana yol göstersin. Aracım var 2.5 senedir kullanıyorum 14.200e aldım 1.500 tüp taktırdım 2000de masraf yaptım geldi bana 17-18 bine ancak araç alındığında hava yastığı açıktı
Şimdi ben bu aracı satmak istiyorum dod otomotive götürdüm almadı galeriler pek sıcak bakmadı kaskosu sigortası geldi evlenicem elden çıkarmak istiyorum lakin nasıl satıcam bilemiyorum bana bir yol gösterir misiniz. Ayrıca nişanlımın da aracı var ve 2 tane arabayla uğraşmak da istemiyoruz. İnternete vermedim aracı çünkü gelen adam test sürüşü bilmemne diycek kız başıma onla uğraşamam başka da uğraşcak zamanı olan kimse yok
Bu tarz araçları en kestirme nasıl satarız?
Bu arada 12 dedim araç için son rakam 11.500e de inicem çünkü düğünde para lazım malum. 2004 Hyundai Getz araç
Niye hava yastığı açık aldın falan demeyin lütfen 2.5 senedir bu lafları dinliyorum ama ben almadım bir şekilde parasını ödeyip almak zorunda kaldım bir başkasının hatasının bedelini ödüyorum işte

Bu arada 12 dedim araç için son rakam 11.500e de inicem çünkü düğünde para lazım malum. 2004 Hyundai Getz araç
Niye hava yastığı açık aldın falan demeyin lütfen 2.5 senedir bu lafları dinliyorum ama ben almadım bir şekilde parasını ödeyip almak zorunda kaldım bir başkasının hatasının bedelini ödüyorum işte