husoko' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:
husoko' Alıntı:
Sayın istanbul koordinatörü hocam:
2002-2006 yılları arasındaki durumumuz haricinde hiç bir zaman dikkate alınmayan tek branş olduk. Okul idarecilerinin gözünde bir öğretmen değil emir eri haline geldik. Ben e okul yokken öğrenci otomasyon programlarından birine, sırf karneyi bilgisayar çıktısı verebilmek için 2 hafta geceleri 1200 öğrencinin notlarını bilgisayara girdiğimi hatırlıyorum. Başka branştan öğretmenlere hiç söz geçiremeyen idare bizlere tabiri caizse köle gibi davrandı. Bir bakan çıktı ve bilgisayar dersinin gereksizliğinden medya önünde bahsedebildi. 2 yıl boyunca norm fazlası durumundan kurtulamadık. Reysen atama ile 14 saatlik dersin bulunduğu okuldan 8 saatlik bir ücra bucağa atamaya kalktılar. Şimdide çıkması muhtemel bir yazı yüzünden Bt rehberliği görevini geciktiriyorlar. Ders programları yapıldığı için bilişim öğretmenlerine başka okullara ders tamamlama veriliyor. Öreğin bizim okula kendi okulunda 16 saat dersi olduğu halde bir öğretmeni görevlendirme gönderdiler. Şimdi soruyorum, neden bu olanlar bir din kültürü,matematik yada Türkçe öğretmeninin başına gelmiyorda BT öğretmenlerinin başına geliyor? Sırf sizin gibi düşünen kişiler yüzünden. Hoş! sizinde branşınız kalıbımı basıyorum Bilişim teknolojileri değildir. Bizim ilde il koordinatörü ve ilçeye ait Eğiticiler BT öğretmeni bile değil. Böyle devam edilirse de çok yol katedilir ama Bt öğretmenlerinin aleyhinde. :x Ama yeter artık. Arkadaşlar lütfen artık kimse görevinin haricinde iş yapmasın.
Hocam uzun uzun cevap yazardım aslında ama bastığınız kalıba cevap vereyim Ege BÖTE 2004 mezunuyum, ilinizi bilmiyorum ama bilip bilmeden heryere kalıp basıyorsanız daha çok canınız sıkılır.
Sizin bana cevap veriş şekliniz ve formdaki diğer arkadaşlarla giriştiğiniz mücadele sizin özde değil sözde BT öğretmeni olduğunuzu kanıtlıyor. Hani şu koltuğa oturunca bir yerleri değişen insanlar için bir şeyler söylerler.

sizde onun alametlerini görüyorum...
Hocam önce BT Öğretmeni değilsiniz demiştiniz şimdi bu özde bt öğretmeni diye bir terime evrildi,
ben bu forumda çok yazdım ama tekrar edeyim,
Meslek Lisesi BT bölümü çıkışlıyım,
üstüne Ege BÖTE'de 5 sene okudum,
eşim BT Öğretmeni,
erkek kardeşim BT Öğretmeni,
Lisede kan kardeşim dediğim en samimi arkadaşım BT Öğretmeni ben sözde BT Öğretmeniysem özde öğretmeni çok merak ettim
Koltuk kısmına da çok güldüm genel bir bilgi paylaşayım hocam,
geçen yaza kadar il milli eğitimde 3 Eğitici BT Formatör Öğretmen çalışıyorduk hocam inanmazsın ama

üçümüzde BT Öğretmeniydik(2 Samsun, 1 Ege mezunu),
bizim binamız 2011 yılında yandı o sebeple bizim bir koltuğumuz yok hocam bir toplantı masasında bölümümüzün şefi, memuru ile yanyana oturuyorduk,
2 sandalyemiz vardı masada ikimiz ona otururken üçüncü arkada misafirler için olan sandalyeler var onlara oturuyordu.
Ekibimizde herkes koordinatör olarak yazıları imzalar, toplantıya girer(normalde bir koordinatör var ama ayrı gayrı olmasın diye biz böyle uyguladık).
Bir ekip arkadaşımız geçen yaz Bayındır'a tayin oldu Anadolu Lisesinde öğretmen, ne ilçe eğiticisi oldu ne il milli eğitime gitti öğretmenim abi ben okulumda çalışırım dedi bizim içinde aynısı geçerli biz eğitim-öğretim sınıfındayız ve ünvanımızın sonunda öğretmen yazıyor bunu da hiç unutmadık.
Şimdi yeni binamıza geçtik 2 hafta oldu yalan yok kalan ikimiz için yeni binada iki koltuk var ama bizde birşey gene değişmeyecektir.
Hatta buradan açık ilan olsun BT Koordinatörü olmaya gönüllü meslektaşımız varsa seve seve devir teslim yapalım kurumlarımıza dönelim,
öyle böyle değil hiç oturmadık yani koltuğa hocam.
O yüzden BT Öğretmeni olmadığım yorumun ön yargındı ve hatalıydı; bana sorsan bu yorumunda ön yargın ve hatalı, bunu değiştirmek için birşey yapabilir miyim. Lisedeykende birinin ön yargısını kırmak için birşey yapmam gerektiğini düşünmüyordum, Üniversitedeyken de, okulumdayken de, hala da düşünmüyorum. Herkes kendi ön yargıları ve kararlarıyla yaşar Allah yolunu açık etsin.