Bilişimcilerin karşılaştığı trajikomik olaylar[tek başlık]

Kodla Büyü
Re: şaka mısınız sabah sabah :DDD

:puhaha: :puhaha:
Az önce farklı bi başlıkta(Ortalık toz duman) Antalyada müdürler toplantısında artık herkesin bilişim öğretmeni olduğu söylenmiş, tam içimden neler neler geçiriyordum ki sizin başlığı okudum. Herkesin ne kadar bilgisayar öğretmeni olduğu ortada.Adam Office den bi haber... :scared:

Re: şaka mısınız sabah sabah :D

:D ne güzel hocam sabah sabah sizi güldürebilecek arkadaşlarınız var :D :D

bayıldım gülerken ellerinize sağlık :puhaha: :puhaha: :puhaha: :puhaha:

ben de gıcık olurum lab a çıktı almaya gelenlere ama bu kendini affettirdi:DD enerjim tavan yaptı yaaaa, hala gülüyorum:DDD

çok güzel bence ne güzel işte güne neşeli başladınız :puhaha:

duuuyguuu' Alıntı:
az önce bi öğretmen arkadaş geldi lab.a. dilekçe yazmış çıktı alcaktım dedi.. "2007 de yazmıssın hocam galiba dedim"
cevap: yok 2007 de diil dün akşam yazdım:DDDD

:puhaha: :puhaha:

duuuyguuu' Alıntı:
az önce bi öğretmen arkadaş geldi lab.a. dilekçe yazmış çıktı alcaktım dedi.. "2007 de yazmıssın hocam galiba dedim"

Fıkra gibi olmuş. Ne deniyordu artık herkes bilgisayar öğretmeni bunlarda dahil.

bi tanede benden olsun gecen sene başıma gelen bi olay :
okul müdürlerinin ve bilgisayar öğretmenlerinin verildiği bi kursa katıldım gecen sene kursu veren zatı muhterem(müfettiş) sunudan anlatıyor konuyu.
sıradaki slayta anlatığı programın bi ekran görüntüsünü eklemiş, durmadan ressmin x butonuna basıp programı kapatmaya çalışıyorr.toğu topu 5 kişi olan btciler gz göze gelip koptuk. :puhaha:

duuuyguuu' Alıntı:

Güler misin, kızar mısın? Arada kaldım. :?

iks sorunlarındaki sınıfımda kaynaştırma öğrencisi vardır ibaresini gören öğrenci; "öğretmenim kaynaştırma öğrencisi dersi kaynatan dersten kaçan öğrenci mi demek" :puhaha:

başıma gelen yüzde yüz gerçek bir olay:
"hocam benim bi elektronik ingilizce sözlüğüm vardı. kışın sobanın oladuğu taraftaki dolaba koymuşum, erimiş biraz sanırım ve çalışmıyor, bi getirsem baksanız?" :D

bir ders öncede benim 6. sınıf öğrencilerim beni bitirdi. Bir masada öğrenci yerine öğretmen oturumunu açmışlar. Yan masadaki arkadaşları olayı bana sınıf içinde bağırarak şu şekilde haber veriyor. 'Öğretmenim size girmişler'. Ama artık tepki veremiyorum ben.

zik_zak' Alıntı:
iks sorunlarındaki sınıfımda kaynaştırma öğrencisi vardır ibaresini gören öğrenci; "öğretmenim kaynaştırma öğrencisi dersi kaynatan dersten kaçan öğrenci mi demek" :puhaha:

:D:D:D:D aynı soruyu aynı şekilde bana da sordular??

mellow' Alıntı:
bir ders öncede benim 6. sınıf öğrencilerim beni bitirdi. Bir masada öğrenci yerine öğretmen oturumunu açmışlar. Yan masadaki arkadaşları olayı bana sınıf içinde bağırarak şu şekilde haber veriyor. 'Öğretmenim size girmişler'. Ama artık tepki veremiyorum ben.
:puhaha:

duuuyguuu yazdı:

hocam sizin olayı izninizle okul dergisine koyacam :puhaha:

bir iki hafta önce yazmıştım.. İLAHİ KOMEDYA ADLI BAŞLIKTA
hocalar bugun ikinci ders 8 lerden birine dersim vardı. ortak sınavları varmış telefon açtılar kalktım gittim son dakka da sınavlarının başında sınıfta durmaya. Türkçe öğretmenimiz dünden tüm arkadaşlara duyurusunu yapmış ama bizim dersin önemsiz olduğunu düşündü heraldeki bana son dakka da haber geldi

Neyse sınavdan önce fen bilgisi öğretmeni geldi hocam Fen labtaki pc açılmıyor dedi tmm dedim bakarım. Ama nöbetçi olduğum için sınav biter bitmez koştum nöbet alanıma ve UNUTTUM.

