Hava yastığı açık aracı satmak

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar bilen biri varsa bana yol göstersin. Aracım var 2.5 senedir kullanıyorum 14.200e aldım 1.500 tüp taktırdım 2000de masraf yaptım geldi bana 17-18 bine ancak araç alındığında hava yastığı açıktı:( Şimdi ben bu aracı satmak istiyorum dod otomotive götürdüm almadı galeriler pek sıcak bakmadı kaskosu sigortası geldi evlenicem elden çıkarmak istiyorum lakin nasıl satıcam bilemiyorum bana bir yol gösterir misiniz. Ayrıca nişanlımın da aracı var ve 2 tane arabayla uğraşmak da istemiyoruz. İnternete vermedim aracı çünkü gelen adam test sürüşü bilmemne diycek kız başıma onla uğraşamam başka da uğraşcak zamanı olan kimse yok:( Bu tarz araçları en kestirme nasıl satarız?
Bu arada 12 dedim araç için son rakam 11.500e de inicem çünkü düğünde para lazım malum. 2004 Hyundai Getz araç
Niye hava yastığı açık aldın falan demeyin lütfen 2.5 senedir bu lafları dinliyorum ama ben almadım bir şekilde parasını ödeyip almak zorunda kaldım bir başkasının hatasının bedelini ödüyorum işte:(

valla işiniz zor hocam satarsınız satarsınız da böyle sıkışık olunca zor oluyor valla. ben bırakın kazalı arabayı boyasız cruze u zor sattım o yüzden birdaha ne tutulmayan araba alırım ne de kazalı. hasar kaydı nekadar görünüyor pert yoktur inş ?

Sayın Hocam 17-18 Bin liraya size mal olan bir arabayı 11.500 liraya satmak akıl işi değil. Düğünde para lazım ise kredi vs çekin çünkü kredi çekseniz bile 6500-7000 TL faiz ödemezsizin. Çok büyük zarar edersiniz. Size tavsiyem arabayı uzun yıllar kullanmanız.

hocam serviste hava yastıgını taktırsan 6-7 bin zararın olmaz pert kaydın yoksa sonrasında rahat rahat satarsın

araçta airbag ışığı yanıyor mu?hangi hava yastığı patlamış durumda? aracın kazası nedir?bu soruları öğrenmek lazım aracta bi sorun yok sadece bi airbag patlamış durumdaysa alan olur bence

eevet tamamen boyalı pert kaydı yok hatta kısa süreli park halindeyken mortorsiklet çarpmış araca sürücü hava yastığı açılmış. Hocam tuttuğumuz ev okul arası 12 dakika bir tane aracımız olacak zaten onu bile kullanmayacağız nişanlımın işi de yakın olacak eve kaskosu sigortası hava yastığı sıkıntısı baydı gayrı beni hava yastığı tamirli araçla hava yastığı açık aracı satmak aynı olur bişey değişmez boşuna hava yastığını yaptırma dediler ama. Hocam kredi olayına bulaşmıyim de eninde sonunda satılacak araba kapının önünde yatan 2 araç her türlü daha fazla külfet bize

sonuçta ölü fiyata gider. 6-7 bin lira zarar az değil. Sonuçta internete de koyun galericiler vs gelir alır. yazın aracınızın kusurunu da. elbet alıcısı çıkar.

çengel mi klips mi ne atıyorlar hocam hy oldugu yere yetkili servis bile anlamıyor arıza ışığı falanda yanmıyor..ama bunu ben yapamam sonuçta alacak kişininailesi var vs gibi vicdan muhasebesi yapacaksanız :) verin galeriicilere onlar her türlü satar nasılsa pert kaydı da yokmuş

easytr' Alıntı:
fatihtasoz' Alıntı:
valla işiniz zor hocam satarsınız satarsınız da böyle sıkışık olunca zor oluyor valla. ben bırakın kazalı arabayı boyasız cruze u zor sattım o yüzden birdaha ne tutulmayan araba alırım ne de kazalı. hasar kaydı nekadar görünüyor pert yoktur inş ?

hocam zamanında burada cruze ve birçok tutulmayan araç için almayın, uzak durun yazdık. birçok arkadaş dediklerimizin doğruluğunu biliyordu ama bilmeyenler; yok kullanmadan yorum yapmayın, yok şöyle araç yok böyle araç diyip ne arabaları bize övdüler. bu ülkede toyota,vw,ford,renault,honda dışında araba alan hem binerken hem satarken zarar eder.

aynen hocam bende alırken kulak asmamıştım gittim aldım memnun kalmadım zararına da sattım ama cruze sahipleri dediğin gibi toz kondurmuyor bende de vardı eleştiriyordum donanımhaber de yerlere göklere sığdıramıyorlar arkadaş diyorum benim de vardı ben niye okadar beğenmiyordum atmosferik motormuşta falan filan :D

sanayide hava yastığı olayını tecrübeli bir ustaya yaptırmanızı öneririm.
Satarken herşeyi karşı tarafa açıklayın tabi

eşinizin arabasını merak ettim. Sanırım daha iyi. Eğer kendi arabanızı satamıyorsanız eşinizin arabasını satın.
Onda da sıkıntı yoktur inş.

eşiminkinde sıkıntı yok ama onunki ford model olarak benimkinden daha iyi bir model

yok Hocam duruyo bayram dönüşü İstanbul'da bir galeri istedi oraya bırakcam sanırım şimdilik duruyo

Hocam 2004 model arabanızı dediğiniz fiyata satarsınız tam piyasasını bilmiyorum ama fiyatı düşük gibi. Uğraşamam diyorsunuz o zaman nişanlınız kardeşiniz vs biri ilgilenecek daha yüksek bir fiyata bile olabilir bence. Ama uğraşmam param rezil olsun derseniz dediğiniz fiyata uğraşmadan satarsınız zaten.

Buyuksekirlerdeki sanayilerde cikma hava yastiklari cok bulunur. Oralarda ucuza bulup taktirabilirsiniz. Gecen sene arkad 600 liraya doblosuna taktirdi ankarada. Nisanliniz ya da babaniz baksin bu ise.

nisanlim tum erkekler gibi ucun besin hesabini yapmiyor ya dursun kullan illa satacaksak kim ne veriyosa verelim gitsin diyor.istanbuldaki galeriyide nisanlim buldu bakalim.babamda aractan hic anlamiyor malesef kendine bile ikinci elde sorun olur ugrasamam diye sifir arac aldi:(

bilmem oladabilir ama aracin.cemaziyel evvelinde hep ben gibi hatunlar.kullanmis ben 3.kullanicisiyim ilki bir subay karisi hatunlarin iside olabilir zira bende yesile boyatmak icin gittimdide param yetismediydi :)))

BBNET
Geri