Dengemiz tümden gidiyor :)

Kodla Büyü
sunny' Alıntı:
Langemark seninle aynı duyguları paylaşıyorum forumu neredeyse ilk günden beri takip ediyorum bazen o kadar ilginç şeyler okuyorum ki mesleğimden bile iğrenir hale geliyorum. Bizler öğretmeniz birşeyler öğreteniz bu bozuk düzeni değiştirecek en azından şu aşamada değişim tohumlarını aydınlanmayı hayal edecek insanlar bizleriz ama bir bakıyorum herkes halinden memnun buna da şükür bu da güzel iyi oldu gibi yorumlar okuyorum. Derdim maaş değil para değil hiç para almasam da öğretmenlik yaparım Allaha şükür maddi durumum da kötü değil kendimi kavururum fakat bu kadar çok sevdiğim mesleğimden bile soğuyorsam bazı arkadaşların düşünmelerinin zamanının geldiği kanısındayım. İsim vcermiyorum kimseyi kırmak da istemiyorum ben istanbulda iki kat elektrik parası öderken diyarbakıra bedava elektrik veren hükümetin öğretmeni resmen ezen bir hükümetin sayamayacağım kadar boynumuzu büken bir hükümetin şakşakçısıyım diye buraya akıl almaz yorum yazan öğretmen(!) arkadaşlara serzenişte bulunuyorum hepsi o kadar.
saygılar....

öğretmenler mi
öğretmen demek toplumu aydınlatan demektir
ama önce kendi zihnini aydınlatan demektir
kendisi cahillik içinde beyni karanlık düşüncelere hizmet eden öğretmen nasıl oalbilir ya
cumhuriyetin öğretmenleri imamlara yenildi !!!!

Ne demek imamlara yenildi yahu. İmamlar aşağılık yaratıklar mı? Dindar biri olmayabilirsiniz; hatta din düşmanı da olabilirsiniz ama bunu kendinize saklayın rica ediyorum. Kimseyi aşağılamayalım. İmam kelimesinin anlamı "önder" demektir hatırlatırım.

Nasıl ki bazı öğretmenler mesleği ayağa düşürecek davranışlarda bulunuyorsa böyle davranan imamlar da olabilir. Ama hiçbir imam eşini 300 defa aldattığını kitaplaştırmadı. Lütfen saygılı olalım ve genelleme yapmayalım.

Yaa işiniz gücünüz kavga etmek, hem saygısızlık etmeyelim diyorsunuz, hem de saygısızlık ediyorsunuz.

Ben gerçekten önemli olduğunu düşündüğüm bi şey sordum, ağustos 15'te 186 ytl kesilecek mi heryerde, değilse müdür yardımcısına izah edicem, hiç mi fikri olan yok?

Selamlar...

her derece ve türdeki örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görev yapan yönetici ve öğretmenler ile sosyal hizmet kuruluşlarında görev yapan öğretmenler hariç olmak üzere fiilen yapılmayan ders karşılığı ek ders ücretinden yararlanan memurlara yapılan ödemelerin toplam net tutarının, birinci fıkra uyarınca yürürlüğe konulacak Bakanlar Kurulu kararında kadro veya görev unvanları için belirlenen ek ödemenin net tutarından az olması halinde, bunlara bu fıkrada sayılan hükümlere göre yapılan ödemeler yerine sadece bu madde hükümleri çerçevesinde ek ödeme yapılır."

yeni kanun metni bu.

gitsin yaa denge de gitsin maaş da gitsin bişey kalmasın elimizde sıkıldım artık 5 lira verip 50 lira almalarından

Başka meslekleri imamlara polislere avukatlara vs vs kimseyi kü.ük görmüyorum hepsine saygı duyuyorum buı konuda langemark sana katılamaycağım ama kasalak arkadaşımın bize saygısız demeye hakkı yoktur lakin asıl saygısız kendisidir burada kitlesel bir meseleyi konuşurken kendisi olayı bireyselleştirip kendi alacağı parayı düşünerek bizlere en büyük saygısızlığı yapıyor. Zafere gidel yol çiçek bahçelerinden geçmez denmiş illa ki zorluklarla karşılaşıyoruz ama tabuları yıkmak için en büyük olmak için en önemlisi insan olmak için atalarımızdan aldığımız bayrağı ileriye taşıma hevesindeyiz.

Yeni düzenleme hakkında bugün Şube müdürümle konuştum. Şuanki yorumu ödenecek olan tazminat aldığımız ekdersten az olduğu sürece eski durum devam edecek. Ne zaman ödenecek olan ek ödeme ekdersi geçer biz o zaman ek ödemeyi alacağız amma bu seferde ekders yok. Anlayacağınız bu değişimin bize her hangi bir faydası yok aksine eskisine oranlara kaybımız her ay artacak şeklinde oldu.

