easytr' Alıntı:kemerle adam döven polisi savunma gafletine düşme istersen, komik oluyorsun. kelepçeyi takıp götürmek yerine dövmeyi tercih etmişler.
herohamster' Alıntı:aklından geçeni söylede senin hakkında bizde farklı düşünmeyelim komik duruma düşme iimixtasy' Alıntı:o şekilde dövmelerinin hiç bir geçerli sebebi olamaz ama o kadar polis birlik olup da sadece yol verme tartışmasından dolayı bu kadar dövmezler adamı
polisler biraz delikanlı olsalar,arkadaşın dediği kısma dikkat ederlerdi,herhalde videoyu izleyen herkez aynı iyi dileklerde bulunmuşlardır....the_korsan' Alıntı:Günlük hayatta yolda trafikte orada burada birileriyle bir problem yaşadığımızda yanında bir bayan yada ailesi varsa eyvallah kardeşim deyip çekip gidiyoruz, yanındaki bayana, ailesine, çoluk çocuğa hürmeten....
tekox' Alıntı:Burada polisin yaptığı yanlış.ona bişey demiyorum. fakat dayak yiyen kişinin de hatalı olabileceğini düşünüyorum.
geçen haftaki bir olayı anlatayım.
üniversite lys sınavı bitimine az bir süre kala herkes üniv. girişine arabaları park etmeye başladı. biz de arabamızı park edelim derken polis geldi, ordaki duran duracak tüm arabaları engelledi. az sonra bir transit geldi üstünde ipek mobilya yazan. adam polisi dinlemedi, tartışmaya başladı. derken polis aracın arkasına geçip fotoğrafını çekerken adam geri geri gelip az kalsın polisi eziyordu.sonra bastı gitti. adam dolaşıp tekrar geldi aynı yere .bu sefer adam iki polisle tartışmaya başladı. derken adamı indirmeye çalıştılar ama adam bir yandan da gaz bastı iki polisi birden eziyordu.....
neyse burada polisi savunmak için bu yazıyı yazmadım. olaya iki yönlü olabileceğini düşünüyorum. sonuçta ne olursa ,polis galeyena gelmemeliydi.polisin görevi onu savcının karşına çıkarmaktır.
olaya başka bir açıdan bakan bir haber ajansının haberi ise
http://www.anf.bz/index.php?rupel=nuce&nuceID=64430
tekox' Alıntı:Burada polisin yaptığı yanlış.ona bişey demiyorum. fakat dayak yiyen kişinin de hatalı olabileceğini düşünüyorum.
geçen haftaki bir olayı anlatayım.
üniversite lys sınavı bitimine az bir süre kala herkes üniv. girişine arabaları park etmeye başladı. biz de arabamızı park edelim derken polis geldi, ordaki duran duracak tüm arabaları engelledi. az sonra bir transit geldi üstünde ipek mobilya yazan. adam polisi dinlemedi, tartışmaya başladı. derken polis aracın arkasına geçip fotoğrafını çekerken adam geri geri gelip az kalsın polisi eziyordu.sonra bastı gitti. adam dolaşıp tekrar geldi aynı yere .bu sefer adam iki polisle tartışmaya başladı. derken adamı indirmeye çalıştılar ama adam bir yandan da gaz bastı iki polisi birden eziyordu.....
neyse burada polisi savunmak için bu yazıyı yazmadım. olaya iki yönlü olabileceğini düşünüyorum. sonuçta ne olursa ,polis galeyena gelmemeliydi.polisin görevi onu savcının karşına çıkarmaktır.
olaya başka bir açıdan bakan bir haber ajansının haberi ise
http://www.anf.bz/index.php?rupel=nuce&nuceID=64430
Çağrı1' Alıntı:olayın gerçek yüzünü bilmiyoruz karanlığa kalıyor işin başka başka yönleri var gibi aşırı tahrik olabilir kürtçe abisiyle konuşmuş ne dediyse belki de polislerden kürtçe bilen vardı anladı söylediğini artık bilemiyoruz olayı çift yönlü düşünmek lazım polsin yerine kendimizi koyarsak bakalım olay nasıl oldu biz ne yapardık