Hocam faz1ler bazen reboot edemiyor ondan dolayı faz1lerde yükleme bitmişse en üstte imleç yanıp sönüyorsa yükleme tamamlanmıştır sadece yeniden başlatamamıştır. Öyle durumlarda düğmeye uzunca basın kapansın sonra açın düzgün açılır.Hocam denediniz mi ben imajı attım fakat açılışta siyah ekranda kaldı tahta açılmadı faz1 için olan imaj? fişi tak çıkar yapıp tekrar açınca geldi bu arada
Hocam siz sanırım ekilitin eski versiyonunu kuruyorsunuz ekiliti güncelleyin yeni versiyon ile kurulum dosyası oluşturun ekilit23.deb dosyası oluşacak önce onu tahtaya kurun sonra aynı klasörde uç birimi açın sudo ekilit yazın yükleme ekranı açılır. Yani yeni versiyonu kurun düzelir.Hocam mehcan e kilit kurdum windowsta bir problem yoktu lakin pardusta tahta açılışta qr sormadan direk açılıyor ?
Bizim imajımı kullanıyorsunuz, oturumu ebayla mı yapıyorsunuz. Yetkisiz bir kullanıcı ile mi oturum açtınız?kapata bastığında tahtayı kapatmıyor oturumu kapatıyor ve kullanıcı şifre ekranına yönlendiriyor. zorla kapatla kapatıyor.
Hocam zkitabı flashtan açmaya çalışıyorlardır ondan tahtaya kopyalayıp çalıştırsınlar.hocam öğretmen arkadaşlar z kitaplarda sorun yaşadığını söylüyor takılma gibi açılmama gibi ne yapabiliriz??