Langemarck' Alıntı:
sunny' Alıntı:
Langemark seninle aynı duyguları paylaşıyorum forumu neredeyse ilk günden beri takip ediyorum bazen o kadar ilginç şeyler okuyorum ki mesleğimden bile iğrenir hale geliyorum. Bizler öğretmeniz birşeyler öğreteniz bu bozuk düzeni değiştirecek en azından şu aşamada değişim tohumlarını aydınlanmayı hayal edecek insanlar bizleriz ama bir bakıyorum herkes halinden memnun buna da şükür bu da güzel iyi oldu gibi yorumlar okuyorum. Derdim maaş değil para değil hiç para almasam da öğretmenlik yaparım Allaha şükür maddi durumum da kötü değil kendimi kavururum fakat bu kadar çok sevdiğim mesleğimden bile soğuyorsam bazı arkadaşların düşünmelerinin zamanının geldiği kanısındayım. İsim vcermiyorum kimseyi kırmak da istemiyorum ben istanbulda iki kat elektrik parası öderken diyarbakıra bedava elektrik veren hükümetin öğretmeni resmen ezen bir hükümetin sayamayacağım kadar boynumuzu büken bir hükümetin şakşakçısıyım diye buraya akıl almaz yorum yazan öğretmen(!) arkadaşlara serzenişte bulunuyorum hepsi o kadar.
saygılar....

öğretmenler mi
öğretmen demek toplumu aydınlatan demektir
ama önce kendi zihnini aydınlatan demektir
kendisi cahillik içinde beyni karanlık düşüncelere hizmet eden öğretmen nasıl oalbilir ya
cumhuriyetin öğretmenleri imamlara yenildi !!!!

ama önce kendi zihnini aydınlatan demektir ne güzel demişsinde hocam bu olmamış bee "cumhuriyetin öğretmenleri imamlara yenildi" bu mesele birilerini becereksizliği bu kabulettiğimiz bir olay ..... Herkes son bir 6 ay dedi inşallah insanların huzur içinde çalıştıığı vatana milletine en güzel katkılaırını bulunduğu ortamlar oluşur .

peki bu topluma yön verecek olan bizleriz imamlar değil.
madem öle imamlara verilen iyileştirmelerin ne kadarı bize verildi.
Çalışma saatlerini ve ücretlerini karşılaştırın bakalım
bize haftada 30 saat çalışıyorlar diyorlar
karşılaştırın bakalım matematikten biraz anlıyorsanız
mesai saati ve alınan ücreti
Hadi geçtim bizim camiamıza bakalım bilgisayar dersleri tek saate düştü
kimin dersi iki saate çıktı

dün polisler olarak bugün imam yarın zabıta biraz ileride genel müdür , evet bir dengesizlik var bunu herkes kabul ediyor ama bir sınıf üzerinden yorum yapmak yanlış bence o , bu veya şu diye gitmek ayrıca başka kurumların bizdeki gibi 88 tane sendikası veya şuyu yok bunuda unutmayın hak isteme ve istetme farkı var .... biz öğretmenler diyorsun sayın hocam bir günü biri cıkarda sana siz öğretmenler bu kadar davanız var cinsel tacizden , sahtecilik , zimmete para aktarma ( raporluyken ekders buna tanık oldum ) vs derse ne diyeceksiniz .Geniş bir toplum unsuru öğretmenler ve sizin baktınız gibi bak(a)mayan bir sürü insan var ....

öğretmenler içinde yorum yapmaya eyw derseniz biz bir sürü işle uğraşıyoruz adı şu veya bu adamlar derse giriyor çıkıyor ve mesai saati dışında ellini sürmüyor işe orda sonuna kadar haklısınız ...

bak güzel bi konu
rüşvet alan hiç mi trafikçi yok
cenazede kur an okuyup para bekleyen imam yok mu.Kur an hiç para için okunur mu
Tapu dairelerinde olanı tüm türkiye gördü. gümrüklerde olanı da
gel gelelim 600.000 personel olan meb de hiç çürük elma olmaması sizcede ütopik değil mi
Peki siz tanık olduğunuz raporluyken ekders olayına neden müdahale etmediniz ?
hadio ekdersi alan adam karaktersiz bizim ödediğimiz vergileri haksızca cebine indiriyor
siz neden işlenen suça göz yumuyorsunuz.

kanun çıktıktan sonra, bakanlar kurulunda düzenleme yapılacak. Umarım sevgili bakanımızın bu durumdan haberi vardır ve bu dengesizliğe bir çözüm getirilir artık. (çok mu hayal kuruyorum, bilmiyorum.)

