hocam senin araç nedir? gaza basmadan gidiro herhaldebranta' Alıntı:25-26TL BENZİN İLE 100KM![]()
evrim0626' Alıntı:hocam senin araç nedir? gaza basmadan gidiro herhaldebranta' Alıntı:25-26TL BENZİN İLE 100KM![]()
benim ş.içi 380krş yakıyor.
eskisehir' Alıntı:evrim0626' Alıntı:hocam senin araç nedir? gaza basmadan gidiro herhaldebranta' Alıntı:25-26TL BENZİN İLE 100KM![]()
benim ş.içi 380krş yakıyor.
motorsiklet olabilir.
hocam sen bedava geziyorsun resmen. focus HB mi aracın? modeli nedir.sert_hard' Alıntı:focus 1,6 dizel 110 bg. 100tl mazot ile 470 km yaptım yeni bitti, şimdi aldığım bakalım ne götürecek..
aynı rakamlar hocam full depoyu 90 a dolduruyoruz burada pahalı biraz lpg, megane2 hb..babadogan' Alıntı:1 depo 34 lt lpg ile (82,5tl) 420 şehirler arası 330km şehiriçi yapıyorum araç honda civic
seferzafer' Alıntı:hocam sen bedava geziyorsun resmen. focus HB mi aracın? modeli nedir.sert_hard' Alıntı:focus 1,6 dizel 110 bg. 100tl mazot ile 470 km yaptım yeni bitti, şimdi aldığım bakalım ne götürecek..
fatihkultukturkan' Alıntı:seferzafer' Alıntı:hocam sen bedava geziyorsun resmen. focus HB mi aracın? modeli nedir.sert_hard' Alıntı:focus 1,6 dizel 110 bg. 100tl mazot ile 470 km yaptım yeni bitti, şimdi aldığım bakalım ne götürecek..
söylediğiniz sayıları hesaplarsak yaklaşık 100 km 5,3 lt ediyor ki çok iyi bir rakam. Şehir içiyse süper az tüketiyor.
:++:sitelerdeyim' Alıntı:Dağılın :mrgreen: kimse benzin, gaz zammından şikayet etmesin o zaman. Bu ne arkadaş. Araba yakıtı konusunda millet mi atıyor, bizim arabalar mı içiyor?