Ne iş yapıyor peki şuan? Kuruma gidiyor mu?Arkadasim halk egitimde kadrolu bilisim ogretmeni, muduru kurs actirmiyor. Sizlerden halk egitimde calisip kurs acan var mi?
Evet bende bu minvalde grup yazışması gördüm. Açmanız da hiç bir sıkıntı yok.Bakanlık da "niye kurs açmıyorsunuz, kurs açın." diye baskı yapıyor.![]()
sadece türkçe eğitimi uzaktan eğitim olabiliyor diye bir yazı okudu senebaşı toplantısında bizim müdürümüzBilgisayar kurslarının (İşletmenlik = 163 saat) pandemiden dolayı uzaktan eğitim şeklinde verilebilir mi acaba?
Mümkün değil hocam mevzuat çalışması gerekirBilgisayar kurslarının (İşletmenlik = 163 saat) pandemiden dolayı uzaktan eğitim şeklinde verilebilir mi acaba?
Daha önce sormuştum Hayat Boyu ÖGM ye. Uzaktan öğrenme ile ilgili çalışmalarımız var diye. Yaygın eğitim kurumunda bence bu imkan olmalı. En azından bizim alanda olmalı zannederimMümkün değil hocam mevzuat çalışması gerekir
Şimdi fark ettim Hakan Hocam siziMümkün değil hocam mevzuat çalışması gerekir
Hocam kitap konusunda teşekkür ederim.Şimdi fark ettim Hakan Hocam siziSizin kitapları kullandık hocam, sağolun.
Halk Eğitim merkezlerindeki uzaktan eğitim konusuna da öncülük etseniz hem daha çok kitleye ulaşmış olunur hem de tedbirli bir şekilde süreç geçmiş olur. Teşekkürler
hocam covid-19 için veli izin belgesi hazırladınız mı? Hazırladıysanız paylaşabilir misiniz? Teşekkürler..ben açtim hocam.keyfi iş yapıyor idareler kadrolu öğretmenin kurs açması noktasında sıkıntı yok
Hocam kurslar zaten zorunlu değil. İsteğe bağlı kurslarımız ama 18 yaşından ufaklar için veli kurs talep formu doldurdular standart gün saat aralığı seçildi. Covid-19 la alakalı bişey yok yanihocam covid-19 için veli izin belgesi hazırladınız mı? Hazırladıysanız paylaşabilir misiniz? Teşekkürler..