Avrupayı gezip gelenler var hocam sen şehir içi diyorsunElektrikli aracı ikinci araç olarak şehir içinde kullanmaya mantıklı bakıyorum ama uzun mesafede biraz daha zamanı var diye düşünüyorum. Şehir içinde kullanmak için de çok büyük araca gerek yok diye düşünüyorum.
Kia EV3 hoşuma gidiyor.
Avrupa'daki alt yapı ile buradaki alt yapı aynı mı? Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde tamam da. Mesela bizim okulda bir öğretmen Diyarbakır'dan Aksaray'a normalde 7 saatte geliyorum EV3 ile 9 saatten fazla sürdü dedi. 2 kez mola vermiş.Avrupayı gezip gelenler var hocam sen şehir içi diyorsun
öncelikle menzil konusu için yazayım yaz/kış arası menzil neredeyse tüm ısı pompalı araçlarda %20 fark olacaktır hele kışın kısa mesafe 5 git 5 gel gibi durumlarda %30 e çıkabilir. ısı pompasız olanlarda yine kısa mesafeerde fark dahada yüksek olur. (ekleme: uzun yolda bu yaz kış menzil farkı var ama daha az çünki yolun başında pil ve kabin ısınınca yolun devamında ısıyı koruma için harcanan enerji düşüyor )Merhaba arkadaşlar, 2. Araç olarak elektrikli araba almayı düşünüyoruz. Kullananlar yada bilgi sahibi olanlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim, şimdiden teşekkürler.