schweppes1907
Aktif Üye
- Mesajlar
- 187
Merhaba arkadaşlar eksik driverları bulan program var mı driverpack kullandım ama hala eksik öneri ya da elinde program olan paylaşabilirse sevinirim iyi çalışmalar
kesin doğru buluyor mu hocamŞunu deneyebilirsin.
IObit Driver Booster Pro
buluyor hocam sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.kesin doğru buluyor mu hocam
Doğru bulunur.kesin doğru buluyor mu hocam
Teşekkür ederim.Buldu tüm sürücüleri @hasari hocam allah razı olsun sabahtan beri uğraşıyordum kendi sitesinde bile bulamamıştım iyi çalışmalar dilerim
ücretsiz versiyonu işe yarıyor değil miTeşekkür ederiz
Hepisini güncellemeyebilir mümkünse full versiyonu kurup deneyin.ücretsiz versiyonu işe yarıyor değil mi
Hocam zahmet olmazsa win11 c.r.a.c.k gonderebilirmisinizHocam eksik driverları bulmak için uğraşmayın. Ben dün Windows 11 kurdum ve c.r.a.c.k. yaptım. Sonra Windows update kısmına girip komple güncelle dedim. Bilgisayarda eksik ne var ne yok buldu ve bütün driverlar dahil her şeyi güncelledi. Laptopum deyim yerindeyse kendine geldi. Seriali filan da gitmedi. Hoş gerçi gitse bile tekrar c.r.a.c.k yapmak 2 dakikalık iş. Eskiden ben de sizin gibi driver bulucu filan arıyordum ama gerek yok artik. Diyeceğim o ki Windows güncellemesini açın ve güncelleyin. Her şeyi en stabil şekilde güncelliyor. Deneyin göreceksiniz.
hocam güvenilir ve full mudur bu sitedekiler acaba.Buradan indirebilirsiniz.
![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
Programı geliştirenler hocam. İlk kaynak. Zaten kodları da açık olarak paylaşıyorlar. Bir sıkıntı olsa bizden önce üzerlerine çökerlerhocam güvenilir ve full mudur bu sitedekiler acaba.
teşekkürler. ***** dosyasında yer alan dll yi nereye kopyalamak gerekiyor hocam .IObitDriverBoosterPro10.rar
drive.google.com
Şifre:12345