Forum konusu eğitici formatörlerin denge tazminatı, ben de eğitici formatörüm. Hal böyleyken denge tazminatı ile ilgili konuşulmasını istemem de gayet normaldir, alacağım paranın bireysel meselesi mi, evet. Tek beni mi ilgilendiriyor? Hayır. Bu başlıığı tıklayan herkesi ilgilendiriyor.

Hak isterken "İmamlara yenildik" dersen, yarın başka bir ortam oluşur "Ne olacak, darbeciden ne beklenir" diyenler çıkar. Hak isterken ideoloji yaparsanız işte böyle sayısını tam bilmediğim 8-10 sendikaya bölünürsünüz ve onlarda hakkını savunamazlar.

Sonuç olarak denge kesiliyor anladığım, 3 ayda bir de artacak. Aralığa kadar yaparız, intel kursuna gelen olursa veririz, sonra okul daha mantıklı gelirse okul formatörlüğüne dönerim.

selamlar...

Langemarck' Alıntı:
bak güzel bi konu
rüşvet alan hiç mi trafikçi yok
cenazede kur an okuyup para bekleyen imam yok mu.Kur an hiç para için okunur mu
Tapu dairelerinde olanı tüm türkiye gördü. gümrüklerde olanı da
gel gelelim 600.000 personel olan meb de hiç çürük elma olmaması sizcede ütopik değil mi
Peki siz tanık olduğunuz raporluyken ekders olayına neden müdahale etmediniz ?
hadio ekdersi alan adam karaktersiz bizim ödediğimiz vergileri haksızca cebine indiriyor
siz neden işlenen suça göz yumuyorsunuz.

hocam benimle kaç kere yemek yedin , kaç tane olay yaşadın ,öyle klavye delikanlılığı yapmayı , her konuya yorum yapın fakat lütfen işi kişiselleştirmeyin öyle diyorsanız pm geçin ben gerekli cevabı veririm. daha söylenecekte söz yok ....

http://bilgisayarbilisim.net/bir_okul_h ... t8751.html bunu okumanızıda tavsiye ederim..

istediğin yorumu yap , yanlışımız varsa soyle , hatamız varsa dile getir , ama derbiyesizlik yapmayın sayın hocam...

Hangi dengeden bahsediyorsunuz.... Bu ülkede bir taraftan bir kişiler bir şey yaparken diğer tarftan bazı kişiler laf üretme sanatı yapıyor..Elini taşın altına koyacağına muhalefet yapıyor.... Herkes kendi başına gelen bir sorunla karşılaştığı zaman dengesini hatırlıyor... Meslek liseleri için katsayılar..... Başörtüsü konusu..... vs... peki bunlar neden dengede değil... Çünkü dengeleri bozan kimseler var.....

"Utanmıyorsan dilediğini yap" diye bir hadis var. Bir insanda edep haya yoksa en önemlisi Allah korkusu yoksa ondan delikanlılık beklemek zaten mümkün değil. Din görevlilerini aşağılık yaratıklar olarak görmek dini hafife almaktan kaynaklanır. Ne diyelim.. Allah akıl fikir versin.

bulicuk' Alıntı:
"Utanmıyorsan dilediğini yap" diye bir hadis var. Bir insanda edep haya yoksa en önemlisi Allah korkusu yoksa ondan delikanlılık beklemek zaten mümkün değil. Din görevlilerini aşağılık yaratıklar olarak görmek dini hafife almaktan kaynaklanır. Ne diyelim.. Allah akıl fikir versin.

Sayın hocam bir önceki yorumunzda imamlar aşağılık yaratıklar mı diye siz sormuşsunuz. kimse evet dememiş. şimdiki yorumunuzda ise öyle görüldüğünü direk kabul etmişsiniz. kendi kendinize yorumlar yapıp ortamı germeyin tansiyonu düşürmek gerek. Hatırlatırım konu denge tazminatı ve ek ödeme...

bulicuk' Alıntı:
sen kimsin ya
ben senden delikanlılık öğrenecek değilim ben senden dini öğrenecek hiç değilim delikanlılık damarda gezen kanla ilgilidir numaradan camiye gitmekle olmaz bana zaten Allah vericeğini vermiş senin dileğinle olmaz öle şeyler İTİN DUASI KABUL OLSA GÖKTEN KEMİK YAĞARDI

ya arkadaşlar yeni çıkacak (TBMM de çıkan kanunu) iyice okumanızı tavsiye ederim. herşey elimizden gidiyor. en düşük maaşla eşitlenene kadar hep aynı sorun devam edecek.

nosTRa: Konunun farklı yönlere kaydırılmasına neden olduğum için özür dilerim ama vatandaşın mesajlarını alt alta koyarsan haklı olduğumu rahatlıkla görebilirsin.

Langemarck: Hakaretini aynen iade ediyorum.

Geri