bunu yapan şerefsizdir!!!!

Kodla Büyü
polisler açığa alınmış ama üç gün sonra geri dönerlerse anlamı olmaz.bunlar gibi ahlaksız herifler cesaret alır o zaman.bunlar meslekten atılmalı.

devletin polisi olmaz hükümetin polisi olur. bu sözleri söyleyen bir polisti. hükümeti arkasına al birde içerde dayın varsa o polislere bir halt olmaz. doğu ve güneydoğuda korkudan kaçacak delik arayan pkk eylmelerinde pırısık kalan polis batıda kahraman oluyor. bir polis şehit olduğunda bile şehit eylemlerinin suskun bir şekilde geçmesini sağlayan polislerdir. ben artık bu polis milletine asla güvenmem

Üşüşmüşler 1 adamın başına.Tutukluyorsan tak kelepçeyi götür.Dayak da neyin nesi? Bunlarda ne delikanlılık ne de insanlık duygusu kalmamış.Gerçi çok görmemek lazım halen Apo'yu semiz öküz gibi besliyoruz ADALET denen şey her neyse bizim ülkeden halen geçmedi...!!!

easytr' Alıntı:
kemerle adam döven polisi savunma gafletine düşme istersen, komik oluyorsun. kelepçeyi takıp götürmek yerine dövmeyi tercih etmişler.
herohamster' Alıntı:
xtasy' Alıntı:
o şekilde dövmelerinin hiç bir geçerli sebebi olamaz ama o kadar polis birlik olup da sadece yol verme tartışmasından dolayı bu kadar dövmezler adamı
aklından geçeni söylede senin hakkında bizde farklı düşünmeyelim komik duruma düşme iimi

Zaten o şekilde dövülmesinin geçerli bir sebebi olmayacağını söyledim başta. ben sadece sebep olarak gösterilen şeyin yerine daha tahrik edici bir şey olmalı diye düşündüm. Bu polislerin haklı olduğunu göstermiyor.

bir öğretmen arkadaşım öğrencisine paspal dediği için ailesi şikayet etti ve başladı idari soruşturma kim sahip çıkacak. ama polisler öyle değil iç işleri bakanı hemen olaya el koyuyor yargılama bile yapmadan hafif cezalarla olayı kapatıyorlar. polislerin çoğu lise mezunu ve öğretmenden fazla maaş alırlar çoğunun lojmanı var. hiç biri köyde çalışmaz. sınavlarda bile öğremen 39 tl polis 55 tl para alır. bu ülkede öğretmen kim? polis kim?

Böyle kahpelik olurmu eşinin çocuklarının gözü önünde kadıncağız nasıl bağırıyordu neredeyse ağlayacaktım açığa falan alınmayla oyalıyorlar bakın görün 10 polisten 1-2 si ancak ceza alır diğerleri suçsuz bulunup aynen mesleğe devam...

Bunu yapanın dağdaki teröristten farkı yoktur gözümde. İkiside insan değil, ikiside ihanet içinde, ikiside şerefsiz...

her ne olursa olsun, o adam ne yaptı bilmiyorum ama, devletin sana verdiği yetkiye dayanarak 1 adama 10 kişi dalmak bencede resmen şerefsizliktir. helede eşi ve çocuğunun önünde.

Polise askere kurşun sık sırtın sıvazlansın. Bir yol verme hastanelik ol nasıl bir memleket burası. Biri bana açıklasın. İleri demokrasilerde normal bunlar. Tayyibin ordusu ne yapalım normal bunlar.

pkk dan dayak yiyen polis ağzını bile açamadı. gariban vatandaşda eline düşsün yeterki affetmezler. memurlara eylem için yürüyüş yapan kamusen başkanın gözüne biber gazı sıkan polis %4 lük zammı cebine korken hiç utanmayacak mı?

hükümet, polis devleti olma yolunda büyük adımlar attı, "polis" kelimesinin anlamı ve nereden geldiğini araştırırsanız güzel bağlantılar yakalayabilirsiniz, yetkileri eline iyice alan polis arkadaşların istediği yerde istediği kişiye diled,iği gibi davrandığı haberleri ve videoları gün geçtikçe daha çok duyar görür olacağız. ama pkk sempatizanları, mahalle kavgaları, öğrenci kavgaları hariç. onlara karşı genelde savunma ve uzaktan olayın bitmesini bekleyip ondan sonra olay yerine gelerek iki tur atma, ne oldu burada vs. tarzı geçiştirmeler şeklinde yöntem uygulanıyor. haklı, neden başını belaya soksun!!!

