BÖTE İller Arası Tayin(2025)

Kodla Büyü
Konya Bozkır ve Cihanbeyli ye atanan arkadaşların puanları nedir acaba? Son anda vacgecmistim. Zaten olmuyormuş. Atananlarin puanları yazıyor. Cihanbeyli bile 337 ile kapatmış.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250603-201052.webp
    Screenshot_20250603-201052.webp
    38.4 KB · Görüntüleme: 586
Son düzenleme:
Konya Bozkır ve Cihanbeyli ye atanan arkadaşların puanları nedir acaba? Son anda vacgecmistim. Zaten olmuyormuş. Atananlarin puanları yazıyor. Cihanbeyli bile 337 ile kapatmış.
çalıştıkları yerde nasıl bir sıkıntı varsa cihanbeyli pekte yazılacak yer değil. yada ağrı tutak vs de şırnak beytüşşebap ise olabilir belki

çalıştıkları yerde nasıl bir sıkıntı varsa cihanbeyli pekte yazılacak yer değil. yada ağrı tutak vs de şırnak beytüşşebap ise olabilir belki
Doğudan gelenlerdir. Adamın memleketi konyaysa çok mantıklı. Önemli olan içeri girmek. Birkaç seneye merkeze gider. Gerisi kolay.

Doğudan gelenlerdir. Adamın memleketi konyaysa çok mantıklı. Önemli olan içeri girmek. Birkaç seneye merkeze gider. Gerisi kolay.
o eskidendi en az 3 yıl orada sonrası da Allah kerim belki 5-6 yıl oralarda kalacak bekarsa çok sorun olmayabilir ama evli çocuklu ise ömründen yıllarından kaybetti vsvsvs

Belki de oralıdır, il içinde bir planı vardır. Neden illa Merkez olmak zorunda gibi düşünülüyor ki?

Bir tanıdık Mardin'e isteyecekti. Kenardan okul açılmış. Sen yaz biz burada bir çözüm buluruz demişler. Branşı bilişim değil.

Herkesin kendince bir planı ve ya düşüncesi var illaki.

8 yıllık öğretmen 400 puanı nasıl alıyor anlamış değilim.
VALLA bende 15 - 20 yıldır çalışıp 150 puanı olanları anlamıyorum merkeze atanmışlar hiç kıpırdamamışlar hiç doğu görevi görmemişler biz doğu görevi diye en ucra yerlere gitmişiz hop bi af gelmiş zorunlu hizmet kalkmış ohh keyfime valla

%100 arttırımlı nasıl oluyor?

2020'ye kadar zorunlu hizmet okullarında kalmayı teşvik etmek için konulan bir uygulama idi:

GEÇİCİ MADDE 8 – (Ek:RG-19/6/2020-31160)

(1) Bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten önce hizmet puanları Yönetmeliğin 40 ıncı maddesinin altıncı fıkrası kapsamında görev yapılan hizmet alanı için öngörülen puan dikkate alınarak %100 artırılarak belirlenen öğretmenlerin hizmet puanlarının, aynı eğitim kurumunda göreve devam edildiği sürece %100 artırımlı olarak belirlenmesine devam edilir. Bunlardan bu maddenin yürürlüğe girdiği tarih ve sonraki bir tarihte yer değiştirme suretiyle zorunlu hizmet alanlarındaki farklı eğitim kurumlarına atananların hizmet puanları, Yönetmeliğin 40 ıncı maddesinin altıncı fıkrası kapsamında görev yapılan hizmet alanı için öngörülen puan dikkate alınmak suretiyle her yıl için %50 artırılarak belirlenir.

Maalesef puanlama sisteminin şirazesi kaymış durumda.
Bundan 25 yıl önce doğunun ücra bir yerine atanıp zorunlu hizmetini orada 18 puan alarak tamamlayıp batıda şehir merkezine gelen bir öğretmen ile, doğudaki aynı okula 8 yıl önce atanmış bir öğretmen kıyaslandığında o 8 yıldır aynı okulda çalışan genç öğretmenin puanı daha yüksek oluyor

Belki de oralıdır, il içinde bir planı vardır. Neden illa Merkez olmak zorunda gibi düşünülüyor ki?

Bir tanıdık Mardin'e isteyecekti. Kenardan okul açılmış. Sen yaz biz burada bir çözüm buluruz demişler. Branşı bilişim değil.

Herkesin kendince bir planı ve ya düşüncesi var illaki.
işte o kenardan hallederisler kul hakkına giriyor torpile rüşvete giriyor iltimasa giriyor onlar yüzünden ben sen o biz yer değiştiremiyoruz.

Bundan 25 yıl önce doğunun ücra bir yerine atanıp zorunlu hizmetini orada 18 puan alarak tamamlayıp batıda şehir merkezine gelen bir öğretmen ile, doğudaki aynı okula 8 yıl önce atanmış bir öğretmen kıyaslandığında o 8 yıldır aynı okulda çalışan genç öğretmenin puanı daha yüksek oluyor
hizmet puanının artık tayinlerde rafa kaldırılması toplam gün sayısına bakılması gerekir diye düşünüyorum çünkü ota b.a puan verilir oldu son 10 yıldır böyle bir saçmalık hiç bir bakanlıkta yok

%100 arttırımlı nasıl oluyor?
bedelli askerlik gibi bir kıyak sayılır arttırımlı ve ek puanlar.
örneğin siz okulunuzda dyk açmak istiyorsunuz ama müdür sizi sevmediği için yönetmeliği harfiyen uyguluyor açamıyorsunuz diğer zümreniz müdürle kanka bir gün dyk kursuna gelmeden hemde kursta kayıtlı öğrencilerin bile haberi olmadan veya onlar kursu hiç takmasalar bile hem ek dersini hem puanını alabiliyor o ek ders ücretini de çorbacıda ezebiliyor vs vs bir sürü açık var sistemde.

Mersin'i tercihin son anına kadar düşünüp yazmadım. Yazsam bana geliyormuş. Hayırlısı diyelim. Beklediğimden düşük puanlı birisi gitmiş.

Son düzenleme:
4 sene 6 ay karın kalkmadığı 3 harfli marketlerin olmadığı terör olan yerde çalıştım. Daha sonra 3 sene denize 30 km mesafe yerde çalıştım. YİBO olduğu için 3 senede daha fazla puan aldım.
Sistemde hata var ama hep vardı. Şimdi doğuda artırımlı 1000 puan alsam bile şuan çalıştığım yere gelme ihtimali yok. Bizim bölümde de emekli olan olana kadar açılmaz.
Bu şekilde özür grubu atamaları da hikâye olur maalesef.

Geçmişe yönelik bizim çalışmalarımıza artırımlı puan verselerdi o zaman işte hayatı boyunca iyi yerlerde çalışanlar ile puan farkımız ortaya çıkardı.Batıda bazı ilçelerde doğu görevi sayılıyor bence sayılmamalı.

Bunların hepsi aslında doğu görevi affedildiği için oluyor. Sonra altından kalkamıyorlar.

BBNET
Geri