Langemarck
Üye
sunny' Alıntı:Langemark seninle aynı duyguları paylaşıyorum forumu neredeyse ilk günden beri takip ediyorum bazen o kadar ilginç şeyler okuyorum ki mesleğimden bile iğrenir hale geliyorum. Bizler öğretmeniz birşeyler öğreteniz bu bozuk düzeni değiştirecek en azından şu aşamada değişim tohumlarını aydınlanmayı hayal edecek insanlar bizleriz ama bir bakıyorum herkes halinden memnun buna da şükür bu da güzel iyi oldu gibi yorumlar okuyorum. Derdim maaş değil para değil hiç para almasam da öğretmenlik yaparım Allaha şükür maddi durumum da kötü değil kendimi kavururum fakat bu kadar çok sevdiğim mesleğimden bile soğuyorsam bazı arkadaşların düşünmelerinin zamanının geldiği kanısındayım. İsim vcermiyorum kimseyi kırmak da istemiyorum ben istanbulda iki kat elektrik parası öderken diyarbakıra bedava elektrik veren hükümetin öğretmeni resmen ezen bir hükümetin sayamayacağım kadar boynumuzu büken bir hükümetin şakşakçısıyım diye buraya akıl almaz yorum yazan öğretmen(!) arkadaşlara serzenişte bulunuyorum hepsi o kadar.
saygılar....
öğretmenler mi
öğretmen demek toplumu aydınlatan demektir
ama önce kendi zihnini aydınlatan demektir
kendisi cahillik içinde beyni karanlık düşüncelere hizmet eden öğretmen nasıl oalbilir ya
cumhuriyetin öğretmenleri imamlara yenildi !!!!