Hocam aynı sorun bizim müdür yardımcısının bilgisayarında da var. Çok uğraştım ama çözüm bulamadım. Çözüm bulursanız veya çözüm bulan arkadaşlar paylaşırsanız memnun olurum.
sizinki de w10 mu hocam
Hocam aynı sorun bizim müdür yardımcısının bilgisayarında da var. Çok uğraştım ama çözüm bulamadım. Çözüm bulursanız veya çözüm bulan arkadaşlar paylaşırsanız memnun olurum.
Evet hocam 64 bit. Ama müdür bilgisayarında da windows10 vardı. Türksat servis hatası alıyordum. Tüm uygulamaları kaldırıp Batman mem'deki kurulum dosyasını kurdum, sorun giderildi. Ancak müdür yardımcı bilgisayarında sizin paylaştığınız hatayı aldım ne yaptımsa sorun giderilmedi.sizinki de w10 mu hocam
64bit de olsa 32 biti de kurun...Evet hocam 64 bit. Ama müdür bilgisayarında da windows10 vardı. Türksat servis hatası alıyordum. Tüm uygulamaları kaldırıp Batman mem'deki kurulum dosyasını kurdum, sorun giderildi. Ancak müdür yardımcı bilgisayarında sizin paylaştığınız hatayı aldım ne yaptımsa sorun giderilmedi.
Bunu yaptım ama olmadı hocam.64bit de olsa 32 biti de kurun...
Hiçbir şekilde kart kurulumu yapamıyorum. Ne otomatik ne de manuel kurulumlu kart kurulmuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 82530
Hocam iki üstte mesaj attım ben en sonunda o reg dosyası ile çözdüm. Yoksa formatla çözüleceğini biliyordum ama çözüm için uğraşmak istedimBu hatayı çözmek için çok uğraştım. Burada arkadaşların tavsiye ettiği bütün yöntemleri denedim, yapay zekadan yardım alıp o önerileri denedim, bir kaç video izleyip çözüm önerilerini denedim fakat en sonda ki ACS-ACR sürücü yükleme hatasını bir türlü çözemedim. Bu hatayla karşılaşan sanırım çok fazla kişi yok. Çünkü doğrudan bu hatanın çözümüne yönelik bir öneri bulamadım. En son bilgisayara format atıp ebys katılımsız programını yeniden yükledim ve sorunsuz bir şekilde kurulum yapabildim.
O mesajınızı gördüm ama "bende katılımsız kontrol sekmesinde her şey evet yazıyordu" diye belirtmişsiniz hocam. O nedenle sizin son mesajınızda başka bir sorundan bahsettiğinizi düşünmüştüm. Bende çözüm yolunu öğreneyim diye bu kadar çok deneme yapmıştım. Yoksa çok fazla zamanımı çaldı ama en sonunda pes edip format atmak zorunda kaldım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.Hocam iki üstte mesaj attım ben en sonunda o reg dosyası ile çözdüm. Yoksa formatla çözüleceğini biliyordum ama çözüm için uğraşmak istedim