bılısımemrah' Alıntı:Bence biraz haklı.Dersimizin hiç bir önemi yok fakat okullarda bilişimciler gerekli.Bence bilişim dersi kalkmalı ve bilgisayarcılar okulda teknisyen gibi biri olmalı.Böylece okulda ne olduğumuz daha belirgin olur.
lavinia_7' Alıntı:bılısımemrah' Alıntı:Bence biraz haklı.Dersimizin hiç bir önemi yok fakat okullarda bilişimciler gerekli.Bence bilişim dersi kalkmalı ve bilgisayarcılar okulda teknisyen gibi biri olmalı.Böylece okulda ne olduğumuz daha belirgin olur.
ironi yaptığınızı düşünmek istiyorum hocam
size katılmıyorum hocam o zaman 2 yıllık bilgisayar programcılığı okurdum teknisyen olmak için ben öğretmenlik mesleğini seviyorum ve öğretmen olmak için okudum o kadar puanı öğretmen olabilmek için aldımbılısımemrah' Alıntı:Bence biraz haklı.Dersimizin hiç bir önemi yok fakat okullarda bilişimciler gerekli.Bence bilişim dersi kalkmalı ve bilgisayarcılar okulda teknisyen gibi biri olmalı.Böylece okulda ne olduğumuz daha belirgin olur.
hmmmmm ders kalkmalı ve formatörlük 9-15 olmalı...bılısımemrah' Alıntı:Bence biraz haklı.Dersimizin hiç bir önemi yok fakat okullarda bilişimciler gerekli.Bence bilişim dersi kalkmalı ve bilgisayarcılar okulda teknisyen gibi biri olmalı.Böylece okulda ne olduğumuz daha belirgin olur.
Ya hocam işte bişey yapmıyorsunuz yan gelip yatıyorsunuz demek istiyor işte e sınav olmadığı için öyle düşünüyorlar gerçi ben de ona çoık meraklısıysan değişelim dedim ama o halinden memnunmuş muş dünyaya bidaha gelse ing. öğrt olurmuşmuş e gerzek işteobsearchver' Alıntı:Yahu bu insanlar aptal.
Hayal kurmayı bile bilmiyorlar. Bu zamanda bilişimci olacakmışsın hayale bak peh.
Affınıza sığınarak bre aptal adam hayal kuruyorsun, para mı kesiyorlar, vergi mi yazıyorlar,
bilişimci olma hayali kuracağına
git ne bileyim iş adamı, doktor, savcı, hakim, mağazalar zinciri sahibi, armatör falan olmayı hayal etsene.
yuhh diyorum size başka da bişey demiyorum...!!!bılısımemrah' Alıntı:Bence biraz haklı.Dersimizin hiç bir önemi yok fakat okullarda bilişimciler gerekli.Bence bilişim dersi kalkmalı ve bilgisayarcılar okulda teknisyen gibi biri olmalı.Böylece okulda ne olduğumuz daha belirgin olur.
:++: :++: :++:tunaböte' Alıntı:ben teknisyen olmak için okumadım ki.. ben öğretmen olmak için okuduğumu zannediyodum..
seferzafer' Alıntı:O arkadaşa Metin IŞIK abimizden Lay Lay Lom Galiba Bana göre sevmeler şarkısını armağan ediyorum. http://www.youtube.com/watch?v=VMdP2BWe5FM
:scared:
bu süper cevap olurdu işte ....mmercan' Alıntı:Yarın öbürgün gelip bilgisayarla ilgili bir sorunu hakkında bilgi istediğinde "Hopa şinanay galiba" deyin
bılısımemrah' Alıntı:lavinia_7' Alıntı:bılısımemrah' Alıntı:Bence biraz haklı.Dersimizin hiç bir önemi yok fakat okullarda bilişimciler gerekli.Bence bilişim dersi kalkmalı ve bilgisayarcılar okulda teknisyen gibi biri olmalı.Böylece okulda ne olduğumuz daha belirgin olur.
İroni falan yapmıyorum arkadaşlar gerçekleri söylüyorum.Şu an ki durum bu ve bu durum düzelmedikçe fikirlerim aynı.
bılısımemrah' Alıntı:lavinia_7' Alıntı:bılısımemrah' Alıntı:Bence biraz haklı.Dersimizin hiç bir önemi yok fakat okullarda bilişimciler gerekli.Bence bilişim dersi kalkmalı ve bilgisayarcılar okulda teknisyen gibi biri olmalı.Böylece okulda ne olduğumuz daha belirgin olur.
İroni falan yapmıyorum arkadaşlar gerçekleri söylüyorum.Şu an ki durum bu ve bu durum düzelmedikçe fikirlerim aynı.
hbasdereli' Alıntı:Hak ettiği değer verilip uygun müfredat belirlendiği zaman laylaylom ders yoktur eğitim sistemimiz bu zihniyet yüzünden işlemiyor..