hasari' Alıntı:Ya arkadaş hem kendileri arıyor beni hemde sonradan bu kampanya iptal edildi deniyor. Sitelerine bakın son başvuru tarihi 31 ağustos 2012 yazıyor. Şikayetvar'a yazdım. Durduk yere ashabımı bozdular yaaa. Bu nedir arkadaş bizi kendi paramızla rezil ediyorlar.
memo-x' Alıntı:Bende smileadsl den 2 yıl taahhütlü almıştım dolmak üzere,
12 ay 24.500 den 12 ay 49 tl di.
birde 2 tl aktivasyon ücreti ödemiştim ilk 12 ay
sınırsız almam gerekiyor.ilk 12 ay 35 tl sonra 60 tl kampanyası 24 ay taahhütlü mü yoksa
eğer öyleyse aylığı 95/2 =47.5 tl ye gelir.
8 mbit 15 gb dan 16 mbit 50 gb geçiş için +5 tlomd' Alıntı:ultranet in farkı neymiş hocam?
Sen sıfırdan mı paket alıyorsun hocam? Bağlantı ücreti niye ödüyorsun?hasari' Alıntı:Müşteri hizmetleri tekrar aradım bir kaç müşteri hizmetleri birbirine yönlendirdikten sonra evet başvurunuz iptal edilmiş dendi. Bende kampanlarını tekrar sordum ve internetteki ve tarihleri belirttim. Evet doğrudur dedi ve biz kaydınızı tekrar oluşturalım dendi. Sonuçta tabi koşullar değişti taahhüt 24 aymış ilk 12 ay sabit ücret 39.9 TL olacak bağlantı ücreti 30 TL taksit olarak faturaya yansıyacak. Modemlerini sordum onunda ücreti 12 ay taksitlendirilirse 4 TL 24 ay taksitlendirilirse 2 TL her ay faturaya yansıtılacakmış. Modemin antenin değiştirilebilir olup olmadığını sordum yok deyince bende modem almaktan vazgeçtim. Sonradan daha kaliteli bir modem alırım artık.
Sözde böylece başvurumuz kabul edildi. 2 gün içerisinde kargo yetkilisi sözleşmeyi getirecekmiş onu imzalayıp kimlik fotokopisi vermem gerekiyormuş.
Sözleşme imzalandıktan sonra ADSL 'de 2 gün içinde aktifleşecekmiş.
:?
Evet hocam sıfırdan alıyorum.omd' Alıntı:Sen sıfırdan mı paket alıyorsun hocam? Bağlantı ücreti niye ödüyorsun?hasari' Alıntı:Müşteri hizmetleri tekrar aradım bir kaç müşteri hizmetleri birbirine yönlendirdikten sonra evet başvurunuz iptal edilmiş dendi. Bende kampanlarını tekrar sordum ve internetteki ve tarihleri belirttim. Evet doğrudur dedi ve biz kaydınızı tekrar oluşturalım dendi. Sonuçta tabi koşullar değişti taahhüt 24 aymış ilk 12 ay sabit ücret 39.9 TL olacak bağlantı ücreti 30 TL taksit olarak faturaya yansıyacak. Modemlerini sordum onunda ücreti 12 ay taksitlendirilirse 4 TL 24 ay taksitlendirilirse 2 TL her ay faturaya yansıtılacakmış. Modemin antenin değiştirilebilir olup olmadığını sordum yok deyince bende modem almaktan vazgeçtim. Sonradan daha kaliteli bir modem alırım artık.
Sözde böylece başvurumuz kabul edildi. 2 gün içerisinde kargo yetkilisi sözleşmeyi getirecekmiş onu imzalayıp kimlik fotokopisi vermem gerekiyormuş.
Sözleşme imzalandıktan sonra ADSL 'de 2 gün içinde aktifleşecekmiş.
:?
seyma' Alıntı:Smile interneti denemek istiyoruz bi, inşallah bi sıkıntı yaşamayız
s_kajmeran' Alıntı:Benim telekomdan 2 yıllık sürem bitti şükür... Halen 59tl ile devam ediyorum şuan... 8mblik paket alt yapı yetersizliği nedeniyle 1 mb olarak kullanıyorum...
Bende konuyu takipteyim... Okullar açılınca 1 yıllık bişey için bende bakınacağım :S
Bu talepte de bulunmuştuk ama bize müşteri hizmetleri bulunduğunuz bölge yalın ADSL hizmetini desteklemiyor diyor.joombal' Alıntı:YALIN kullanan yokmu?
omd' Alıntı:Ben de bugün yoğun uğraşlarımdan sonra telekomun dikkatini çektim ve telefonla bana ulaştılar. 12 ay 39 24 ay taahhüt üzerinde anlaştıkindirimli tarifeden devam ediyorum artık.
51.9 TLyusufziya41' Alıntı:omd' Alıntı:Ben de bugün yoğun uğraşlarımdan sonra telekomun dikkatini çektim ve telefonla bana ulaştılar. 12 ay 39 24 ay taahhüt üzerinde anlaştıkindirimli tarifeden devam ediyorum artık.
Hocam ilk 12 ay 39 sonraki 12 ay ne kadar?
Hocam kampanyanın bir ismi varmı? Faydalanmak lazım bu kampanyadanhasari' Alıntı:51.9 TLyusufziya41' Alıntı:omd' Alıntı:Ben de bugün yoğun uğraşlarımdan sonra telekomun dikkatini çektim ve telefonla bana ulaştılar. 12 ay 39 24 ay taahhüt üzerinde anlaştıkindirimli tarifeden devam ediyorum artık.
Hocam ilk 12 ay 39 sonraki 12 ay ne kadar?
telekom müşteri hizmetlerine taahhütlü kampanyalarınız neler diye sorun anlatıyorlar hocam.bas_kan' Alıntı:Hocam kampanyanın bir ismi varmı? Faydalanmak lazım bu kampanyadanhasari' Alıntı:51.9 TLyusufziya41' Alıntı:omd' Alıntı:Ben de bugün yoğun uğraşlarımdan sonra telekomun dikkatini çektim ve telefonla bana ulaştılar. 12 ay 39 24 ay taahhüt üzerinde anlaştıkindirimli tarifeden devam ediyorum artık.
Hocam ilk 12 ay 39 sonraki 12 ay ne kadar?![]()