Av1Vi94CIAAWyfF.jpg:large
benim polisim böyle olmalı. halkanın yanında halka karşı değil
ama polislerin ortak bi özelliği vardır "polisten dost olmaz"

tüylerim diken diken izledim videoyu... bunu yapanlar insan olamaz... şerefsizlik az kalır bunun yanında... adiliğin daniskası...!!! ne görevden alması bunları adam öldürmeye tam teşebbüsten mühebbet hapis vereceksin...!!!

vatandaş kürtçe konuştuğum için dövüldüm diyor TV de .... bakalım polisi suçlamaya devam edilecek mi...Bana kalırsa ırkçılıkta yaptıkları için extra ceza verilmeli.

biri bizi gözetliyor evine dçöndü dünya artık gizli saklı hiç bir sey yok her yerde guvenlik kamerası cep kamera ve buna ragmen kimse de bir korkuyok..herkesin psikolojisi alt ust...ne gunler yasıyoruz ya Rabbi....Allah herkese ben de dahil beden ve RUH sağlıgı versin...

Vatandaş başta ne dedi? ne yaptı? tam bilinmiyor bu kadar polisin silahsız 1 kişiyi kelepçelemesi için linç edercesine dövmesine hele de eşi ve çocuklarının önünde yapmasına gerek yok.
Adamın silahı yok çok iri yarı birisi de değil. 2 en fazla 3 polis sadece 1 kişiyi kelepçelemeyi beceremiyorsa bu mesleği bıraksınlar. Polis okulunda bu işlerin eğitimlerini almıyorlar mı? Kamu binalarını yakıp yıkıp teröre destek gösterisi yapanlara, katillere, gaspçılara, tecavüzcülere, hırsızlara hiç bir şeye yapamayan polis gücünü tek bir kişi üzerinde mi gösteriyor ?

Kavga eden öğrencileri ayıran öğretmenini meslekten atan yargı bu konuda ne karar verecek göreceğiz.

Vatandaş her ne yaptıysa ne söylediyse söylesin, olayın başında haksız bile olsa artık önemi kalmadı, polisimiz halt etti malesef, yazıklar olsun ya 5-6 kişiyle vatandaşı bayanın çocuğun önünde tekme tokat copla biber gazıyla haşat ettiler, insan kendini o adamın yerine koymalı eşlerinin çocuklarının gözü önünde 5-6 kişiden dayak yediklerinde ne halde olacaklarını düşünmeliler, gerçi bunun için insan olmak lazım önce.

Günlük hayatta yolda trafikte orada burada birileriyle bir problem yaşadığımızda yanında bir bayan yada ailesi varsa eyvallah kardeşim deyip çekip gidiyoruz, yanındaki bayana, ailesine, çoluk çocuğa hürmeten....

Ama o görüntülerdeki vatandaş yine sağlam çıktı, o kadar darbeye rağmen yine de kalkmaya çalıştı, kalktı, yıkıldı... İnşallah edepsizlik densizlik eden bu kişiler ceza alırlar, sıkıysa o kodaman tiplere de aynı tepkiyi göstersinler, herkes vatandaşın güçsüzün tepesinde, adalet yok ama olanı da güçlüye zengine...

Videoyu izlerken acaip gerildim, bu nedir ya nasıl bir ülkedeyiz yada bunlar insansa biz neyiz? Kelepçeleyip götürsünlerde demiyorum çünkü bu hayvanlar karakoldada aynı pisliği yaparlar bu sefer görüntüyü çekende olmaz. İnanın birisi bana bunu yapsa katil olacak noktaya gelirim.

Kahvede, sokakta gezenleri polis yaparsan olacağı bu,
egolarını tatmin ediyorlar işte.
Belinde silah güç onlarda...

Düşünsenize dayak yiyorsunuz sizi koruyacak olan devlet size bunu yapıyor.
Valla delirmemek elde değil.

the_korsan' Alıntı:
Günlük hayatta yolda trafikte orada burada birileriyle bir problem yaşadığımızda yanında bir bayan yada ailesi varsa eyvallah kardeşim deyip çekip gidiyoruz, yanındaki bayana, ailesine, çoluk çocuğa hürmeten....
polisler biraz delikanlı olsalar,arkadaşın dediği kısma dikkat ederlerdi,herhalde videoyu izleyen herkez aynı iyi dileklerde bulunmuşlardır....

Çakal sürüsü gibi.. Bir kişiye beş kişi saldırır mı? Eminim bir çok poliste tepki göstermiştir bu duruma..

Tek tek tespit edilmiştir inşallah. bir tanesi bile yırtamamalı bu işten. Allah kameraya çekenden de razı olsun. yoksa bu kdar büyümezdi bu olay. Ne oldum delisi polis istemiyoruz arkadaş. Sebebi ne olursa olsun 7-8 kişi bi adama hem de görev başında üniformalı olarak böyle bişey yapamaz. Karısı yalvarmaktan heder oldu. Çocukları da var diyorlar bilmiyorum. Hepsini atsınlar meslekten. Sürülme de değil direk atsınlar ibret olsun. Valla itliğin bu kadarı izledikçe deliriyorum.

