çalıştıkları yerde nasıl bir sıkıntı varsa cihanbeyli pekte yazılacak yer değil. yada ağrı tutak vs de şırnak beytüşşebap ise olabilir belkiKonya Bozkır ve Cihanbeyli ye atanan arkadaşların puanları nedir acaba? Son anda vacgecmistim. Zaten olmuyormuş. Atananlarin puanları yazıyor. Cihanbeyli bile 337 ile kapatmış.
Doğudan gelenlerdir. Adamın memleketi konyaysa çok mantıklı. Önemli olan içeri girmek. Birkaç seneye merkeze gider. Gerisi kolay.çalıştıkları yerde nasıl bir sıkıntı varsa cihanbeyli pekte yazılacak yer değil. yada ağrı tutak vs de şırnak beytüşşebap ise olabilir belki
o eskidendi en az 3 yıl orada sonrası da Allah kerim belki 5-6 yıl oralarda kalacak bekarsa çok sorun olmayabilir ama evli çocuklu ise ömründen yıllarından kaybetti vsvsvsDoğudan gelenlerdir. Adamın memleketi konyaysa çok mantıklı. Önemli olan içeri girmek. Birkaç seneye merkeze gider. Gerisi kolay.
Doğudan gelenlerdir. Adamın memleketi konyaysa çok mantıklı. Önemli olan içeri girmek. Birkaç seneye merkeze gider. Gerisi kolay.
Belki de oralıdır, il içinde bir planı vardır. Neden illa Merkez olmak zorunda gibi düşünülüyor ki?çalıştıkları yerde nasıl bir sıkıntı varsa cihanbeyli pekte yazılacak yer değil. yada ağrı tutak vs de şırnak beytüşşebap ise olabilir belki
Yok hocam puanlar çok yüksek geldi bana. Benim 22 yıl oldu puan 269.cihanbeyli adı urkutuyor mu ne?yeniceobada 2 yıl calıştım cennetten bir köşe
Mersin var mı?Mersin tek okul vardı. Kaç puanla kapadı bilen yazabilir mi?
Adana 323 Puan Aladağ Atatürk OrtaokuluMersin ve Adana atamaları kaç ile kapandı acaba
8 yıllık öğretmen 400 puanı nasıl alıyor anlamış değilim.
Kimse anlamıyor hocam. Sistemin iyice suyu çıktı maslesef8 yıllık öğretmen 400 puanı nasıl alıyor anlamış değilim.
Zorunlu bölgelere hak verme çabası ters yönde haksızlığa yol açan bir hale dönüştü maalesef.Muhtemelen %100 arttrırmlı puan almıştır. 30 puanlı bir yerde, 5 yılda 300 puan alınır.
VALLA bende 15 - 20 yıldır çalışıp 150 puanı olanları anlamıyorum merkeze atanmışlar hiç kıpırdamamışlar hiç doğu görevi görmemişler biz doğu görevi diye en ucra yerlere gitmişiz hop bi af gelmiş zorunlu hizmet kalkmış ohh keyfime valla8 yıllık öğretmen 400 puanı nasıl alıyor anlamış değilim.
%100 arttırımlı nasıl oluyor?Muhtemelen %100 arttrırmlı puan almıştır. 30 puanlı bir yerde, 5 yılda 300 puan alınır.
%100 arttırımlı nasıl oluyor?
işte o kenardan hallederisler kul hakkına giriyor torpile rüşvete giriyor iltimasa giriyor onlar yüzünden ben sen o biz yer değiştiremiyoruz.Belki de oralıdır, il içinde bir planı vardır. Neden illa Merkez olmak zorunda gibi düşünülüyor ki?
Bir tanıdık Mardin'e isteyecekti. Kenardan okul açılmış. Sen yaz biz burada bir çözüm buluruz demişler. Branşı bilişim değil.
Herkesin kendince bir planı ve ya düşüncesi var illaki.
hizmet puanının artık tayinlerde rafa kaldırılması toplam gün sayısına bakılması gerekir diye düşünüyorum çünkü ota b.a puan verilir oldu son 10 yıldır böyle bir saçmalık hiç bir bakanlıkta yokMaalesef puanlama sisteminin şirazesi kaymış durumda.
Bundan 25 yıl önce doğunun ücra bir yerine atanıp zorunlu hizmetini orada 18 puan alarak tamamlayıp batıda şehir merkezine gelen bir öğretmen ile, doğudaki aynı okula 8 yıl önce atanmış bir öğretmen kıyaslandığında o 8 yıldır aynı okulda çalışan genç öğretmenin puanı daha yüksek oluyor
bedelli askerlik gibi bir kıyak sayılır arttırımlı ve ek puanlar.%100 arttırımlı nasıl oluyor?
4 sene 6 ay karın kalkmadığı 3 harfli marketlerin olmadığı terör olan yerde çalıştım. Daha sonra 3 sene denize 30 km mesafe yerde çalıştım. YİBO olduğu için 3 senede daha fazla puan aldım.Maalesef puanlama sisteminin şirazesi kaymış durumda.
Bundan 25 yıl önce doğunun ücra bir yerine atanıp zorunlu hizmetini orada 18 puan alarak tamamlayıp batıda şehir merkezine gelen bir öğretmen ile, doğudaki aynı okula 8 yıl önce atanmış bir öğretmen kıyaslandığında o 8 yıldır aynı okulda çalışan genç öğretmenin puanı daha yüksek oluyor