ayyador' Alıntı:Şehirde ekleyelim.
Benle başlasın...
Olmak istiyorum çünkü bu benim mesleğim.8-5 çalışmak mesleki açıdam daha ço gelişmemi sağlıycak.Konya
ayyador' Alıntı:Evet öğretmen olduğun çok belli konuşma tarzından. Ayıp denen bi şey var, öğretmişlerdir meslekte. Köy okullarında olupta hademesi olmayan ne fedakar arkadaşlarımız var,temizliğide yapan, tamirde yapanÇok yazık bu mantıktaki arkadaşlarımıza, çok yazık
ayyador' Alıntı:poyraz81 arkadaşım selçuk mezunumuzn??
mostwanted' Alıntı:2 sene sözleşmeliydim formatör olamadım bu sene formatör oldum.okula istediğim saatte gidip istediğim saatte çıkıyordum.nöbet sınıf vs gibi işlerle uğraşmadım bu sene.daha rahat olup daha fazla para kazandım o yüzden formatörlüğe devam diyorum.olursa tabi
BesSTy' Alıntı:mostwanted' Alıntı:2 sene sözleşmeliydim formatör olamadım bu sene formatör oldum.okula istediğim saatte gidip istediğim saatte çıkıyordum.nöbet sınıf vs gibi işlerle uğraşmadım bu sene.daha rahat olup daha fazla para kazandım o yüzden formatörlüğe devam diyorum.olursa tabi
Hocam senin şartlarında formatörlüğü herkes ister.. İşe sadece kendi şartlarımızda bakarsak yarın bizim şartlarımız kötüleştiği zaman sesimizi duyuracak kimse bulamayız.. Kendimden örnek vereyim...
Rahat bu okul rahat bir idare mükemmel bir bt sınıfı .. Ama angarya iş çok fazla..İdarenin öğretmenlerin ne yaparsanız yapın yaptığınız işler görünmeyeceği için malum anlayıştan öteye geçmiyor.. Çünkü sen derse girmiyorsun onların gözünde.. Ya da 6-15 saat derse girip full ek ders alıyorsun... Ama ne olursa olsun ben derslerimizin geri gelmesini istiyorum.. Çünkü zamanla köreliyor insan.. Evet anlattığımız içerik pek güncel olmasada müdahele edebiliyorsunuz.. Vs.. Farklı çözümler getirebiliyorsunuz..
Mesele ben bütün gün okulda formatör öğretmenlik görevini icra ederken hiç bir şeye tam konsantre olamıyorum.. Çünkü BT sınıfı var çok iyi ama ders 6 saat ee öğrenciler kullanmak istiyor.. Sonuçta bu sınıfı açık tutup öğrencilerin kullanımana açmak görevimiz.. Bu iş beni çok yoruyor gerçekten akşam eve gittiğim zaman kendimle ilgili bir şeyler öğrenmeye halim kalmıyor... Vs...
her_dem' Alıntı:ayyador' Alıntı:Şehirde ekleyelim.
Benle başlasın...
Olmak istiyorum çünkü bu benim mesleğim.8-5 çalışmak mesleki açıdam daha ço gelişmemi sağlıycak.Konya
formatörlük diplomanı hangi üniversiteden aldın. biz öğretmenlik mezunuyuz. kaç puanla girdin bu bölüme. görevlendirme tuvalet temizliği görevi verseler temizlersiniz bu mantıkla. sonra da benim mesleğim bu dersiniz. hatta gece 12ye kadar mesai yapın kişisel gelişiminizi tam olarak tamamlayınız.
Arkadaşım sen kendini geliştirmek deyince ne anlıyorsun ben bilmiyorum ancak ben kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum, nasıl mı? Şöyle;frt44' Alıntı:bunun yanında kendimi geliştiriyorum muhabbeti çok sıktı artık, bende derim ki o zaman devlet size sabah 8 akşam 5 çalışmanız için o parayı veriyor, o saatte ne kendini geliştirmesi bu? hem para alıp hem de kendi keyfimize göre mi davranacağız?
frt44' Alıntı:okulda 2000 öğrenci var, 54 sınıf 80 öğretmen 6 idareci ve tek bilgisayarcıyım... Böyle bir okulda formatör olmak isteyen varsa elini sıkarım...bir önceki okulum 100 öğrenci 10 öğretmen 2 idareciydi. yanlış anlaşılmasın ama o okulda formatörlük yapmak çocuk oyuncağından bile daha kolay bir işti... Şartlarınızın değiştiğini düşünerek bence formatörlük istiyorum-istemiyorum muhabbetine girin... yoksa dünyadır bu bir bakmışsınız kendinizi benim okulum gibi bir okulda bulursunuz...