Burada polisin yaptığı yanlış.ona bişey demiyorum. fakat dayak yiyen kişinin de hatalı olabileceğini düşünüyorum.
geçen haftaki bir olayı anlatayım.
üniversite lys sınavı bitimine az bir süre kala herkes üniv. girişine arabaları park etmeye başladı. biz de arabamızı park edelim derken polis geldi, ordaki duran duracak tüm arabaları engelledi. az sonra bir transit geldi üstünde ipek mobilya yazan. adam polisi dinlemedi, tartışmaya başladı. derken polis aracın arkasına geçip fotoğrafını çekerken adam geri geri gelip az kalsın polisi eziyordu.sonra bastı gitti. adam dolaşıp tekrar geldi aynı yere .bu sefer adam iki polisle tartışmaya başladı. derken adamı indirmeye çalıştılar ama adam bir yandan da gaz bastı iki polisi birden eziyordu.....

neyse burada polisi savunmak için bu yazıyı yazmadım. olaya iki yönlü olabileceğini düşünüyorum. sonuçta ne olursa ,polis galeyena gelmemeliydi.polisin görevi onu savcının karşına çıkarmaktır.

olaya başka bir açıdan bakan bir haber ajansının haberi ise
http://www.anf.bz/index.php?rupel=nuce&nuceID=64430

tekox' Alıntı:
Burada polisin yaptığı yanlış.ona bişey demiyorum. fakat dayak yiyen kişinin de hatalı olabileceğini düşünüyorum.
üniversite lys sınavı bitimine az bir süre kala herkes üniv. girişine arabaları park etmeye başladı. biz de arabamızı park edelim derken polis geldi, ordaki duran duracak tüm arabaları engelledi. az sonra bir transit geldi üstünde ipek mobilya yazan. adam polisi dinlemedi, tartışmaya başladı. derken polis aracın arkasına geçip fotoğrafını çekerken adam geri geri gelip az kalsın polisi eziyordu.sonra bastı gitti. adam dolaşıp tekrar geldi aynı yere .bu sefer adam iki polisle tartışmaya başladı. derken adamı indirmeye çalıştılar ama adam bir yandan da gaz bastı iki polisi birden eziyordu.....

neyse burada polisi savunmak için bu yazıyı yazmadım. olaya iki yönlü olabileceğini düşünüyorum. sonuçta ne olursa ,polis galeyena gelmemeliydi.polisin görevi onu savcının karşına çıkarmaktır.

adam hatalıysa 2 kişi ile çok rahat tutuklayabilirlerdi... ama 6 kişi dövüp birde üstüne serbest bırakmışlar... adam karşılık verememiş... ona rağmen gidip darp raporu almışlar... ayrıca böyle yaparsan pkk'nın iti haber ajansı alır bunu kullanır... bu olayın 2 yanı yok tek yanı var çok delikanlılarmış hakkaten....

tekox' Alıntı:

sen ne anlatıyorsun be. ne alakası var şimdi. polisin görevimi ceza vermek. varsa bir yanlış yargıya teslim eder. senin anlattığın olayda bile polisin bi halt etmeye hakkı yoktur. alır adamı yargıya teslim eder o kadar.

olayın gerçek yüzünü bilmiyoruz karanlığa kalıyor işin başka başka yönleri var gibi aşırı tahrik olabilir kürtçe abisiyle konuşmuş ne dediyse belki de polislerden kürtçe bilen vardı anladı söylediğini artık bilemiyoruz olayı çift yönlü düşünmek lazım polsin yerine kendimizi koyarsak bakalım olay nasıl oldu biz ne yapardık

Çağrı1' Alıntı:
olayın gerçek yüzünü bilmiyoruz karanlığa kalıyor işin başka başka yönleri var gibi aşırı tahrik olabilir kürtçe abisiyle konuşmuş ne dediyse belki de polislerden kürtçe bilen vardı anladı söylediğini artık bilemiyoruz olayı çift yönlü düşünmek lazım polsin yerine kendimizi koyarsak bakalım olay nasıl oldu biz ne yapardık

eğer kürtçe küfür ettiğini anlasam tek başıma giderdim yanımda 6 öğretmen arkadaş olmazdı... ayrıca milli eğitim bakanlığı alacağım darp raporuna göre yine bana ceza verirdi. üstüne adamın tanıdıklarından beni koruyacak bir üniforma yok... yerine koydum... ayrıca kamu görevlisine hakaret etmek suç niye tutuklamamışlar

BBNET
Geri