gokceb' Alıntı:başlığı yenile demişsiniz yeni başlık açtım okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/eskisehir-btr-ler-t97527.html ama bu başlığı seviyoruz galiba vazgecemedik![]()
başlığı değiştirmemi istemişler değiştirdim arkadaşlar. yıllık çalışma planı yapan oldu mu? ben birşeyler karaladım paylaşırım bir ara şimdi meşgulüm. ayrıca müdürüm bu hafta seminerdeydi daha yazıyı tebliğ etmediler. geçen seneki formatörümüzün odasını dağıtmışlar yazın görevlendirme olmayacak artık diye umarım bana idarem bir oda ayarlar okulumda. herkese hayırlı olsun yeni göreviniz. birde okulunuzda FATİH kurslarına giden hocalar varsa biriyle yer değiştirin siz gidin BTR öğretmenlerim. benim kadrom lisede olduğu için idarecime demiştim sağolsun ile gönderdiği listeyi değiştirip ilk grupla beni göndermişti o zamandan beri okuldaki öğretmenlere yardımcıoluyorum artık resmi bir görevimde oldu.ogrt_kartal' Alıntı:ne mutlu size hocam. benim müdürüm milli eğitimi aramış. okulun açık olduğu saatleri sormuş milli eğitimde görüştüğü kişi. 08:15-16:00 olduğunu söylemiş okul müdürümüz. Milli Eğitimde görüştüğü kişide o saatlerde gelsin okula demiş. yani 30 saat bizim okula gelmedi hocam. şanslısınız...