Sayın hocam v6 da ne gibi farklılıklar olacak?
Ciddi bir fark yok an itibariyle güncel, reklam engelleme eklentileri kurulmuş ve kapanma saati 18.00 olarak ayarlanmış.Sayın hocam v6 da ne gibi farklılıklar olacak?
Sayın hocam v6 da ne gibi farklılıklar olacak?
Ciddi bir fark yok an itibariyle güncel, reklam engelleme eklentileri kurulmuş ve kapanma saati 18.00 olarak ayarlanmış.Sayın hocam v6 da ne gibi farklılıklar olacak?
Ona şu yolla atabilirsiniz hocam.Hocam öncelikler emekleriniz için teşekkür ederim. 120 GB SSD ye ventoy GBT seçili kurdum isoları içine attım faz2 vestel gri çerçeve tahtalara kurulumda bu hatayı alıyorum.
Biosa girin varsayılan yapın kaydedin çıkın deneyin olacaktır.Merhaba hocam resimdeki hatayı alıyorum, faz 2 Vestel akıllı tahta, SSD biosta gorunuyor
@hasari malesef hocam aynı hata devam ediyorMerhaba hocam resimdeki hatayı alıyorum, faz 2 Vestel akıllı tahta, SSD biosta gorunuyor
Bios pili bitmiş değiştirilmesi lazım hocam.@hasari malesef hocam aynı hata devam ediyor
Hocam biostaki saat dogru bir sekilde calisiyor, win sistemini ekledim sıkıntı olmadı. Faz 2 için başka bir surum var mi denemek içinBios pili bitmiş değiştirilmesi lazım hocam.
Evet hocam zaten win düzgün çalışır. Siz dediğimi yapın sonuca bakın.Hocam biostaki saat dogru bir sekilde calisiyor, win sistemini ekledim sıkıntı olmadı. Faz 2 için başka bir surum var mi denemek için