Yaşadıklarınız ile yanlış hatırlamanızın doğal olduğunu belirterek ufak bir ekleme(düzeltme): il içi ve iller arası 2009 yaz atama döneminde birlikte yapılmıştı.
Hayır hocam 2010 da yapıldı. Siz yanlış hatırladınız heraldeYaşadıklarınız ile yanlış hatırlamanızın doğal olduğunu belirterek ufak bir ekleme(düzeltme): il içi ve iller arası 2009 yaz atama döneminde birlikte yapılmıştı.
Doğrudur hocam. Ben yaşadığım nedeniyle yanlış hatırlamışım. İl içi tayinim çıkmamıştı. İl dışından 3 katı puanlarla gelen olmuştu. Zaten kimler için yapıldıysa sadece bir kez uygulandı. Tıpkı yüksek lisans, doktora, e-twinning v. b. işlere verilen hizmet puanları gibi... Yükünü alan aldı, gideceği yere giden gitti.Hayır hocam 2010 da yapıldı. Siz yanlış hatırladınız heralde
Maalesef haklısınız hocamDoğrudur hocam. Ben yaşadığım nedeniyle yanlış hatırlamışım. İl içi tayinim çıkmamıştı. İl dışından 3 katı puanlarla gelen olmuştu. Zaten kimler için yapıldıysa sadece bir kez uygulandı. Tıpkı yüksek lisans, doktora, e-twinning v. b. işlere verilen hizmet puanları gibi... Yükünü alan aldı, gideceği yere giden gitti.
Yl ve doktora puanları iptal edildi sonradanDoğrudur hocam. Ben yaşadığım nedeniyle yanlış hatırlamışım. İl içi tayinim çıkmamıştı. İl dışından 3 katı puanlarla gelen olmuştu. Zaten kimler için yapıldıysa sadece bir kez uygulandı. Tıpkı yüksek lisans, doktora, e-twinning v. b. işlere verilen hizmet puanları gibi... Yükünü alan aldı, gideceği yere giden gitti.
İptal edildi ama o puanlara göre yapılan atamalar iptal edilmedi Tam yaz ataması öncesi düzenleme yapılıp insanlar o puanlarla atandı. Sonra mahkeme iptal etti ve giden gittiğiyle, gidemeyen de gidemediğiyle kaldı maalesef.Yl ve doktora puanları iptal edildi sonradan