Veyon programı ile yapabilirsiniz.@hasari hocam emeğinize sağlık. windowstaki netsupport gibi tahtaları da tek bir yerden kontrol etmek istesek nasıl yaparız acaba? bunun için bir program var mı?
buradan 3.5 olan driveri kurun bizde de güncelleme yapınca dokunmatik gitmişti eski sürüm yükleyince düzeldi.Hocam tahtanın birinde kurduktan sonra gelen güncellemeleri yapınca dokunmatik gitti bu problemi yaşayan var mı acaba ?
Bunu yükleyip güncelleme yaptıktan sonra sorun oldu mu hocam ?buradan 3.5 olan driveri kurun bizde de güncelleme yapınca dokunmatik gitmişti eski sürüm yükleyince düzeldi.
Ana bilgisayar windows, tahtalar pardus olacak şekilde veyon kurulabilir mi?Veyon programı ile yapabilirsiniz.
Denemedim ama olur hocam.Ana bilgisayar windows, tahtalar pardus olacak şekilde veyon kurulabilir mi?
hocam öncelikle emeklerinize sağlık.Hocam özünü söyleyim çözümü de söyleyim. Cihazlarınız Faz2 AMD işlemcidir pilleri bitmiş ayar tutmadığından çökme yaşıyor pili değişmeniz lazım ama ben yapamam uğraşamam derseniz onlara Faz1 imajımızı atın sorun çıkmaz.