nazli179' Alıntı:"hocam hazır oturuyorken benim yazılı notlarımı bir e okul'a girsen, ben beceremiyorum da" diyen mi yoksa " benim yazılı sorularımı yazar mısın?" dediğinde gel hocam sana öğreteyim cevabıma karşılık "şimdi zamanım yok sen hele bi bunu yaz da" diyen mi daha çok alkış hak ediyor bilemedim..
o makinayı alıpta ne yapacak 3-4 yılda bir arıza tespiti mi yapacak bir ton para verip hakkatenn ne gerizekalar varmış.tinyamasisurum0' Alıntı:biri bana "sen bilgisayarcıymışsın hocam anlarsın, hangi arıza tespit cihazını alayım" dedi. Ben tabi anakart arıza cihazı anladım. üç beş şey söyledikten sonra en son "arıza cihazıyla ne işin var ya senin" dedim, "işte arabaya bağlayınca hata nerde görecem" dedi :alkis: :alkis: adam araba arıza tespit cihazını soruyor ya bana..
Bundan sonra millete ben matematik öğretmeniyim diyecem arkadaş..
durumu polise gidip güzelllce anlatacaksın gerekli tedbirlerini alacaksın başka yapacak bişey yok.lover128' Alıntı:Arkadaşlar benm başımada araba olayında gldi.ama benmki traji komik değil traji berbat hatta traji bağazı sıkılacak bi durum. bizim okuldaki memurun abisinden araba aldım.araba temiz dediler göstermedim ve para olmadığından kapora yerine 5000 tl lik bir senet verdim.adamlar tatile gideceklermiş bu cuma ya gelcez o güne kadar araba sende kalsın parayı da hazırlrsın dediler.yine aynı gün passattan anlayan bi abi vardı.onu çağırdım ön takımlarda ses olduğunu bi aksaraya götürüp baktrlaım dedi.tamm dedik arabada 2000 tlk masraf çıktı. ve ben aynıgünün akşamı caydım.arabayı teslim ettim ama adamlar cumaya görüşürz deyip seneti vermediler..arkadaşlar bir bilişimci olarak kendime kızıyrum..böyle şereften yoksun insanlarla muhatap olduğam..ve okulumda çalışan memur bu olaydan sonra kendi aranızda halledin demez mii..işte orda ipler koptu.ben bu adamı görünce gebertesim geliyor..arkadaşlar ne yapabilirim cumayı beklemek dışında lütfen tecrübeli olanlar fikirlerini paylaşırsa ...şu an siinirmden ağlyrummmmmmmmm npacam bennnnnn
Hocam bence bu fantezitoprak60' Alıntı:bulunduğum okulda bilgisayar dersim az
teknoloji tasarım derslerine ve müzik derslerine giriyorum
tek. tas. ve müzik derslerini sınıfta işliyorum ki laboratuvardan diğer hocalarda yararlansın diye
hocanın biri beni koridorda sınıfa girerken gördü
bana : "Hocam seni böyle laboratuvar dışında görünce soyulmuş muza benzetiyom" dedi...
omd' Alıntı:marbled' Alıntı:Arkadaşlar konu olarak yeri değil ama yeni başlık açmak istemedim. Müfettiş pdf dosyasını wordde işlenebilcek formata çevirmemi istedi. Ben de bilmediğimi ama araştırıp sona yardımcı olabileceğimi söyledim. Yüzüme baktı ve anlayan biri gelsin dedi. Çok kötü hissettim kendimi. Bunu illaki bilmek zorundamıyım. Ben de hocam herşeyi bilemeyiz ama diğer arkadaşlara göre araştırıp daha hızlı çözüm üretebilcek bir branşız dedim. Ama bu kadar basit şeyi de bilmen lazım dedi. Yaaa bu bölümü okuduğuma lanet ediyorum hergün. Hep başarısızlıklarımız üzerine eleştiriliyoruz. Kimse bunu ne kadar da güzel yapmışsın demiyor. Off Allahım ağlamak istiyorum yineeeee
madem "bu kadar basit bir şey"di de haçan o got kafali niye yapamamiş?
