0nursah' Alıntı:thegardener' Alıntı:"windows tusu + D" 'nin masaustunu goster butonuyla aynı işi yaptigini ogrendim.
windows+m de aynı işlevi yapıyor)
bende bunu öğrendimaradan 2 sene geçti hala açıklarkursad' Alıntı:bu gün yiboların kapatılacağını öğrendim.
çok sevindim çünkü ben de yibo da öğretmenim
herşeyi inanmamayı öğrenmekte lazım bence
alpertegas' Alıntı:Bendede olmadı ...?sedat01' Alıntı:faruk_inal' Alıntı::+1: teşekkürler bana çok lazım oluyor da...ejdeharr' Alıntı:q klavyeden f klavyeye yada tam tam tersi pratik geçişin ctrl + Shift tuşlarına basılarak yapıldığını öğrendim.
Bende olmadı arkadaşlar yanlışmı yapıyorum ki?

hemen deniycem ocam, teşekkür ederimyesil_turuncu' Alıntı:pardus'u çalışan cd 'den açtım. gayet güzel çalışıyor. pardus'u kurmadan çalıştırmak isteyen arkadaşlara duyrulur :+1:

suferi' Alıntı:bugun sizin yukarıda yazdıklarınızı öğrendim.
![]()
hamuş' Alıntı:bugün bilgisayar öğrenmenin ve bilgisayar öğretmeni olmanın ne kadar yanlış bir tercih olduğunu bir kez daha öğrendim![]()
Buzkırıcı' Alıntı:ogretmen yerine hemsire ile evlenmenin gerekliligini ogrendim
hocam aynı şey bende de oluyo :++:serhatbs' Alıntı:bir bilgisayarı veya donanım parçasını (misal yazıcı) sökünce çok kolay, takmasının ise bana zor geldiğini öğrendim hep vida arttırıyorum yauhaha:
uhaha:layla78' Alıntı:formattan sonra dosyalarımı kurtaramadığımı öğrendim kaç gündür denemediğim program kalmadı sonuç sıfır
biraz paranız gider ama... bunu da öğrenmiş oldunuz 
Siz miydiniz hocam başlığı açan muhterem zat. Şimdiye kadar açılan en güzel başlıklardan bence :+1:cyln' Alıntı:Actigim basligin hala yasiyor olmasina sevindim.
Ayrica tesekkur edenlere de coook tesekkur ederim