Veyon programı ile yapabilirsiniz.@hasari hocam emeğinize sağlık. windowstaki netsupport gibi tahtaları da tek bir yerden kontrol etmek istesek nasıl yaparız acaba? bunun için bir program var mı?
buradan 3.5 olan driveri kurun bizde de güncelleme yapınca dokunmatik gitmişti eski sürüm yükleyince düzeldi.Hocam tahtanın birinde kurduktan sonra gelen güncellemeleri yapınca dokunmatik gitti bu problemi yaşayan var mı acaba ?
Bunu yükleyip güncelleme yaptıktan sonra sorun oldu mu hocam ?buradan 3.5 olan driveri kurun bizde de güncelleme yapınca dokunmatik gitmişti eski sürüm yükleyince düzeldi.
Ana bilgisayar windows, tahtalar pardus olacak şekilde veyon kurulabilir mi?Veyon programı ile yapabilirsiniz.
Denemedim ama olur hocam.Ana bilgisayar windows, tahtalar pardus olacak şekilde veyon kurulabilir mi?
hocam öncelikle emeklerinize sağlık.Hocam özünü söyleyim çözümü de söyleyim. Cihazlarınız Faz2 AMD işlemcidir pilleri bitmiş ayar tutmadığından çökme yaşıyor pili değişmeniz lazım ama ben yapamam uğraşamam derseniz onlara Faz1 imajımızı atın sorun çıkmaz.
@hasari hocam emeğinize sağlık. windowstaki netsupport gibi tahtaları da tek bir yerden kontrol etmek istesek nasıl yaparız acaba? bunun için bir program var mı?
Ana bilgisayar windows, tahtalar pardus olacak şekilde veyon kurulabilir mi?
Buyurun hocam:hocam öncelikle emeklerinize sağlık.
ben de çoğu tahtada aynı sorunu alıyorum.
belirttiğiniz faz1 için olan imajı indireceğim link var mıdır ?
Çoook teşekkür ederim. Kanalınızda bulamamıştımBuyurun hocam:
![]()
Pratik Bilgi tarafından paylaşılan gönderi
Faz1 Etap23.4 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni) imajımız hazır, aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. İmaj boyutu 4.9 GB 5 dakikada kurulum. Yapılan değişiklikle...youtube.com
hocam pardusta ilk defa veyon kullanacağım. netsupporttaki gibi tahtalara kurarken öğrenci sürümü seçmek gibi bir ayar ya da seçenek var mı? yani veyon tahtaları nasıl görecek?![]()
Ağ Kontrol Yazılımı
Yerel bir ağdaki(lan) bilgisayarların kontrol ve yönetimini yapabileceğiniz veyon, epostes vb. yazılımlara alternatif yazılım. Yazılımla ya...bayramkarahan.blogspot.com
Olur ama Veyon kasılıyor. Performansı iyi değil artı ayar yap et hiç gerek yok. Pardus kurup E-ağ kullanın derim şahsen.
Pardus simgesine tıklayın uygulamalar arasında Eta Otomatik Kapatma uygulaması var ona tıklayın oradaki ayarı değiştirebilirsiniz.Hocam saat 18:00 de otomatik kapanmayı nasıl iptal edebiliriz
Aynı program ile hepsi kurulacak sadece kurarken öğrenci bilgisayarlarında master modülü seçili olmasın anapcde master modülüde seçilecek. Tek farkı bu başka fark yok.hocam pardusta ilk defa veyon kullanacağım. netsupporttaki gibi tahtalara kurarken öğrenci sürümü seçmek gibi bir ayar ya da seçenek var mı? yani veyon tahtaları nasıl görecek?