bunu yapan şerefsizdir!!!!

Kodla Büyü
Polis kardeşlerimizin içerisinde çok samimi ve kaliteli insanlar oldugunu hatırlatarak, beline silahı jopu takan kendini şehir kabadaysı sanıyor. ayıp yahu, edep yahu kadın ve çocugun yanında adam dövülür mü...

Olaya nereden bakarsanız bakın cahillik ötesi basiretsizlik örneğidir. Sen polis isen tahrik olmayacaksın. Dersini almadın mı bunun yoksa? görevin neyse onu yapacaksın 2 polisin gücü mü yetmiyorda onlarca polis kemerle jopla dövüyorsun. amacın adam dvmek mi asayişi sağlamak mı... Yazık gerçekten.

Dayak yiyen adam çok uyanık ve herşeyden haberi olan biriymiş. polise karşı hiç mukavemette bulunmuyor dayağını yiyor sadece ve sanki o polislerin başına geleceklerden haberdarmış gibi sakince duruyor.

dayak yiyen adam haklımı haksızmı bilinmez ancak adam haklı ise polis kendini yakmış, adam haksız ise yine polis kendini yakmış. sevgili 5 polis memuru sizlerin çolunuz çocugunuz yok mu? cezaevine gireceksiniz meslekten olacaksınız çolunuz çocuğunuz ne olacak hiç mi düşünmediniz biriniz cahildi ikiniz cahildi onunuzda mı cahildi be kardeşim biriniz engel olamadınız mı yazıklar olsun sizlere.

emniyet kurumuna bir lafım yok... orada ki olayı bence hiç bir tahrik açıklamaz... bariz görevi kötüye kullanma...

kusura bakmayında bazı değerler su götürmez ben burada yapılanı savunmuyorum doğru da değil yapılan ne olduğunu bilmediğim için bişey diyemiyorum ama bazı değerler varki hakaret küfür edilirse bırak dövmeyi ben adamı alnından vururum

Çağrı1' Alıntı:
kusura bakmayında bazı değerler su götürmez ben burada yapılanı savunmuyorum doğru da değil yapılan ne olduğunu bilmediğim için bişey diyemiyorum ama bazı değerler varki hakaret küfür edilirse bırak dövmeyi ben adamı alnından vururum
Vatandaşsan yaparsın cezanı çekersin...ama askersen polissen yapamazsın! Cezayı sen değil mahkeme verir...Yok dayanamam diyorsan seçmeyeceksin o görevi.

onu boşverin de şunu düşünün: ya o video çekilmeseydi? veya başka türlü sorayım hergün bu olay gibi belki onlarcası yaşanıyor ama ortada videosu olmadığından bunlar kendilerini ağa sanmaya devam ediyor. bu konuda ne yapmalı. asıl konuşulması gereken bu diye düşünüyorum..

haklısınız hocam ama bazen insanın kafası gittim sonunu düşünmez dediğim gibi yapılan şeyi kesinlikle tasvip etmiyorum ama olayın arka planınıda bilemiyoruz

Accipiter' Alıntı:
onu boşverin de şunu düşünün: ya o video çekilmeseydi? veya başka türlü sorayım hergün bu olay gibi belki onlarcası yaşanıyor ama ortada videosu olmadığından bunlar kendilerini ağa sanmaya devam ediyor. bu konuda ne yapmalı. asıl konuşulması gereken bu diye düşünüyorum..

Tabiki asıl konuşulması gereken bu. Pkklı itlere gül verip, kendisine taş atan çocuklarla maç yapıp, sana güç bile kullanmayarak eylem yapan öğrenciyi memuru jopla dövmek mi adamlık. Hergün yüzlercesi yaşanıyordur bunun aralarında iyi polis yokmudur tabiki vardır ancak yüzdeye vursan kaçta kaçı iyidir. Ben bunlar gibi pislikleri görünce sinirleniyorum bunlara en ağır ceza verilmesini istiyorum ama 2 3 gün sonra göstermelik ceza verilip unutuluyor.

BBNET
Geri