sayın milli eğitim müdürü bizleri mi devlete yük olarak görüyormuş,önce çevresine bir baksın kaç tanesi hakkıyla orada ve kaç tanesi işini doğru dürüst yapıyor. gelsin bir görsün okullardaki bt laboratuvarlarının halini.şimdilik böyle.bir kaç ay sonra bu durum daha da kötüye gidecek.ayrıca bizler devletten bedava para almıyoruz.devletin atadığı ve az önce bahsettiğim ve milli eğitim müdürününde çevresinde olan onlarca çalışandan, yöneticilerden okullarda da var ve malesef bizler hem kendi işimizi yapıyoruz ve malesef diyorum devletin atadığı ve yöneticilikten,teknolojiden bi haber onlarca müdür ve müdür yardımcılarının işlerinide istemesekte yapmak zorunda kalıyoruz.bizlere laf atarken en son laf atacağı insanlarda bizleriz. bu fatih projesi yaygınlaştığı zaman ben göreceğim sayın milli eğitim müdürünü,o zamanda görevlendirmesin bizleri.nasıl olsa bilgisayarlar geldi ya,içeriklerde geldi.bunlar hiç arızalanmaz ve herkeste sahip çıkar bu tahta ve bilgisayarlara.bilgisayar laboratuvarlarına sahip çıktıkları gibi. ram takmak kolay evet bilene kolay,ram in ne olduğunu bilene kolay. bizlerin maaşını milli eğitim müdürü vermiyor devlet veriyor.hiç kimse devlettende büyük değildir.yenilik ve eğitim teknolojileri genel müdürlüğünün bir yazısı vardır ve malesef bu yazıya uyulmadan usulsüz görevlendirme ilanı çıkarılmıştır ve en üzücü olanda bt öğretmenlerinin mağduriyeti ortada iken bu yapılmaktadır. Allah herkesin yaptığınıda görüyor ve herkesin niyetini ve yaptığı işi biliyor. Allaha havale ediyorum.