Faz2 Etap23 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni)

Kodla Büyü

İmajlarımızdan ne kadar memnunsunuz?

• Geliştirilmeli

• İdare eder

• Memnunum

• Çok memnunum

• Mükemmel

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
faz2 vestel akıllı tahtanın usb girişlerinden biri bozulmuş.Aynı anda hem flash hem klavye çalıştıramadığım için pardusu kuramıyorum.Çözümü olan var mı arkadaşlar.

faz2 vestel akıllı tahtanın usb girişlerinden biri bozulmuş.Aynı anda hem flash hem klavye çalıştıramadığım için pardusu kuramıyorum.Çözümü olan var mı arkadaşlar.
*Eğer intel işlemci ise harddiski diğer ops takıp imaj atabilirsiniz.
*Ağ üzerinden imaj atabilirsiniz.
*Sağlam bir ops den usb söküp ona takıp imaj atabilirsiniz.
*AMD işlemci ise başka ops takıp MBR olarak yükleyebilirsiniz. Bunda UEFI olarak yüklenip ve harddisk sökülürse çökme yapar.
*Servis kaydı açın USB portu değiştirsinler. (Fatih pysden arıza kaydı açabilirsiniz.)
*Harddiskten harddiskle clonlama yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: skb
10 tahtadan 4 tanesini kurdum. Kalanlar Ventoy ile kurulum sonrası bu hataya düşüyor. Hepsi aynı tahta bios ayarı mı yapılacak?
hocam burdan imaj indirip rufus ile dd mode usb belleğe atın kurulum yaparkende başlangıçta usb olanı seçin uefi oolanı seçmeyin düzeleri

İyi günler arkadaşlar. 1 adet tahtamızda hem Windows işletim sisteminde hem Pardus işletim sisteminde dokunmatik çalışmıyor ama 4 adet göz de ışık var. Arıza kaydı oluşturduk ekip geldi baktı. Herhangi bir sorun yok hocam dediler. Tahta donanımı görüyor ancak dokunmatik hiçbir şekilde çalışmıyor. Açma kapama düğmesinden açıp kapatıyoruz.Sağ üstte aç kapa işareti görünüyor. İçte yer alan USB kablosunu takıp çıkardığınız zaman ses donanim tanima sesi geliyor. Kalibrasyon programında donanım adı yazıyor. Şu an elimizde dokunmatik seti yok gelince değiştirelim dediler. Bu arıza hakkında bilgisi olan var mı?

Bios piliini değiştirdim yine yanı bende de boot hatası veriyor bazı tahtalar, Faz 1 imagi deneyeceğim. Tahta Faz 2
Değiştirdiysen kutupları yanlış değilse tarih saati ayarla imajı yükle düzelir. Kurulumu pil değişiminden önce yaptıysan pili söktüğün anda çökme yapar yeniden kurman gerekiyor. :)

İyi günler arkadaşlar. 1 adet tahtamızda hem Windows işletim sisteminde hem Pardus işletim sisteminde dokunmatik çalışmıyor ama 4 adet göz de ışık var. Arıza kaydı oluşturduk ekip geldi baktı. Herhangi bir sorun yok hocam dediler. Tahta donanımı görüyor ancak dokunmatik hiçbir şekilde çalışmıyor. Açma kapama düğmesinden açıp kapatıyoruz.Sağ üstte aç kapa işareti görünüyor. İçte yer alan USB kablosunu takıp çıkardığınız zaman ses donanim tanima sesi geliyor. Kalibrasyon programında donanım adı yazıyor. Şu an elimizde dokunmatik seti yok gelince değiştirelim dediler. Bu arıza hakkında bilgisi olan var mı?
Donanımsal arıza var, ekip acemiymiş yada uğraşmak istememiş.

ilksms
Geri