İlköğretim matematik bölümleri kaç yılında açıldı? Lise Matematik ile ayrım kaç yılında yapıldı? Bakın! Sizler(TEF) sürekli ayrıcalık istiyorsunuz. Keşke şu forumdaki eski mesajlar gitmeseydi de hepsini alıntılasaydık. Benim hatırladığım en çarpıcı olanları özetlersek:
-- Tayinler ile ilgili haksızlığı yazdığımızda; "Aklı olan TEF mezununun ortaokulda işi ne? Tef mezunları ortaokula gitmez!" Şimdi gördük ki ortaokullarda ve normal liselerde çalışan hatırı sayılır sayıda TEF mezunu varmış.
-- Durumu mantıklı savlar, hakkaniyet ya da sizin söylemleriniz belirlemez TTKB 9 nolu karar belirler. "(*) Mesleki ve Teknik Kurumlara atanamazlar!" TTKB kararı değişince bu karar hakkaniyetli değil! denilmeye başlandı!
-- Biz de hem fikiriz keşke branşlar ayrılsa! Branşlar ayrıldı! Hakkımız gasp ediliyor!
Tekrar söylüyorum. Şu an BÖTE'lilerin hemen hemen hepsi branş bir ve tek olsun hadi birlik olalım dense kabul eder ama TEF mezunlarının tek bir isteği var. iğne de çuvaldızda hep birilerine batsın! Bizim ayrıcalığımız devam etsin. Durumun özeti budur.
TEF'lilerin bir türlü kabul edemedeği eski TTKB kararındaki ayrıcalığı tırnağıyla kazıyarak elde etmiş, kendisi de ayrıcalığını kaybedecek biri olarak BÖTE'lilere sesleniyorum. Benden geçti. Olurda şu yeni karar iptal olursa. Mutlaka birlik olun, benim daha önce yazdığım tayin dönemlerindeki ayrıcalık, kör tercih yapmak zorunda kalmanız nedeniyle üşenmeyin hepiniz ayrı ayrı dava açın.