Sıkıntı yok faz2 açılış süreci böyle dert etmeyin normal.@hasari hocam merhaba benim şöyle bir sıkıntı oluyor.kurdugum her tahta kendini sanki yeniden başlatıp açıyor.her tahta 2.seferde açılıyor. Faz2 tahtalar. 2 defa fatih yazısının olduğu ekran geliyor.sizin imajda ve diğer pardus indirdiğim imajda da aynı sorun var neden olabilir teşekkürler

Dokunmatik gözleri veya tahta içinde usb kablosu var onu söküp takmak sorunu giderebilir fakat sizin sökmeniz zor olabilir kayıt açın servis yapsın.hocam bi tahta da etap 23 imaj atınca dokunmatik çalışmıyor win10 yükleyim dedim onda da kalibrasyon programı takılıp donup kalıyor ne yapmam lazım ki
Aynı sorun bendede var 1 tahtada.hocam bi tahta da etap 23 imaj atınca dokunmatik çalışmıyor win10 yükleyim dedim onda da kalibrasyon programı takılıp donup kalıyor ne yapmam lazım ki
Dokunmatik gözleri veya tahta içinde usb kablosu var onu söküp takmak sorunu giderebilir fakat sizin sökmeniz zor olabilir kayıt açın servis yapsın.
bu hafta bi uğraşayım bakayımAynı sorun bendede var 1 tahtada.
Bende 1 okula daha kurulum yapacağım ondan sonra bakarım.bu hafta bi uğraşayım bakayım
Hocam binlerce kişi kullandı sıkıntı yok kurun. Zaten sorun olsa yayında tutmayız. Orijinal iso dosyası ne ise buda o.Sıra bize de geldi inşallah başlayacağım imajları kurmaya. @hasari hocam emekleriniz için teşekkürler. Son durum ne oldu bu imajı eta kayıt etmekte sorun yok değil mi son mesajlar o şekilde galiba
Teşekkür ederim emeğinize sağlıkHocam binlerce kişi kullandı sıkıntı yok kurun. Zaten sorun olsa yayında tutmayız. Orijinal iso dosyası ne ise buda o.
bütün sayfaları okudum inşallah biz de pildi kalibrasyondu bir sorun yaşamadan tamamlarızFaz2ler pardusta biraz kaprisli takılıyorlar. Bazılarında sorun yaşamanız kuvvetle muhtemel. Mümkün ise elinizde yedek pilleriniz olsun tahta alt köşelerine çok dikkat edin çok temiz olmak zorunda. Faz2 ler intel ve AMD, intelde pil biterse bios ekranı bir hata mesajı verir klavye ile geçilebilir AMD olanda pil biterse değiştiremeyecekseniz ona Faz1 imajımızı yükleyin. Ama özünde bu sorunlar pil problemi. OPS vidalarını yalama yapmadan sökmek için kanalımda nasıl söküldüğünü anlattığım videolar var onlara göz gezdirin zaten biliyorsanız sorun yok.Teşekkür ederim emeğinize sağlıkbütün sayfaları okudum inşallah biz de pildi kalibrasyondu bir sorun yaşamadan tamamlarız