En uygun Sınırsız İnternet Tarifesi Hangisi?

Kodla Büyü
Ya arkadaş hem kendileri arıyor beni hemde sonradan bu kampanya iptal edildi deniyor. Sitelerine bakın son başvuru tarihi 31 ağustos 2012 yazıyor. Şikayetvar'a yazdım. Durduk yere ashabımı bozdular yaaa. Bu nedir arkadaş bizi kendi paramızla rezil ediyorlar.

hasari' Alıntı:
Ya arkadaş hem kendileri arıyor beni hemde sonradan bu kampanya iptal edildi deniyor. Sitelerine bakın son başvuru tarihi 31 ağustos 2012 yazıyor. Şikayetvar'a yazdım. Durduk yere ashabımı bozdular yaaa. Bu nedir arkadaş bizi kendi paramızla rezil ediyorlar.

bende başvuru yapacaktım aynı şekilde. sinir bozucu bir durum. Kampanya içeriğini siteden kaldırsalardı bari . Sırf kar her kar politikasını çok katı bir şekilde uyguluyorlar internet konusunda

memo-x' Alıntı:
Bende smileadsl den 2 yıl taahhütlü almıştım dolmak üzere,

12 ay 24.500 den 12 ay 49 tl di.
birde 2 tl aktivasyon ücreti ödemiştim ilk 12 ay

sınırsız almam gerekiyor.ilk 12 ay 35 tl sonra 60 tl kampanyası 24 ay taahhütlü mü yoksa
eğer öyleyse aylığı 95/2 =47.5 tl ye gelir.

ewet hocam 24 ay taahhütü var

Şu an 59 küsür TL lik 8 Mbite kadar 50 GB adik kullanım kotalı limitsiz tarifeyi kullanıyorum.
Bulunduğum bölgede maalesef başka alternatifim yok. Burada kablo net yok, fiber hat da yok, 3G ler ise çok pahalı, TTNET e mecburum . :verymad:
TTnetin kendi, biri, smile, koçnet gibi bir sürü firmadan sürekli arıyorlar. Verecekleri ufak bir indirim karşılığında 2 yıl taahhüt teklif ediyorlar. :verymad: TTNET ADSL aboneliğimde 7. yıl dolmak üzere bölgedeki genel altyapı çalışmaları dışında bir sıkıntı yaşamadım . Biraz kazık oluyor ama daha avantajlı bir tarife çıktığında ona geçmek ya da taşınırsam hemen hattı kapatmak için taahhüt altına girmek istemiyorum.

Avea nın jetler biraz daha uygun fiyata olabilirdi. 8 GB 39 TL bana pahalıya geliyor.

16 Mbit 50gb Ultranet ttnet kullanıyorum 59 tl, hız olarak 12-13 mbit olarak kullanmaktayım. +7 tl tivibu maxiplus abonesiyim hem pc de hem telefonda sorunsuz kullanıyorum.

Şu an 50 küsür 8 Mbite kadar limitsiz ve standart hattan da sabit telefonu kullanıyoruz. Sabit telefonla birlikte iki faturanın toplamı 76-80 TL yi buluyor . Ev telefonunu hala kullandığımız için kapatmıyoruz.

Az önce TTNetten yine aradılar. Önerdikleri şu:
59 lira tek fatura olarak internet aynı tarifeden devam edecek. Telefonun sabit ücreti ve faturası kalkıyor , 19:00-7:00 arası görüşme ücretsiz. Gündüz sabit telefonları aradığımızda ise dakikası 8 kuruş gibi bir rakam 59 TL nin üstüne eklenecek. Yine 2 yıl taahhüt şartı var. :?

İstemiyorum, inceleyeyim ben size dönerim deyip kapattım.
15 güne kalmadan icat ettikleri başka bir taahütlü tarife için yine ararlar.

Müşteri hizmetleri tekrar aradım bir kaç müşteri hizmetleri birbirine yönlendirdikten sonra evet başvurunuz iptal edilmiş dendi. Bende kampanlarını tekrar sordum ve internetteki ve tarihleri belirttim. Evet doğrudur dedi ve biz kaydınızı tekrar oluşturalım dendi. Sonuçta tabi koşullar değişti taahhüt 24 aymış ilk 12 ay sabit ücret 39.9 TL olacak bağlantı ücreti 30 TL taksit olarak faturaya yansıyacak. Modemlerini sordum onunda ücreti 12 ay taksitlendirilirse 4 TL 24 ay taksitlendirilirse 2 TL her ay faturaya yansıtılacakmış. Modemin antenin değiştirilebilir olup olmadığını sordum yok deyince bende modem almaktan vazgeçtim. Sonradan daha kaliteli bir modem alırım artık.
Sözde böylece başvurumuz kabul edildi. 2 gün içerisinde kargo yetkilisi sözleşmeyi getirecekmiş onu imzalayıp kimlik fotokopisi vermem gerekiyormuş.
Sözleşme imzalandıktan sonra ADSL 'de 2 gün içinde aktifleşecekmiş.
:?

