нурал Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,298 Dün 18:29 da #721 Böyle bir günde bile hala Pardus diyosunuz yahu. Akıl alır gibi değil. Tahtaya da pardusa da. Ölen öldü
Böyle bir günde bile hala Pardus diyosunuz yahu. Akıl alır gibi değil. Tahtaya da pardusa da. Ölen öldü
idblt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 624 Dün 18:50 da #722 wellhi4' Alıntı: 10 tahtadan 4 tanesini kurdum. Kalanlar Ventoy ile kurulum sonrası bu hataya düşüyor. Hepsi aynı tahta bios ayarı mı yapılacak? Genişletmek için tıkla ... bios pili bitmiş
wellhi4' Alıntı: 10 tahtadan 4 tanesini kurdum. Kalanlar Ventoy ile kurulum sonrası bu hataya düşüyor. Hepsi aynı tahta bios ayarı mı yapılacak? Genişletmek için tıkla ... bios pili bitmiş
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 14,212 Dün 19:01 da #723 wellhi4' Alıntı: 10 tahtadan 4 tanesini kurdum. Kalanlar Ventoy ile kurulum sonrası bu hataya düşüyor. Hepsi aynı tahta bios ayarı mı yapılacak? Genişletmek için tıkla ... Bios pili bitmiş değiştirilmesi lazım. Uğraşamam derseniz Faz1 imajımızı yükleyin düzelir.
wellhi4' Alıntı: 10 tahtadan 4 tanesini kurdum. Kalanlar Ventoy ile kurulum sonrası bu hataya düşüyor. Hepsi aynı tahta bios ayarı mı yapılacak? Genişletmek için tıkla ... Bios pili bitmiş değiştirilmesi lazım. Uğraşamam derseniz Faz1 imajımızı yükleyin düzelir.