bunun yanında kendimi geliştiriyorum muhabbeti çok sıktı artık, bende derim ki o zaman devlet size sabah 8 akşam 5 çalışmanız için o parayı veriyor, o saatte ne kendini geliştirmesi bu? hem para alıp hem de kendi keyfimize göre mi davranacağız?
boteakif' Alıntı:Arkadaşım sen kendini geliştirmek deyince ne anlıyorsun ben bilmiyorum ancak ben kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum, nasıl mı? Şöyle;frt44' Alıntı:bunun yanında kendimi geliştiriyorum muhabbeti çok sıktı artık, bende derim ki o zaman devlet size sabah 8 akşam 5 çalışmanız için o parayı veriyor, o saatte ne kendini geliştirmesi bu? hem para alıp hem de kendi keyfimize göre mi davranacağız?
Bir arkadaş bilgisayarında sorun varsa sorununu anlatıyor hocam bilgisayara şu oldu bu oldu diye. Ben de bakıyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış mıyım diye. Daha önce karşılaştığım birşeyse önceden kullandığım yöntemlerle sorunu çözmeye çalışıyorum ve genellikle sorunu çözüyorum. Bildiğim her yolu deneyip sorunu çözemediğim olmuyor mu? Tabi ki arada oluyor ve böyle durumlarda başlıyorum kendimi geliştirmeye(internette bu sorunu yaşamış kişilerin paylaşımlarını okuyorum, bilgisayarcı arkadaşlarımla iletişime geçiyorum, vb.) Çünkü o sorunu çözmek için can atıyorum.
Hiçbir sorun yoksa, yani kimse bana birşey danışmamışsa boş boş oturmaktansa açıyorum bilgisayarımı internetten veya bilgisayarıma indirdiğim değişik eğitim videolarını izliyorum.
hem para alıp hem de kendi keyfimize göre mi davranacağız? demişsiniz peki bana REHBER ÖĞRETMENLERİN ne yaptığını söyler misiniz?
mfacil' Alıntı:frt44' Alıntı:okulda 2000 öğrenci var, 54 sınıf 80 öğretmen 6 idareci ve tek bilgisayarcıyım... Böyle bir okulda formatör olmak isteyen varsa elini sıkarım...bir önceki okulum 100 öğrenci 10 öğretmen 2 idareciydi. yanlış anlaşılmasın ama o okulda formatörlük yapmak çocuk oyuncağından bile daha kolay bir işti... Şartlarınızın değiştiğini düşünerek bence formatörlük istiyorum-istemiyorum muhabbetine girin... yoksa dünyadır bu bir bakmışsınız kendinizi benim okulum gibi bir okulda bulursunuz...
bunun yanında kendimi geliştiriyorum muhabbeti çok sıktı artık, bende derim ki o zaman devlet size sabah 8 akşam 5 çalışmanız için o parayı veriyor, o saatte ne kendini geliştirmesi bu? hem para alıp hem de kendi keyfimize göre mi davranacağız?
54 sınıf olan bır okulda zaten dersınız full dur yanı formator olmak zorunda degılsınız ama zaten formatorun yaptıgı ısı sızden yapmanızı ısterler ben kendı adıma format ıcın baskasını cagırın dıyemem cunku okulların ekonomık durumunu goruyorum yada cad5 e soket takmak ıcın servıs cagırın dıyemem formator olsamda olmasamda ben yaparım o ısı yapılmazsa egıtım aksar ben ogretmenım egıtım onde gelır benım 5 dk alır cagırsalar banane desem ena z 2 gun gecer yanı cogumuz bızım ısımız olmayan seylerı ısteyerek yapıyoruz bız egıtımcıyız bız gormemezlıkten gelemeyız dersı bos sınıftan gelen ses uzerıne kafasını ıcerı sokup cocuklar nasılsınız neden bu kadar gurultu cıkıyor demeyıp banane ben formatorum dıyorsanız o zmn zaten ogretmen degılsınız bunu okulda hızmetlı ve rehberlık danısma dısında yapanı gormedım ısallahta o duruma dusmem cunku o zmn ogretmenlıkten cıkmıs olurum o zmn okul hayatım bıtmıs olur sadece maas ıcın orada olurum