ogretmen_pc' Alıntı:
elf.krc' Alıntı:
arkadaşlar bişey soracaktım bende 33 haftalık hamileyim, 23 ocakta 37 haftam doluyor ve izne çıkıyorum ama idarecilerim diyorki niye iki gün için haftayı yakıyorsun 25 ine kadar gel o haftan yanmasın diyor, birde hazır tatile giriyorsun yarıyıl tatilinden sonra izninini başlat o iiki haftayıda sona eklersin diyorlar ama benşm biildiğim kadarıyla son 3 hafta izne çıkmak zorundasın bu üç haftayı doğum sonrasına ekleyemiyoruz diye biliyorum tatille kesiştiği için, ancak erken doğum olursa kullanmadığımız 3 haftalık izni doğum sonrasına aktarabiliyoruz offffff karışık oldu galiba biraz ama özet şu yarıyıl tatilinden sonra iznimi başlatsam 39. haftamda oluyorum doktor rapor verirmi kullanmadığım iki haftayı aktarabilir miyim sizce????
kusura bakmayın biraz uzun olduuu :roll:
hocam bence idare yanlış biliyor olabilir ben de aynen 33. haftamdayım.. 37. haftada zaten istemeseniz bile yasal olarak izne çıkıyorsnuz çalışabilir raporunda yazıyor o tarih .. on beş tatilden dolayı iki haftamız yanacak artık yapacak bi şey yok gibi duruyor şu 6 ay çıksaydı da bunları dert etmeseydik
banada öyle geliyor olmaz dedim onlara da ama olur olur diyorlar

bende 6 aylık izin yılbaşına kadar çıkacak diye duydum hala bir umut bekliyorumm zaman gittikçe daralıyor

hocam doğum ne zaman görünüyor benim 16 şubat son gün