Peki hocam bilişim sınıfı olmayan nasıl uygulamalı yapacak.Klasik veya uygulamalı. Bulunduğumuz il uygulamalı olarak yapma kararı almış
1.si haramdır cevap içinde zaten.2.si ise faiz haram ama enflasyon artıyor.Enflasyon artıyordu öyleyse neden baştan artırmadın der. çocuk 11-14 yaşındasoru politika faizi haramdı niye artırılmadı faiz haramsa niye artırılıyor.lütfen kısaca cevaplayınız?
mesela açık uçlu böyle bir soru mu? ?
Klasörler, dosya yönetimi vs var.İlk dönem hangi konu uygulamalı arkadaşlar bu nasıl sistem![]()
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YAZILI VE UYGULAMALI SINAVLAR YÖNERGESİ yayınlandı hocam. Orada açıkça belirtiliyor.Test liselerde kalktı diye biliyorum ortaokulda test kalkmadı ki nereden çıktı bu söylenti anlamadım.
yönetmelikteki madde 5 ğ bendine göre işlem yapılabilir.Peki beden, müzik,resim vs. dersler de mi açık uçlu yazılı sınav yapacak bizim bilişim illa ki açık uçlu yazılı sınav olacaksa?
hocam buna göre değerlendirirsek 5. sınıf derslerini de kimse ciddiye almıyor![]()
1. Dönem 1. Yazılı Örnek Soru Kitapçıkları
Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüodsgm.meb.gov.tr
örnek sorulara bakılırsa bizim dersi kimsenin umursadığı yok. ben ilk sınavı çoktan seçmeli yapacağım bakalım ne kadar ciddiye alıyorlar ya da almıyorlar.