Sayın hocam v6 da ne gibi farklılıklar olacak?
Ciddi bir fark yok an itibariyle güncel, reklam engelleme eklentileri kurulmuş ve kapanma saati 18.00 olarak ayarlanmış.Sayın hocam v6 da ne gibi farklılıklar olacak?
Sayın hocam v6 da ne gibi farklılıklar olacak?
Ciddi bir fark yok an itibariyle güncel, reklam engelleme eklentileri kurulmuş ve kapanma saati 18.00 olarak ayarlanmış.Sayın hocam v6 da ne gibi farklılıklar olacak?
Ona şu yolla atabilirsiniz hocam.Hocam öncelikler emekleriniz için teşekkür ederim. 120 GB SSD ye ventoy GBT seçili kurdum isoları içine attım faz2 vestel gri çerçeve tahtalara kurulumda bu hatayı alıyorum.
Biosa girin varsayılan yapın kaydedin çıkın deneyin olacaktır.Merhaba hocam resimdeki hatayı alıyorum, faz 2 Vestel akıllı tahta, SSD biosta gorunuyor
@hasari malesef hocam aynı hata devam ediyorMerhaba hocam resimdeki hatayı alıyorum, faz 2 Vestel akıllı tahta, SSD biosta gorunuyor
Bios pili bitmiş değiştirilmesi lazım hocam.@hasari malesef hocam aynı hata devam ediyor
Hocam biostaki saat dogru bir sekilde calisiyor, win sistemini ekledim sıkıntı olmadı. Faz 2 için başka bir surum var mi denemek içinBios pili bitmiş değiştirilmesi lazım hocam.
Evet hocam zaten win düzgün çalışır. Siz dediğimi yapın sonuca bakın.Hocam biostaki saat dogru bir sekilde calisiyor, win sistemini ekledim sıkıntı olmadı. Faz 2 için başka bir surum var mi denemek için
hocam faz2 tahtalara kurulum yapamıyorum bu tahtalar 240GB SSD lere disk kapasite uyum problemi mi yaşıyorum acaba bu problemi nasıl aşabilirim. Teşekkür ederim.Hocam öncelikler emekleriniz için teşekkür ederim. 64 GB USB ye ventoy GBT olacak şekilde isoları içine attım faz2 vestel gri çerçeve tahtalara kurulumda bu hatayı alıyorum.
Merhaba hocam, üç yolla olabilir.hocam faz2 tahtalara kurulum yapamıyorum bu tahtalar 240GB SSD lere disk kapasite uyum problemi mi yaşıyorum acaba bu problemi nasıl aşabilirim. Teşekkür ederim.
Bios pilini değiştirin hocam, sürekli uğraşmanıza gerek yok.bios pili bitik üç tahta var bunlarda sıkıntı çıkar mı hocam klavyeden açıyorduk önceden
Tüm hafızayı kullanır hocam oraya dosyamı atamıyorsunuz.Selamünaleyküm hocam imajları kurdum sorunsuz çalışıyor yalnız ev klasöründe 16 GB kök klasöründe 224 GB boş alan görünüyor kök dizine de dosya yazamıyorum Kök klasörüne yazma iznini veya home dizininin boyutunu artırmayı nasıl yapabilirim.
Evet hocam öğretmenlerin dokümanları atamıyorum. Yeni klasör de oluşturmuyorTüm hafızayı kullanır hocam oraya dosyamı atamıyorsunuz.
Home klasörü dosya atabiliyorum. Ama kök dizini 224 gb boş diyor ama klasör oluşturmuyor ve dosya almıyor. Home dizini dolunca yeni dosya atamıyorum.Evet hocam öğretmenlerin dokümanları atamıyorum. Yeni klasör de oluşturmuyor
Buradayken sağ tıklayın yönetici hakları ile çalıştır deyin şifre isteyecek bizim imajı kullanıyorsanız boş geçeceksiniz. Sonra istediğiniz kadar dosyayı kopyalayın ama bu alana dosya atmazsanız sistem kararlılığı için daha iyi olur.Home klasörü dosya atabiliyorum. Ama kök dizini 224 gb boş diyor ama klasör oluşturmuyor ve dosya almıyor. Home dizini dolunca yeni dosya atamıyorum.
İlerle dediğinizde çıkar ama mümkün ise ventoy kullanın onda sorun yaşamazsınız.@hasari hocam sizin imajı rüfus ile yazdırmaya çalışırken DD seçeneği çıkmıyor
Ventoy açıldığında oradan grup 2 seçin yüklenir.Ben sürekli bu hatayı alıyorum sebebi nedir acaba? Tahtalar aidata son sürüm yarıyıl tatilinde kuruldu okula.
Bu durumu etkilen bir uygulama vardır normalde sorunsuz çalışması lazım mümkün ise tüm güncellemeler yapılmış olsun. Birde göz kestirin hangi uygulamadan sonra böyle oluyor anlamaya çalışın. Birde tahta açılırken klavye mouse takılı olmasın sonradan takabilirsiniz.@hasari hocam çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Milli Eğitimin yayınladığı Etap 23 kurduğumuz ilkokul Arçelik Faz 3 tahtada kurulumdan bir süre sonra dokunmatik ekranda basılı tutarak (sağ tık) menü açma özelliği kapanıyor. Buna sadece okulda bir tahtada rastladım. İmajı yeniden kurdum düzeldi ancak 1 gün sonra yine sağ tık menüsü kayboldu. Fare takildiginda sağ tık menüsü çalışıyor fakat dokunmatiğe uzun süre basmada aktif değil. Bu konuda bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
2 parmakla dokununca da mı sağ tık gelmiyor ?@hasari hocam çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Milli Eğitimin yayınladığı Etap 23 kurduğumuz ilkokul Arçelik Faz 3 tahtada kurulumdan bir süre sonra dokunmatik ekranda basılı tutarak (sağ tık) menü açma özelliği kapanıyor. Buna sadece okulda bir tahtada rastladım. İmajı yeniden kurdum düzeldi ancak 1 gün sonra yine sağ tık menüsü kayboldu. Fare takildiginda sağ tık menüsü çalışıyor fakat dokunmatiğe uzun süre basmada aktif değil. Bu konuda bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
İmajlarımızı atın üzerine ekilit kurun harika olur.Merhaba, faz3 Arçelik Parduslu, tahtaya öğrencilerin dokunmadığı ve öğretmenlerin tahtayı temel işlevler için kullandığı bir okulda kurulum yapacağım. Hangi imajı kursam karar veremiyorum, öğretmenlerin kolaylıkla açılıp kapatabileceği bir imaj daha kullanışlı olur diye düşünüyorum ama hangisini önerirsiniz?
www.bilgisayarbilisim.net
www.bilgisayarbilisim.net

Hangi versiyonu indirip kurdunuz?Hocam sizin imajınızı kurdum fakat ilin yayınladığı listede kaydımız görünmüyor. Eta kaydı da yapmıştım. Sorun nedir acaba tam olarak
V3 kurdum hocam. Kayıt yapıldı. Liderahenk tede sorun olmadı. Ama tahta.etap.org.tr de okulumu göremedim. Ne yapmam gerekirHangi versiyonu indirip kurdunuz?