Btr olup dersimiz olmadan konumumuz konfeksiyonlardaki ayakçı gibi olur bence. Şuan hiç değilse rica ediliyor o zaman o da olmaz Ben norm fazlası değilim, ancak ortak atacağımız tüm adımlarda varım, bir prestij kaybı bir hak ihlali varsa prestij hepimizin prestiji. Önerim önce Bte derneğinden destek istemek çünkü en azından bir kitle var orada şuan biz tek tekiz. Bizim diğer öğretmenler gibi kalabalık olup hakkımızı alamayışımız da bir yönden sayımız az olduğu için oluyor malum her okulda tekiz. 2. Alternatif dernek destek vermezse bence il bazında 3er öğretmen belirlenmeli ve bu öğretmenler bulundukları illerdeki öğretmenlere haber verip belli bir saatte merkezi bir yerde buluşma ayarlanıp illerden tek tek görüş alınmalı yazılı imzalı. Sonra bu illerden gelen bilgiler doğrultusunda eyleme geçilmeli ya gidip bakanlıkla görüşülmeli ya eylem yapılmadı yazılı imzalı herkesin görüşü elimizde olunca tek bir görüş tek bir fikir ve tüm dünya müfredatının incelemesi sonucunda sonuç elde ederiz.
Karıncaya nereye gidiyorsun demişler Hacca demiş varamazsın demişler ben niyetine gireyim de demiş, umutsuzluğa uğrayan arkadaşlar için yazdım bunu, benim hakkımı alacağımızdan şüphem yok
Karıncaya nereye gidiyorsun demişler Hacca demiş varamazsın demişler ben niyetine gireyim de demiş, umutsuzluğa uğrayan arkadaşlar için yazdım bunu, benim hakkımı alacağımızdan şüphem yok
Son düzenleme: