Faz2 Etap23 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni)

Kodla Büyü

İmajlarımızdan ne kadar memnunsunuz?

• Geliştirilmeli

• İdare eder

• Memnunum

• Çok memnunum

• Mükemmel

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Hocam tahtanın birinde kurduktan sonra gelen güncellemeleri yapınca dokunmatik gitti bu problemi yaşayan var mı acaba ?

Hocam özünü söyleyim çözümü de söyleyim. Cihazlarınız Faz2 AMD işlemcidir pilleri bitmiş ayar tutmadığından çökme yaşıyor pili değişmeniz lazım ama ben yapamam uğraşamam derseniz onlara Faz1 imajımızı atın sorun çıkmaz.
hocam öncelikle emeklerinize sağlık.

ben de çoğu tahtada aynı sorunu alıyorum.

belirttiğiniz faz1 için olan imajı indireceğim link var mıdır ?

@hasari hocam emeğinize sağlık. windowstaki netsupport gibi tahtaları da tek bir yerden kontrol etmek istesek nasıl yaparız acaba? bunun için bir program var mı?
Ana bilgisayar windows, tahtalar pardus olacak şekilde veyon kurulabilir mi?

Olur ama Veyon kasılıyor. Performansı iyi değil artı ayar yap et hiç gerek yok. Pardus kurup E-ağ kullanın derim şahsen.

Olur ama Veyon kasılıyor. Performansı iyi değil artı ayar yap et hiç gerek yok. Pardus kurup E-ağ kullanın derim şahsen.
hocam pardusta ilk defa veyon kullanacağım. netsupporttaki gibi tahtalara kurarken öğrenci sürümü seçmek gibi bir ayar ya da seçenek var mı? yani veyon tahtaları nasıl görecek?

hocam pardusta ilk defa veyon kullanacağım. netsupporttaki gibi tahtalara kurarken öğrenci sürümü seçmek gibi bir ayar ya da seçenek var mı? yani veyon tahtaları nasıl görecek?
Aynı program ile hepsi kurulacak sadece kurarken öğrenci bilgisayarlarında master modülü seçili olmasın anapcde master modülüde seçilecek. Tek farkı bu başka fark yok.

Veyonda öğrenci ayarı yok. Key dosyaları var bir de master sekmesi farklı ana bilgisayarda. onunla oluyor genelde. Fazlaca ayar olayı var ve gereksiz detaylı. Format atmanız gerekirse yine uğraştırıyor. Veyon tavsiye etmem ama illa kuracağım derseniz siz bilirsiniz.

Tek tıkla kurulan var sürekli destek verilen E-ağ daha mantıklı.

Veyonla cedelleşeyim derseniz de

ilksms
Geri