Faz2 Etap23 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni)

Kodla Büyü

İmajlarımızdan ne kadar memnunsunuz?

• Geliştirilmeli

• İdare eder

• Memnunum

• Çok memnunum

• Mükemmel

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Hocam mehcan e kilit kurdum windowsta bir problem yoktu lakin pardusta tahta açılışta qr sormadan direk açılıyor ?

Hocam denediniz mi ben imajı attım fakat açılışta siyah ekranda kaldı tahta açılmadı faz1 için olan imaj? fişi tak çıkar yapıp tekrar açınca geldi bu arada
Hocam faz1ler bazen reboot edemiyor ondan dolayı faz1lerde yükleme bitmişse en üstte imleç yanıp sönüyorsa yükleme tamamlanmıştır sadece yeniden başlatamamıştır. Öyle durumlarda düğmeye uzunca basın kapansın sonra açın düzgün açılır.

Hocam mehcan e kilit kurdum windowsta bir problem yoktu lakin pardusta tahta açılışta qr sormadan direk açılıyor ?
Hocam siz sanırım ekilitin eski versiyonunu kuruyorsunuz ekiliti güncelleyin yeni versiyon ile kurulum dosyası oluşturun ekilit23.deb dosyası oluşacak önce onu tahtaya kurun sonra aynı klasörde uç birimi açın sudo ekilit yazın yükleme ekranı açılır. Yani yeni versiyonu kurun düzelir.

kapata bastığında tahtayı kapatmıyor oturumu kapatıyor ve kullanıcı şifre ekranına yönlendiriyor. zorla kapatla kapatıyor.

hocam öğretmen arkadaşlar z kitaplarda sorun yaşadığını söylüyor takılma gibi açılmama gibi ne yapabiliriz??

Evet hocam sizin en sonki subat imajınız. Normal etap kullanıcısı ile deniyorum eba hesabı açmadan
Üzerine bir kaç güncelleme gelmişti onları yapın. Birde ekstra yüklediğiniz uygulama varsa kilit programları gibi onlar sebep oluyor olabilir. Normalde düzgün kapanması lazım.

O değil hocam, örneğin yazı yazarken kalem ile tahtaya, tüm yazılanlar birden gidiyor demek istiyorlar anladığım kadarı ile, ama sanırım dokunmatiğin bazı bölgeleri algılamamasında oluyor
hocam kalem seçildikten sonra , kalem ayralarında ekran seçimi beyaz olan seçili olunca, açık olan pencere kaybolup, beyaz boş ekran geliyor.

Hocam öncelikle iyi çalışmalar diliyorum. Bu Pardus imajlarında sadece C: bölümüne kurma gibi bir şey yapabiliyor muyuz? Ya da o şekilde bir imaj var mı? Windows'tan kalma öğretmen dosyaları, kitaplar vb. D: bölümündeki yedeklerin silinmemesi için soruyorum.

hocalarım tünaydınlar isoyu ventoy ile kurmaya çalışınca hata veriyor ve belleği biçimlendirmem gerekiyor. sorun ne ola bilir

Tahtayı temizlememe ve Calibre etmeme rağmen sağ üst kısmı zor algılıyor. Windowsta herhangi bir problem yoktu çözümü tam olarak ne yapılması lazım

Faz 3 Aidata için ilgili imajı indirdim, Faz 2 de indirdim, ancak ikisinde de ekteki hatayı alıyorum. Ne önerirsiniz

Ekli dosyalar

• 20260326_135103.webp
    20260326_135103.webp
    85.1 KB · Görüntüleme: 14
Hocam öncelikle iyi çalışmalar diliyorum. Bu Pardus imajlarında sadece C: bölümüne kurma gibi bir şey yapabiliyor muyuz? Ya da o şekilde bir imaj var mı? Windows'tan kalma öğretmen dosyaları, kitaplar vb. D: bölümündeki yedeklerin silinmemesi için soruyorum.
Yok maalesef tüm disk silinir hocam.

Teşekkür ederim hocam biraz inceleme fırsatım oldu. Elinize sağlık tekrardan bir de nacizane bir sonraki imaj güncellemelerinizde düşünürseniz bu dokunmatik ekrana tıklandığında tıklama anlaşılıyordu yuvarlak bir dokunma animasyonu gibi bir şey oluyordu imajlarda. Bazen tıklıyor mu emin olamıyorum o yüzden öyle bir şey iyi olur diye düşünüyorum

Labın tamamı win11
Tahta pardus
Labda nss yüklü.
Tahtayı da ağa nasıl ekleriz? Nss den nasıl onu da kontrol ederiz?

Eskiden tahta win idi. Onda da nss yüklüydü. Çok rahattı. Şimdi tahta iptale düştü. Napcaz?

Labın tamamı win11
Tahta pardus
Labda nss yüklü.
Tahtayı da ağa nasıl ekleriz? Nss den nasıl onu da kontrol ederiz?

Eskiden tahta win idi. Onda da nss yüklüydü. Çok rahattı. Şimdi tahta iptale düştü. Napcaz?
Tahtayada veyon yükle onunla kontrol et.

Tahtayada veyon yükle onunla kontrol et.
Peki veyon, win yüklü öğrenci bilgisayarlarını da kontrol eder mi yoksa öğrenciye nss devam, sadece tahta kullanmak olsa win yüklü öğretmen pc ye veyon yükle, parduslu tahtaya veyon yükle öğretmenden tahtayı kontrol et?

ilksms
Geri