Re: Bilişimcilerin dertleşme başlığıt-tek başlık
evet hocam aslında ankarada olanlar daha avantajlı derdimizi bakanlığa ulaştırmak için, kaç defa ankarada toplanalım diye başlık açıldı bu forumda ,ama maalesef ankaradan ön ayak olacak, eylemi organize edecek (izin vs.) bt öğretmenlerimiz çıkmadı hiç...
betilya' Alıntı:istanbulda ki seslenişimize katılamadığım için okadar üzgünüm ki anlatamam. buradan sadece sorunları yazmak hiçbir şeyin çözümü olmayacaktır. sadece birbirimizin sıkıntısını bileceğiz ve belkide eğer bir çözüm önerimiz varsa onu paylaşıcaz. bu sıkıntılarla ilgili daha gerçekçi adımlar atmalıyız ve sadece 25 kişi ile olacak iş değil bu. sıkıntıları paylaşalım dedik mi sayfalarca yazan yazana.
ben ankara üniversitesi böte 4 öğrencisiyim ve bölüm ile ilgli sıkıntıları yakından takip etmeye sınıfımla paylaşmaya çalışyorum.bölüm başkanıve bölümdeki bazı hoclarımız geçen hafta milli eğitim müdürlüğünde bu konuda toplantıyakatıldılar sonuçları merak ediyorum. ama umarım sadece geçiştirmede kalmazlar.
keşke keşke bende bu bölümü yazmasaydım. hiç bukadar zaman harcamasaydım diyenlerdenim ama artık çözüm için birşeyler yapmalı herbir birey olarak bunu düşünmeliyiz...
evet hocam aslında ankarada olanlar daha avantajlı derdimizi bakanlığa ulaştırmak için, kaç defa ankarada toplanalım diye başlık açıldı bu forumda ,ama maalesef ankaradan ön ayak olacak, eylemi organize edecek (izin vs.) bt öğretmenlerimiz çıkmadı hiç...