benimki 16 mb kadar 59 tl tabi ev tel var 16 mı ne bide o var(12 küsür mb yazıyor modemde)
şu ev telden kurtulma şansı olması lazım.

hasari' Alıntı:
Müşteri hizmetleri tekrar aradım bir kaç müşteri hizmetleri birbirine yönlendirdikten sonra evet başvurunuz iptal edilmiş dendi. Bende kampanlarını tekrar sordum ve internetteki ve tarihleri belirttim. Evet doğrudur dedi ve biz kaydınızı tekrar oluşturalım dendi. Sonuçta tabi koşullar değişti taahhüt 24 aymış ilk 12 ay sabit ücret 39.9 TL olacak bağlantı ücreti 30 TL taksit olarak faturaya yansıyacak. Modemlerini sordum onunda ücreti 12 ay taksitlendirilirse 4 TL 24 ay taksitlendirilirse 2 TL her ay faturaya yansıtılacakmış. Modemin antenin değiştirilebilir olup olmadığını sordum yok deyince bende modem almaktan vazgeçtim. Sonradan daha kaliteli bir modem alırım artık.
Sözde böylece başvurumuz kabul edildi. 2 gün içerisinde kargo yetkilisi sözleşmeyi getirecekmiş onu imzalayıp kimlik fotokopisi vermem gerekiyormuş.
Sen sıfırdan mı paket alıyorsun hocam? Bağlantı ücreti niye ödüyorsun?

omd' Alıntı:
hasari' Alıntı:
Sen sıfırdan mı paket alıyorsun hocam? Bağlantı ücreti niye ödüyorsun?
Evet hocam sıfırdan alıyorum. :)

seyma' Alıntı:
Smile interneti denemek istiyoruz bi, inşallah bi sıkıntı yaşamayız

sayın hocam ben 21 aydır smile adsl. telefonsuz 8 mb sınırsız kullanıyorum. şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım. ilk 6 ay 24 tl ondan sonra da 49 tl ödedim. 3 ay taahhütüm kaldı, ondan sonra da değiştirmeyi düşünmüyorum. en iyisi smile... köyde yaşamamıza rağmen kesinti olmadı hiç çok şükür. tavsiye ederim...

Ben de bugün yoğun uğraşlarımdan sonra telekomun dikkatini çektim ve telefonla bana ulaştılar. 12 ay 39 24 ay taahhüt üzerinde anlaştık :D indirimli tarifeden devam ediyorum artık.

Benim telekomdan 2 yıllık sürem bitti şükür... Halen 59tl ile devam ediyorum şuan... 8mblik paket alt yapı yetersizliği nedeniyle 1 mb olarak kullanıyorum...

Bende konuyu takipteyim... Okullar açılınca 1 yıllık bişey için bende bakınacağım :S

s_kajmeran' Alıntı:
Benim telekomdan 2 yıllık sürem bitti şükür... Halen 59tl ile devam ediyorum şuan... 8mblik paket alt yapı yetersizliği nedeniyle 1 mb olarak kullanıyorum...

Bende konuyu takipteyim... Okullar açılınca 1 yıllık bişey için bende bakınacağım :S

Altyapı konusunda şükür ki hep şanslıyım hocam :D 8mbite kadar diyor ama ttnet hız testi ile 10.5 speedtest sonuçları ile de 11.5 mbite kadar görüyorum :D

aynı telefon parasını alıyorlar zaten hocam, evde bir de telefon dursun :D akşam 7'den sonra bedava zaten.

Bir ara Fiber interneti duymuştum süperonline dı galiba.

Hızlı bağlantı veriyordu.Fakat her yerde yaygın değildi.

Bir bakmakta fayda var.

Arkadaşım kullanıyordu , gerçekten hızlı bağlantı iyi diyordu.

omd' Alıntı:
Ben de bugün yoğun uğraşlarımdan sonra telekomun dikkatini çektim ve telefonla bana ulaştılar. 12 ay 39 24 ay taahhüt üzerinde anlaştık :D indirimli tarifeden devam ediyorum artık.

Hocam ilk 12 ay 39 sonraki 12 ay ne kadar?

hasari' Alıntı:
yusufziya41' Alıntı:
omd' Alıntı:

51.9 TL
Hocam kampanyanın bir ismi varmı? Faydalanmak lazım bu kampanyadan :)

bas_kan' Alıntı:
hasari' Alıntı:
yusufziya41' Alıntı:
omd' Alıntı:

51.9 TL
Hocam kampanyanın bir ismi varmı? Faydalanmak lazım bu kampanyadan :)
telekom müşteri hizmetlerine taahhütlü kampanyalarınız neler diye sorun anlatıyorlar hocam.

hazır 2 yıllık yağlı müşteri olunca kaçırmıyorlar merak etme hocam :D yalnız o kampanya 31 ağustosta bitiyor gibi birşey mi vardı ne. Çok geçirmeden konuş sen derim :D

BBNET
Geri