Faz2 Etap23 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni)

Kodla Büyü

İmajlarımızdan ne kadar memnunsunuz?

• Geliştirilmeli

• İdare eder

• Memnunum

• Çok memnunum

• Mükemmel

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Hocam öğretmenler odası için hangi imajınızı önerirsiniz ? 4gb ram var, 1 tb harddisk. Pentium 4.. Windows 8.1 yüklüymüş eskiden, bayağı ağırlaşmış artık. Yenilemek istiyorum da..

Hocam işin garibi geçen sene 5-6 tahtanın pili bitmişti arıza kaydı açtım tüm hepsini birden değiştirdiler. Pil sorunu olmaması lazım
Sıfır pillerdede arızalı çıkan oluyor ölçmekte yarar var. Eğer pil değilse tahtayı düzgün kapatmayıp fişten çekmişlerdir.

Ekli dosyayı görüntüle 82020

Hocam dün kurulumu yaptığım okulda tahtalar açılmamış böyle bir ekran gelmiş. Şuan o okulda değilim yarın gidip yerinde göreceğim ama bu ekran ne anlama geliyor bilen var mı?
Hocam bu hatanın sebebi genellikle Linux dosya sistemindeki bozuk bloklar veya yanlış kapatma sonucu oluşur ve sistemin açılışta kök dizini bağlayamamasına neden olur. Fişin tahta kapanmadan direk çekilmesi ile oluşabilir. Çözüm için, hata ekranında (initramfs) Ekrandaki satırda exit yazarak enter tuşuna basınız. Disk bölümleri gösterilecektir.

fsck -fy /dev/sdXY komutunu gösterilen bölümleri yazarak düzenleyin ve çalıştırınız:

Örnek: fsck -fy /dev/sda1

İşlemler bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

Eğitim sırasında bu hatayı bu şekilde çözebileceğimizi söylemişlerdi.

Hocam bu hatanın sebebi genellikle Linux dosya sistemindeki bozuk bloklar veya yanlış kapatma sonucu oluşur ve sistemin açılışta kök dizini bağlayamamasına neden olur. Fişin tahta kapanmadan direk çekilmesi ile oluşabilir. Çözüm için, hata ekranında (initramfs) Ekrandaki satırda exit yazarak enter tuşuna basınız. Disk bölümleri gösterilecektir.

fsck -fy /dev/sdXY komutunu gösterilen bölümleri yazarak düzenleyin ve çalıştırınız:

Örnek: fsck -fy /dev/sda1

İşlemler bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

Eğitim sırasında bu hatayı bu şekilde çözebileceğimizi söylemişlerdi.
Hocam teşekkür ederim yarın gittiğimde deneyeceğim. 15 tahtaya kurmuştum bütün tahtaların açılmadığını söylediler bana. İnşallah çözülür

ilksms
Geri