fercanx' Alıntı:7 bıçaklı mach3 çıktımı
uhaha:
uhaha: bizim paylaşımlarımız ne olacak biz ne yapalım ancak bunları paylaşırız jöle tavsiyesi olan var mı avon katoloğundan
uhaha:
fercanx' Alıntı:7 bıçaklı mach3 çıktımı
uhaha:
uhaha: bizim paylaşımlarımız ne olacak biz ne yapalım ancak bunları paylaşırız
uhaha:bluemax35' Alıntı:burası ekreklere özelse benden günah gitti![]()
Solda iyimi
gemimi
yok
solda diyorum iyimi![]()
![]()
uhaha:
neyzenoktay' Alıntı:Bilmeyecek ne var canım çiğköfte Adıyamanın![]()

QML' Alıntı:neyzenoktay' Alıntı:Bilmeyecek ne var canım çiğköfte Adıyamanın![]()
Taş yokmu taş.
Urfanın medarı iftarı,çiğköftesine sahip çıkilar yetişinn![]()

Hocam birlik olalım düşmanı sevindirmeyelim diye ben de Urfa demedim, Adıyamanlılardan hiç yemedim ama hocam diyorsa vardır onun da bir bildiğiQML' Alıntı:neyzenoktay' Alıntı:Bilmeyecek ne var canım çiğköfte Adıyamanın![]()
Taş yokmu taş.
Urfanın medarı iftarı,çiğköftesine sahip çıkilar yetişinn![]()
Urfa'dayım ama yapandan yapana değişiyor burada usta el olacak ayranı güzel turpu da kütür kütür olacak, sonuna da şerbeti yerinde fıstıklı kadayıfı verdin mi tamaam, göbek yaptım burada
Urfa'dayım ama yapandan yapana değişiyor burada usta el olacak ayranı güzel turpu da kütür kütür olacak, sonuna da şerbeti yerinde fıstıklı kadayıfı verdin mi tamaam, göbek yaptım burada[/quote]

xchg' Alıntı:Millet "Fringe" dizisine başladım.İlk bölümü izledim ve güzeldi.İzleyen var mı bu diziyi.Diğer bölümleri nasıl ki.

Tuna54^' Alıntı:xchg' Alıntı:Millet "Fringe" dizisine başladım.İlk bölümü izledim ve güzeldi.İzleyen var mı bu diziyi.Diğer bölümleri nasıl ki.
Şimdi sezonun kalan bölümlerini özetlemek geliyor içimden![]()

the_korsan' Alıntı:Beyler şu diğer başlığı ana sayfadan şutlasak mı, ne dersiniz :lol:
)the_korsan' Alıntı:Beyler şu diğer başlığı ana sayfadan şutlasak mı, ne dersiniz :lol:
Bakalım burayı takipteler mi :lol:karinca_52' Alıntı:çoktan yazmışlar senin yazıyı öbür tarafa
the_korsan' Alıntı:Adnancığım yem attık kardeşimBakalım burayı takipteler mi :lol:
uhaha:the_korsan' Alıntı:karinca_52' Alıntı:çoktan yazmışlar senin yazıyı öbür tarafa
ispitçiler kardeşim, bizim başlığın farkı bu işte.
biltek2007' Alıntı:the_korsan' Alıntı:Adnancığım yem attık kardeşimBakalım burayı takipteler mi :lol:
Siz niye bizim başlığı takiptesiniz o zamanuhaha:

sametbozkurt' Alıntı:bu patatesli yumurta nasıl yapılıyordu ?![]()