Arkadaşlar ezilenboteci arkadaşımıza destek veriyorum. YApacağımız tek şey bu olayı protesto etmek. Onu da nasıl yapacağız, SİSTEMDEN ÇIKARAK :mrgreen:
Benim aklımda geçen haftadan beri Bilişimcilerin derdini Genel Müdürlere yansıtmak vardı. Kaç sefer söz istedim söz vermediler.
Şimdi şöyyle bir önerim var: Formatörlerin derdini kısa ve kibar bir şekilde anlatacak bir arkadaşımız belirlediğimiz bir toplantı gününde/saatinde bizim derdimizi anlatmaya başlasın. Konuşmacılar kim olacak bilmiyorum ama Genel Müdüler feln olrsa çok iyi olur. Ben İnsan Kaynakları Genel Müdürü'nün konuşmalarında söz istedim vermediler. Verselerdi ona soracaktım formatörlerin durumunu, müdür yardımcılı verilecek mi?, gibi soruları. Bir de konu gündeme getirip Bilişim Teknolojileri Genel Müdürlüğü isteyecektim

Yani isteyecektim derken böyle bir çalışmanız var mı diye soracaktım. "Din Öğretimi Genel Müdürlüğü" varken bence "Bilişim Teknolojileri Genel Müdürlüğü" olmaması ayıp. HAtta lafı başbakana gönderip "Biz karşılaştırma yapmıyoruz, eğitimciler olarak karşılaştırma yapmanın ne kadar olumsuz bir şey olduğunu biliyoruz. Sadece herkesi, her birimi, her kurumu yaptığı işe ve o işin önemine göre değerlendiriyoruz...." gibi laflar söyleyecektim.
Şimdi dertlerimizi anlatabilecek sesi gür bir arkadaşımızı belirleyelim ve konuşma metni hazırlayalım. Nasıl olsa sürekli toplantı salonundayız bizim sorunumuz dile getirildiğinde alacağımız cevaba göre davranalım diyorum. Yani olumsuz cevap gelirse elimiz yanlışlıkla modemin düğmesine, bilgisayarın düğmesine, reset düğmesine, klavyedeki uyku düğmesine..... işte herhangi bir yere değiversin :++: 868 salon bağlıymış, anında yarıya iniversin bakalım anlıyorlar mı formatörün değerini?
Bu konuda destek var mı arkadaşlar.