Arkadaşın bilgisayarı derken okulun bilgisayarlarını kastettim ve evet her sınıfta bilgisayarımız mevcut.frt44' Alıntı:arkadaşınızın bilgisayarı derken her sınıfta öğretmenlere özel okul bilgisayarı mı var? mesai saatlerinde doğal olarak onları tamir edebilirsiniz tabii...ama arkadaşınızın bilgisayarını mesai saatleri içinde tamiri anlamadım tam olarak???
rehber öğretmenler senin umurunda olsun benim değil, ben kendime bakarım... Benim kazancıma kimse ortak olmuyor...
ben mesai saatlerinde sadece okul için çalışmayı uygun buluyorum gerisi kazancıma gölge düşürür..
Mesai saatlerini dolu dolu geçirebilecek bir okulda çalışıyorsunuz sanırım ne güzel, bu saatler içinde durmaksızın sürekli okul için çalışabildiğinize göre büyük bir okul olmalı diye düşündüm. Öyle bir okulda çalışsam tabi ki sürekli iş yapmaktan başımı kaldıramam, kendimi geliştirmek için evdeki vaktimi kullanmam gerekir. Ancak benim çalıştığım okulda okul için çalışmak dışında epey boş zamanım oluyor. Ve bizim branş daha doğrusu teknoloji işi sürekli ilerleyen birşey olduğu için bizler de sürekli kendimizi geliştirmeliyiz diye düşünüyorum ve bunu okulda çalıştığım süre içinde boş vakitlerimde yapmayı gayet doğal buluyorum. Saygılar...