bios pili bitmiş10 tahtadan 4 tanesini kurdum. Kalanlar Ventoy ile kurulum sonrası bu hataya düşüyor. Hepsi aynı tahta bios ayarı mı yapılacak?
Bios pili bitmiş değiştirilmesi lazım. Uğraşamam derseniz Faz1 imajımızı yükleyin düzelir.10 tahtadan 4 tanesini kurdum. Kalanlar Ventoy ile kurulum sonrası bu hataya düşüyor. Hepsi aynı tahta bios ayarı mı yapılacak?
*Eğer intel işlemci ise harddiski diğer ops takıp imaj atabilirsiniz.faz2 vestel akıllı tahtanın usb girişlerinden biri bozulmuş.Aynı anda hem flash hem klavye çalıştıramadığım için pardusu kuramıyorum.Çözümü olan var mı arkadaşlar.
bir usb çoğaltıcı ile hem klavye hem de flashı aynı usb girişine takarak çok daha pratik bir çözüm düşünülebilir.faz2 vestel akıllı tahtanın usb girişlerinden biri bozulmuş.Aynı anda hem flash hem klavye çalıştıramadığım için pardusu kuramıyorum.Çözümü olan var mı arkadaşlar.
Faz2 AMD işlemcide usb hub çalışmıyor. Yinede usb 2.0 hub olan denenebilir.bir usb çoğaltıcı ile hem klavye hem de flashı aynı usb girişine takarak çok daha pratik bir çözüm düşünülebilir.
Doğrudur hocam. Bizde de bir tane giriş bozulmuştu. İntel olduğu için usb çoğaltıcı ile kolayca halletmiştik. Belki intelse daha kolay olabilir diye dedimFaz2 AMD işlemcide usb hub çalışmıyor. Yinede usb 2.0 hub olan denenebilir.