_su_' Alıntı:Etkileşimli tahtaların bazılarının fişleri prizlere yetişmiyor ve ilave üçlü priz alınmasını istedim idareden. Kaç gündür bekliyor müdür bugün tekrar ne oldu diye sormaya gittiğimde ne dese beğenirsiniz. "Okulda elektrik kablosu var hocam o kabloyu alıp kesip sen prizleri yaparsın " :| Nasıl şaşırdım anlatamam. Yuh artık. Herşey olduk tamam da elektrikçi miyim ben dedim :verymad: Üçlü priz yapıcam. Hayır erkek bile değilim hadi elim yatkın olsa falan![]()
wertyu6' Alıntı:_su_' Alıntı:Etkileşimli tahtaların bazılarının fişleri prizlere yetişmiyor ve ilave üçlü priz alınmasını istedim idareden. Kaç gündür bekliyor müdür bugün tekrar ne oldu diye sormaya gittiğimde ne dese beğenirsiniz. "Okulda elektrik kablosu var hocam o kabloyu alıp kesip sen prizleri yaparsın " :| Nasıl şaşırdım anlatamam. Yuh artık. Herşey olduk tamam da elektrikçi miyim ben dedim :verymad: Üçlü priz yapıcam. Hayır erkek bile değilim hadi elim yatkın olsa falan![]()
elektrikle çalışanlarıdamı var tahtaların?
wertyu6' Alıntı:_su_' Alıntı:Etkileşimli tahtaların bazılarının fişleri prizlere yetişmiyor ve ilave üçlü priz alınmasını istedim idareden. Kaç gündür bekliyor müdür bugün tekrar ne oldu diye sormaya gittiğimde ne dese beğenirsiniz. "Okulda elektrik kablosu var hocam o kabloyu alıp kesip sen prizleri yaparsın " :| Nasıl şaşırdım anlatamam. Yuh artık. Herşey olduk tamam da elektrikçi miyim ben dedim :verymad: Üçlü priz yapıcam. Hayır erkek bile değilim hadi elim yatkın olsa falan![]()
elektrikle çalışanlarıdamı var tahtaların?
mellow' Alıntı:bir ders öncede benim 6. sınıf öğrencilerim beni bitirdi. Bir masada öğrenci yerine öğretmen oturumunu açmışlar. Yan masadaki arkadaşları olayı bana sınıf içinde bağırarak şu şekilde haber veriyor. 'Öğretmenim size girmişler'. Ama artık tepki veremiyorum ben.
Bu nasıl bir sahnedir yathe_korsan' Alıntı:Neyse gittim kapıyı açtım ki ne göreyim bizim çocuk iki kapı arasında sıkışıp kalmış..
the_korsan' Alıntı:Geçen seneki okulumda bt sınıfımda 2 kapı vardı, bir demir kapı birde tahta kapı.
Ders bitti arada boş saat var çocukları çıkarıp sınıfı kapatacağım.
Tahta kapı açık halde tam arka tarafımda, neyse tahta kapıyı arkasına bakmadan çektim henüz o kapanmada seri hareketle çıkıp arkama bakmadan demir kapıyı da kapattım ve kilitledim, doğru bahçeye... 1 dk geçmedi ki çocuklar koşup geldiler; hocam arif bt sınıfının kapıda sıkışmış boğuluyor diyorlar... Oğlum ne sıkışması ne boğulması diyorum, içerde kimse yok kapıda kitli ama çocuklar telaştan ne olduğunu bile anlatamıyorlar... Neyse gittim kapıyı açtım ki ne göreyim bizim çocuk iki kapı arasında sıkışıp kalmış.. Gülermisin ağlarmısın... Oğlum nasıl becerdin burda kalmayı diyorum, hocam kapıyı kitlemezsiniz sandm diyor oyun oynayacaktım ondan yaptım diyor, tahta kapının arkaya saklanmış ben tahta kapıyı çekince telaşlanmış atağa kalkmış ama ben arkama bakmadan diğer kapıyı da çekince korkmuş kızarım diye seslenmemişte arada kalmış, paniğe kapılınca seslenmeye başlamış... Olum arif tahta kapı kitli değil açıp girseydin ya içeri dedim ama bizim arif uçmuş![]()
benzer bi olayı bende yaşamıştım.labtaki prizleri değiştirmemi istemişlerdi_su_' Alıntı:Etkileşimli tahtaların bazılarının fişleri prizlere yetişmiyor ve ilave üçlü priz alınmasını istedim idareden. Kaç gündür bekliyor müdür bugün tekrar ne oldu diye sormaya gittiğimde ne dese beğenirsiniz. "Okulda elektrik kablosu var hocam o kabloyu alıp kesip sen prizleri yaparsın " :| Nasıl şaşırdım anlatamam. Yuh artık. Herşey olduk tamam da elektrikçi miyim ben dedim :verymad: Üçlü priz yapıcam. Hayır erkek bile değilim hadi elim yatkın olsa falan![]()