Ebys sertifika görünmüyor

Kodla Büyü
sizinki de w10 mu hocam
Evet hocam 64 bit. Ama müdür bilgisayarında da windows10 vardı. Türksat servis hatası alıyordum. Tüm uygulamaları kaldırıp Batman mem'deki kurulum dosyasını kurdum, sorun giderildi. Ancak müdür yardımcı bilgisayarında sizin paylaştığınız hatayı aldım ne yaptımsa sorun giderilmedi.

Evet hocam 64 bit. Ama müdür bilgisayarında da windows10 vardı. Türksat servis hatası alıyordum. Tüm uygulamaları kaldırıp Batman mem'deki kurulum dosyasını kurdum, sorun giderildi. Ancak müdür yardımcı bilgisayarında sizin paylaştığınız hatayı aldım ne yaptımsa sorun giderilmedi.
64bit de olsa 32 biti de kurun...

Herşeyi kaldırıp, Batman meb kurulumunu kullanarak tekrar kurdum ama olmadı ilk başta. En sonunda şunu yapınca çalıştı. Revo ile kaldırdıktan sonra kalıntıları aratıp sildim. Kalıntılar silindikten sonra yeniden başlatıp batman mebin dosyasından kurdum ve çalıştı. Kalıntıları silmeden çalıştıramadım ben.

hocam öncelikle https://ebysportal.meb.gov.tr/ sitesindeki üsttteki menüden Ebys Katılımsız programını indirin.
Programı çalıştırdıktan sonra sol menüden EBYS Belgenet ilk kurulumunu yapın. Kurulum tamamlandıktan sonra sol menüdeki Güncellemeler kısmından bütün kartları ve belgenet sürülerini indir deyip tek tek güncelleyin. Hepsi bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Akis sürücüleriniz ve belgenet sürücüleriniz çalışıyor olacaktır. Kolay gelsin.
ilkkurulum.webp

sonraki aşama.webp

Uyap Editöre ihtiyaç var mı ki artık? Kurulumda geliyor ama nerede kullanılıyor?

ilksms
Geri