yaparsın tatlım evlenince hepsini hiçç acele etme::EmeL::' Alıntı:arkadaşlar çok hamaratsınız maşallah, bakıyorum 3-4 çeşitten az yapmıyorsunuz.Ben bekar olduğumdan mı bana fazla geliyor bilmiyorum ama evlenirsem sizin gibi çeşitli yemek yapamam galibaa :cry: :?
::EmeL::' Alıntı:arkadaşlar çok hamaratsınız maşallah, bakıyorum 3-4 çeşitten az yapmıyorsunuz.Ben bekar olduğumdan mı bana fazla geliyor bilmiyorum ama evlenirsem sizin gibi çeşitli yemek yapamam galibaa :cry: :?
::EmeL::' Alıntı:teşekkürler valla içimi rahatlattınız bana 1 veya 2 çeşit yemek çok bile geliyor iki gün yiyorum![]()
inşallah evlenince alışır pratikleşirim :++:
şeffaf' Alıntı:ben liste yapmıştım güya artık rahat edecektim ama bu defa da ordakileri istemiyor canım off.. dolma yapcam galiba ön hazırlığım hiç yok ama, yemeği geç yicez anlaşılan. menümü değiştirdem bu arada
hayırdır hocam :shock:glimmer' Alıntı:zıkkım çorbası
laf dolması
sinir kızartması
glimmer' Alıntı:sinir stress hocam
glimmer' Alıntı:sinir stress hocam
"Ayşen"' Alıntı:glimmer' Alıntı:sinir stress hocam
Sizi sürekli sinir stres içinde görüyorum kendinize dikkat edin hocam
yesimk06' Alıntı:Dün akşamki misafir menümü yazayım. Ezogelin çorba, pila, fırında patates, Rus salatası, mevsim salatası. Duduklude yaslanmış salçası sebzeli tavuk. Bunların hepsini de esim yaptı desem kıskanır mısınız?
yesimk06' Alıntı:Dün akşamki misafir menümü yazayım. Ezogelin çorba, pila, fırında patates, Rus salatası, mevsim salatası. Duduklude yaslanmış salçası sebzeli tavuk. Bunların hepsini de esim yaptı desem kıskanır mısınız?
İsin ilginç tarafı evlenmek için tanıştıgimizda ev islerine yardım eder mısın diye sormuştum hayır demişti.s.sultan' Alıntı:yesimk06' Alıntı:Dün akşamki misafir menümü yazayım. Ezogelin çorba, pila, fırında patates, Rus salatası, mevsim salatası. Duduklude yaslanmış salçası sebzeli tavuk. Bunların hepsini de esim yaptı desem kıskanır mısınız?
böyle şeyler öyle her yerde konuşulmaz bak nazar değer eşine sonra gerçekten odun bi adam olur çıkar başına![]()
KISKANIR MIYIZ?yesimk06' Alıntı:Dün akşamki misafir menümü yazayım. Ezogelin çorba, pila, fırında patates, Rus salatası, mevsim salatası. Duduklude yaslanmış salçası sebzeli tavuk. Bunların hepsini de esim yaptı desem kıskanır mısınız?
esila63' Alıntı:KISKANIR MIYIZ?yesimk06' Alıntı:Dün akşamki misafir menümü yazayım. Ezogelin çorba, pila, fırında patates, Rus salatası, mevsim salatası. Duduklude yaslanmış salçası sebzeli tavuk. Bunların hepsini de esim yaptı desem kıskanır mısınız?
ozkancanan' Alıntı:dünün menüsü yayla çorbası, kremalı mantarlı tavuk sote, pilav yanında da kola, bu olmazsa olmaz, daha ne olsun))