sehergin' Alıntı:Arkadaşlar ben de çocuklara 4 tane google şablonundan istediklerini a4 kağıdına çıktı olarak verdim. Tasarımlarını bunların üzerine yapıp tarayıp göndereceğiz. Acaba doğru olur mu? Taradıktan sonra pdf'ye mi dönüştüreceğiz? Bilgisi olan varmı?
bir kaç konuyu kafamda oluşturdum şimdi yetenekli çocuklara çizim yaptırmak var. Ama dediğiniz gibi pdf ye dönüştürmeye gerek yok sanki tarayıcıdan taratıp jpeg formatında mail atacaz başvuru formuyla beraber. Arkadaşlar yardımlarınızı daha doğrusu gönderen arkadaşlardan işlem basamaklarını rica ediyoruz.zencefil58' Alıntı:arkadaşlar ben el çizimi olacak dedim yanlış yapmadım heralde değil mi? Ayrıca 4 tane google şablonu var onlardan birinin üzerine mi çizim yapılacak o verilen adreste 4 adet google şablonu var. Hadi biraz yardım Eğer öyleyse onları çıktı olarak öğrencilere vermek gerekir değil mi?
zencefil58' Alıntı:ya arkadaşlar şimdi başvuru formu ile resmi gönderecez ama ayrı ayrımı gönderecez yoksa 2 dosyayı ziplerekmi nasıl gönderdiniz siz acaba
pehepe' Alıntı:zencefil58' Alıntı:ya arkadaşlar şimdi başvuru formu ile resmi gönderecez ama ayrı ayrımı gönderecez yoksa 2 dosyayı ziplerekmi nasıl gönderdiniz siz acaba
hocam ayrı ayrı göndermeyin çünkü karışabilir. ziplemenizede gerek yok. bir mailde iki dosyayı gönderin.
o bilgisayardan o bilgisayara koşunca valla hiç aklıma gelmediydi 

zencefil58' Alıntı:arkadaşlar gönderme her öğrenci için ayrı ayrı olacak değil miii pls yardım
bilisimci61' Alıntı:zencefil58' Alıntı:arkadaşlar gönderme her öğrenci için ayrı ayrı olacak değil miii pls yardım
ben her öğrenci için ayrı ayrı yapmadım 3 mailde 7 eser gönderdim hocam, okul adına sonuçta...
fikriye' Alıntı:Başvuru formunda Doodle başlığı ve açıklamasına ne yazacaz?Ne yazdınız?

fikriye' Alıntı:Teşekkürler arkadaşlar.Ben kendi mailimden tek tek gönderiyorum.