Faz2 Etap23 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni)

Kodla Büyü

İmajlarımızdan ne kadar memnunsunuz?

• Geliştirilmeli

• İdare eder

• Memnunum

• Çok memnunum

• Mükemmel

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
hocam bi tahta da etap 23 imaj atınca dokunmatik çalışmıyor win10 yükleyim dedim onda da kalibrasyon programı takılıp donup kalıyor ne yapmam lazım ki

@hasari hocam merhaba benim şöyle bir sıkıntı oluyor.kurdugum her tahta kendini sanki yeniden başlatıp açıyor.her tahta 2.seferde açılıyor. Faz2 tahtalar. 2 defa fatih yazısının olduğu ekran geliyor.sizin imajda ve diğer pardus indirdiğim imajda da aynı sorun var neden olabilir teşekkürler

@hasari hocam merhaba benim şöyle bir sıkıntı oluyor.kurdugum her tahta kendini sanki yeniden başlatıp açıyor.her tahta 2.seferde açılıyor. Faz2 tahtalar. 2 defa fatih yazısının olduğu ekran geliyor.sizin imajda ve diğer pardus indirdiğim imajda da aynı sorun var neden olabilir teşekkürler
Sıkıntı yok faz2 açılış süreci böyle dert etmeyin normal.😊

hocam bi tahta da etap 23 imaj atınca dokunmatik çalışmıyor win10 yükleyim dedim onda da kalibrasyon programı takılıp donup kalıyor ne yapmam lazım ki
Dokunmatik gözleri veya tahta içinde usb kablosu var onu söküp takmak sorunu giderebilir fakat sizin sökmeniz zor olabilir kayıt açın servis yapsın.

bu hafta bi uğraşayım bakayım
Bende 1 okula daha kurulum yapacağım ondan sonra bakarım.

Bu dokunmatik iki modda çalışıyor galiba biri iki kamera diğeri 4 kamera ile gibi. Yani windows sürücüsü iki modda da çalışıyor ama linux sürümü tek modu destekliyor gibi. ( Windows da kalibrasyon esnasında takılması da sürücünün kameraları çalışıyor gibi düşünmesi ama bir kameradan bilgi gelmeyince onu beklemesi gibi birşey)
Bu nedenle windows da çalışıyor gibi görünen linuxta çalışmıyor. Ben öyle bir çıkarım yaptım.

Son düzenleme:
Sıra bize de geldi inşallah başlayacağım imajları kurmaya. @hasari hocam emekleriniz için teşekkürler. Son durum ne oldu bu imajı eta kayıt etmekte sorun yok değil mi son mesajlar o şekilde galiba

28 tahta yükledim hiçbirinde eta kayıt sorunu olmadı. @hasari hocamın eline emeğine sağlık. Sorun yaşayan ya Etap Yetkili kullanıcısı haricinde kayıt yapmaya çalışmıştır ya da İnternet bağlantısı sorun olmuştur.

Teşekkür ederim emeğinize sağlık 🙏🏻 bütün sayfaları okudum inşallah biz de pildi kalibrasyondu bir sorun yaşamadan tamamlarız
Faz2ler pardusta biraz kaprisli takılıyorlar. Bazılarında sorun yaşamanız kuvvetle muhtemel. Mümkün ise elinizde yedek pilleriniz olsun tahta alt köşelerine çok dikkat edin çok temiz olmak zorunda. Faz2 ler intel ve AMD, intelde pil biterse bios ekranı bir hata mesajı verir klavye ile geçilebilir AMD olanda pil biterse değiştiremeyecekseniz ona Faz1 imajımızı yükleyin. Ama özünde bu sorunlar pil problemi. OPS vidalarını yalama yapmadan sökmek için kanalımda nasıl söküldüğünü anlattığım videolar var onlara göz gezdirin zaten biliyorsanız sorun yok.
Sorun yaşarsanız yazarsanız buradan destek sağlarız.

ilksms
Geri