zaten sisteme giriş yapınca hazır bulunş saati belli olmuyor mu? tam anlayamadım bu uygulamayı?
İlgili yazıyı görmedikçe tam anlaşılmayacak sanırım.
zaten sisteme giriş yapınca hazır bulunş saati belli olmuyor mu? tam anlayamadım bu uygulamayı?
Her isteyene veriyorlar, neredeyse zorlayacaklar. Eğitimi tamamen uzaktan yapmayı planlamış olabilirler. (Yeni öğretmenler sözleşmeli alınıyor galiba; memur değil)Eğitim almışlardan gözetmen ve başkan seçilecek yazıyoe hocam. Asıl soru her isteyene eğitim verilecek mi? Benim ilimde 2019’da açıldı o yıldandır tekrarı olmadı uygulama izlemeci için.
e-sınav ile ilgili şöyle yeni bir bilgilendirme var:
"Sınav süreçlerinde sınav görevlilerinin görev yerinde hazır bulunuş saatlerinin takibine yönelik 7 Şubat Cumartesi günü görev alacak bütün salon görevlilerinin görevlendirme belgelerine karekod eklenmiştir. Karekod tarama uygulaması bu sınav için pilot uygulama olarak *Ankara, Aydın, Hatay, İzmir, Manisa ve Ordu* illerimizde uygulanacak olup resmi yazı bu illerimize gönderilmiştir."
Normalde görev almıyorum E-Sinav kurmuş, eğitimini vermiş biri olarak.... 7-8 Mart'ta açık lise sınavları için görev yapacak kimse bulamadığından il MEM ölçme değerlendirmedeki arkadasimiz resen görev yazdı. Niye kimsenin görev istemedigi belli.Hala KBS ye düşmemiş. Bir daha asla görev almam.
Pazartesi 13:00 gibi istekler sıfırlanıyor. Pazartesi akşam yada salı en garantisiArkadaşlar bu e sınav da görevler haftalık mı oluyor? Yani her hafta görev isteği talebinde bulunmak mı gerekiyor? Geçen baktım görev istiyorum karşısında ki tik seçili değil,şaşırdım...Haftanın hangi günü görev isteğinde bulunmak gerekiyor?
Haftalık evet. Sanırım Perşembe günü görev isteme son. Cuma günü görevlendirmeler belli oluyor zaten.Arkadaşlar bu e sınav da görevler haftalık mı oluyor? Yani her hafta görev isteği talebinde bulunmak mı gerekiyor? Geçen baktım görev istiyorum karşısında ki tik seçili değil,şaşırdım...Haftanın hangi günü görev isteğinde bulunmak gerekiyor?
Arkadaşlar bu e sınav da görevler haftalık mı oluyor? Yani her hafta görev isteği talebinde bulunmak mı gerekiyor? Geçen baktım görev istiyorum karşısında ki tik seçili değil,şaşırdım...Haftanın hangi günü görev isteğinde bulunmak gerekiyor?
Açık öğretim diyor. Mtsk için de aynı mı acaba ? İl gruplarından bilgi paylaşımı gelmedi bize.Ekli dosyayı görüntüle 82121
e-Sınav oturum saatleri değişmiş. 01 Mayıs 2026 tarihinden itibaren e-Sınav oturumlarının arası 45 dakikaya çıkarılmış. Ayrıca 15 dakika öncesinde oturum açma zorunluluğu 30 dakika olarak güncellenmiş.
Açık öğretim diyor. Mtsk için de aynı mı acaba ? İl gruplarından bilgi paylaşımı gelmedi bize.
bu bilgiler nerede paylaşılmış hocam, resmi kaynak adresi verebilir misininiz rica etsem. Teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 82121
e-Sınav oturum saatleri değişmiş. 01 Mayıs 2026 tarihinden itibaren e-Sınav oturumlarının arası 45 dakikaya çıkarılmış. Ayrıca 15 dakika öncesinde oturum açma zorunluluğu 30 dakika olarak güncellenmiş.
İlimizin sınav hizmetlerinden sorumlu şefi grubumuzda paylaştı. Bakanlıkla dirsek teması halindeler sürekli. Bilgilendirmeleri hızlıca yapıyorlar. Kaynak geçerse elime paylaşırım.bu bilgiler nerede paylaşılmış hocam, resmi kaynak adresi verebilir misininiz rica etsem. Teşekkürler.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.İlimizin sınav hizmetlerinden sorumlu şefi grubumuzda paylaştı. Bakanlıkla dirsek teması halindeler sürekli. Bilgilendirmeleri hızlıca yapıyorlar. Kaynak geçerse elime paylaşırım.
fotoğrafı kurs bilgilerinden getir
mtsk webcam kaydı
yüz tanımayı sıfırla
bu seçenekler ne amaçla hangi durumda kullanılıyor arkadaşlarım
Bazen yüz tanıma sistemi adayın fotosunu tam tanımaz ve aday kırmızı yada turuncu işaretler. Adayın kendisi olup olmadığı konusunda fikir yürütmek için kullanılır. Adayın güncel fotosunu, giriş belgesi ve kayıt esnasındaki fotoğrafıyla mukayese edilmesi için kullanılabilir.fotoğrafı kurs bilgilerinden getir
mtsk webcam kaydı
yüz tanımayı sıfırla
istiyorum seçeneğini her ikisi için de seçebiliyor olmanız lazım, bizde de 2 salon var ama salon tercihi yok, ilçeniz sanki farklı bir uygulama yapıyor, tüm salonları niye açmıyorlar ilçenizle iletişim kurmanız lazım.e- sınav görev terihleri önceden başkan gözetmen ayırımı yoktu puan sıralamasına göre tercih ediyorduk. Şimdi yok başkanlık mı istiyorsun gözetmenlik mi ben ikisini de seçme şansın yok birde bulunduğunuz ilçede iki salon varsa yin birini seçmek sorundasın bana çok adil bir seçim şekli gelmedi. Önceden çok daha adil idi puan üstünlüğüne göre görev geliyordu.
peki hocam bu seçenekleri hangi sırayla uygulayacağız. 3 seçenek var, sıfırlamayı yaptık hala sorun var sonra ne yapılacakBazen yüz tanıma sistemi adayın fotosunu tam tanımaz ve aday kırmızı yada turuncu işaretler. Adayın kendisi olup olmadığı konusunda fikir yürütmek için kullanılır. Adayın güncel fotosunu, giriş belgesi ve kayıt esnasındaki fotoğrafıyla mukayese edilmesi için kullanılabilir.fotoğrafı kurs bilgilerinden getir
mtsk webcam kaydı
yüz tanımayı sıfırla
peki hocam bu seçenekleri hangi sırayla uygulayacağız. 3 seçenek var, sıfırlamayı yaptık hala sorun var sonra ne yapılacak