3. ders bi öğrenci gönderdi hocam hatırlatmak için tam gidecektim ki bir veli nöbetçi olduğum koridorda öğrenci dövmeye gelmiş. Hadi ona koş... Yine unuttum

4. ders tekrar bi öğrenci geldi. Tam gidecektim müdür yardımcısı aradı ÖSYM sistemine öğretmen eklenecek acil diye ona koştum
-BU ARADA Bİ YANDAN DERSE GİRİYORUM 6 saat aralıksız. -
Afedersiniz yine unuttum
5. derse girdim tenefüste nöbetimi tuttuktan sonra. tam öğrencilere etkinliklerini verdim. Tam artık oturup foruma bakacaktım ki!!! müdür aradı bilgisayarın power ı gitmiş garantiye gidecek diye
indim aşağıya tenefüsten önce - tekrar yetişiyim nöbetime diye- müdürün odasına giderken arkamdan çığlık:) fenci hocam noldu bizimkisi diye
Hocam dedim afedersin çok yoğundum hemen bakayım.
Nihayet FEN LABA GİRDİM. KASAYA BASTIM. ÇALIŞMADI. ARKADAKİ POWER DÜĞMESİNİ AÇTIM. KASAYA BASTIM ÇALIŞTI !!!!!

Neyse gittim müdürün işini de hallettim
şimdi de kargoya servis yapacam

arkadaşlar bu arada formator değilim bilgisayar öğretmeniyim.

Ne gün be daha kahvaltı da etmedim

okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/ilahi-komedya-t87052.html

bir power düğmesine basmaktan aciz aynı hocam !! gecen hafta benim dersime sınav koymuş AMA BENİM HABERİM YOK!
nöbetçi olduğum koridora da öğrencileri sınıflarına sokmaya çalışırken :verymad: bir çocuk geldi ve hocam dedi fenci sizi çağrıyor acele ne iş dedim sınav varmış dedi ÖĞRETMENLER ZİLİ ÇALDIKTAN SONRA

ya sabır dedim labı kitledim
koca okul başladım koşmaya (öğrencilerin hatrına) okul iki blok lab ablok en üzs sınavın olduğu yer b lok en üst
hanfendi bloklar arası koridorda beni karşıladı ! "hocam nerdesin yaaa" diyerek :verymad:

ne diyim geldim dedim. sinirden çatlasam da bayan hocama bişey söylemedim haya ettim.
sınavdan sonra kağıtlarını verirken "hocam dedim 1.si benim dersimde yaptığınız sınavdan benim haberim yok 2. ben nöbetçiydim çocukları sınıflara sokup geldim Yine böle bir durum olursa bana önceden haber verseniz?? "

ne dese beğenelim TMM HOCAM DEDİ ÖNEMLİ DEĞİL

peki dedim ne deyim laftan anlamıyorsan ne denir ki yani hemcinsim de değil HEM DE CİNS!

pek söylenecek bişey değil sanırım evli olduğumu duyduktan sonra adını hala bilmediğim fenci hocam her fırsatta bana okulu zindan ediyor. tövbe yaa.. napıyım ben

Arkadaşlar benm başımada araba olayında gldi.ama benmki traji komik değil traji berbat hatta traji bağazı sıkılacak bi durum. bizim okuldaki memurun abisinden araba aldım.araba temiz dediler göstermedim ve para olmadığından kapora yerine 5000 tl lik bir senet verdim.adamlar tatile gideceklermiş bu cuma ya gelcez o güne kadar araba sende kalsın parayı da hazırlrsın dediler.yine aynı gün passattan anlayan bi abi vardı.onu çağırdım ön takımlarda ses olduğunu bi aksaraya götürüp baktrlaım dedi.tamm dedik arabada 2000 tlk masraf çıktı. ve ben aynıgünün akşamı caydım.arabayı teslim ettim ama adamlar cumaya görüşürz deyip seneti vermediler..arkadaşlar bir bilişimci olarak kendime kızıyrum..böyle şereften yoksun insanlarla muhatap olduğam..ve okulumda çalışan memur bu olaydan sonra kendi aranızda halledin demez mii..işte orda ipler koptu.ben bu adamı görünce gebertesim geliyor..arkadaşlar ne yapabilirim cumayı beklemek dışında lütfen tecrübeli olanlar fikirlerini paylaşırsa ...şu an siinirmden ağlyrummmmmmmmm npacam bennnnnn

BBNET
Geri