Eksik Driver Bulma Programı

Kodla Büyü

schweppes1907

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar eksik driverları bulan program var mı driverpack kullandım ama hala eksik öneri ya da elinde program olan paylaşabilirse sevinirim iyi çalışmalar

Hocam eksik driverları bulmak için uğraşmayın. Ben dün Windows 11 kurdum ve c.r.a.c.k. yaptım. Sonra Windows update kısmına girip komple güncelle dedim. Bilgisayarda eksik ne var ne yok buldu ve bütün driverlar dahil her şeyi güncelledi. Laptopum deyim yerindeyse kendine geldi. Seriali filan da gitmedi. Hoş gerçi gitse bile tekrar c.r.a.c.k yapmak 2 dakikalık iş. Eskiden ben de sizin gibi driver bulucu filan arıyordum ama gerek yok artik. Diyeceğim o ki Windows güncellemesini açın ve güncelleyin. Her şeyi en stabil şekilde güncelliyor. Deneyin göreceksiniz.

Hocam eksik driverları bulmak için uğraşmayın. Ben dün Windows 11 kurdum ve c.r.a.c.k. yaptım. Sonra Windows update kısmına girip komple güncelle dedim. Bilgisayarda eksik ne var ne yok buldu ve bütün driverlar dahil her şeyi güncelledi. Laptopum deyim yerindeyse kendine geldi. Seriali filan da gitmedi. Hoş gerçi gitse bile tekrar c.r.a.c.k yapmak 2 dakikalık iş. Eskiden ben de sizin gibi driver bulucu filan arıyordum ama gerek yok artik. Diyeceğim o ki Windows güncellemesini açın ve güncelleyin. Her şeyi en stabil şekilde güncelliyor. Deneyin göreceksiniz.
Hocam zahmet olmazsa win11 c.r.a.c.k gonderebilirmisiniz

Buradan indirebilirsiniz.

hocam güvenilir ve full mudur bu sitedekiler acaba.

Ben everest ultimate edition kullaniyorum. Kurunca driverlerin isimleri gosteriyor. Netden bulup indiriyorum

bu windows un aptallıkları yüzünden hala driver muhabbetti dönüyor,
windows u da bizim devlete benzetiyorum, halkın sorunlarını çözmeye çalışmıyor, görmezden geliyorlar.
bak Apple'a.

Applenın 4 5 bilgisayarı var sürücü problemi ondan yok. iOS içinde aynı şey geçerli ama Windows ve linux her gün çıkan yeni yeni donanımlarla beraber çalışmak zorunda Windows olmasaydı (yani diğer donanım üreticileri o Apple hem daha yavaş çalışır hemde daha da pahalı olurdu. Sürücü olayından korkmayın. Arkadaş üstte everest den bahsetmiş kasayı açmadan sürücüyü tanıtır. Sende internette bulursun. Yada tembellik yapmak istiyorsan iobit driver booster yükle günde 1 sürücü yüklemene izin veriyor ama tarihi bir gün ileri alarak tüm sürücüleri yine yüklersin. Sürücü olayı 20 25 sene öncesi zordu.
bu windows un aptallıkları yüzünden hala driver muhabbetti dönüyor,
windows u da bizim devlete benzetiyorum, halkın sorunlarını çözmeye çalışmıyor, görmezden geliyorlar.
bak Apple'a.

Applenın 4 5 bilgisayarı var sürücü problemi ondan yok. iOS içinde aynı şey geçerli ama Windows ve linux her gün çıkan yeni yeni donanımlarla beraber çalışmak zorunda Windows olmasaydı (yani diğer donanım üreticileri o Apple hem daha yavaş çalışır hemde daha da pahalı olurdu. Sürücü olayından korkmayın. Arkadaş üstte everest den bahsetmiş kasayı açmadan sürücüyü tanıtır. Sende internette bulursun. Yada tembellik yapmak istiyorsan iobit driver booster yükle günde 1 sürücü yüklemene izin veriyor ama tarihi bir gün ileri alarak tüm sürücüleri yine yüklersin. Sürücü olayı 20 25 sene öncesi zordu.
İşte ne güzel 4-5 çeşit bilgisayara ihtiyacımız var ki, fazlası bilerek kafa karışıklığı. Mesela i5 in onlarca alt modeli var salakça.
Windows tüm dünyayı yedi 40-50 yıldır, bunu anlatmaya çalışıyorum.
Driver bulunur, buluyoruz, buluruz, mesele o değil.
Çevreme artık mac tavsiye ediyorum, kendim de geçen sene aldım.
Tükürdüğümün(en hafif bunu buldum) windows un ne çekmişim yıllardır, fan sesi, pil sorunu, driver sorunu, ağırlık problemi, kalas gibi işletim sistemi.

İşte ne güzel 4-5 çeşit bilgisayara ihtiyacımız var ki, fazlası bilerek kafa karışıklığı. Mesela i5 in onlarca alt modeli var salakça.
Windows tüm dünyayı yedi 40-50 yıldır, bunu anlatmaya çalışıyorum.
Driver bulunur, buluyoruz, buluruz, mesele o değil.
Çevreme artık mac tavsiye ediyorum, kendim de geçen sene aldım.
Tükürdüğümün(en hafif bunu buldum) windows un ne çekmişim yıllardır, fan sesi, pil sorunu, driver sorunu, ağırlık problemi, kalas gibi işletim sistemi.
diğer programlarla uyumlu çalışıyor mu mac. mesela microsoft yazılımları kurma da sorun çıkarıyor mu gibi gibi .

Driver boster kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kurulduktan sonra kaldırıyorsunuz kaldırılmıyor. Kapatmanıza rağmen arkaplanda çalışıyor sürekli. Kendisini kurduğunuz driverlerin içerisine yerleştiriyor. Kaldırma programları ile kaldırsanız bile bir süre sonra tekrar geliyor

diğer programlarla uyumlu çalışıyor mu mac. mesela microsoft yazılımları kurma da sorun çıkarıyor mu gibi gibi .
Ofis yazılımlarını isterseniz kurarsınız, lisanslı-parasını ödeyerek. Cra*** işi çok çok zor diye biliyorum.
Öncesinde Ofis e ihtiyacımız var mı, onu bi düşünmek lazım. Google dokümanlar üzerinden word-pp-excel dokümanı oluşturabilirsiniz, ben öyle yapıyorum ihtiyaç olursa.
Adobe nin programlarını satın aldım kullanıyorum, başka bir programa ihtiyaç duymuyorum açıkcası.

Son düzenleme:
BBNET
Geri