kısaca el elde baş başta..

tati' Alıntı:bugün hesabıyla hesabımda Çok Şükür 29.626 TL mevcut![]()

kredi bitmeden hiç bitmeden 4 yılda 7 araba aldım sattım . bu arada krediler yine çektim. şu anki paramın 29.600 ün 20.000 i dün çektiğim kredi (bir şekilde kendimi zorlayarak kredi ödüyorum 2600 TL faizi var 950 Tl taksit bir de emeklilik aylık 100 TL).9 bini şuana kadar bana kalan para. ayrıca ev 750 TL kira ve istanbuldaki yaşam şartları. yanımda kalan ünivertsite de okuyan kardeşin masrafları derken bekar 1860 maaş 895 ek ders (ocak ayı içindir. 9 saati açık lise dersi akşamları) ufak çaplı bilgisayar hizmeti
son araba mı 3 hafta önce 1000 TL zararına sattım ilk defa zarar ettim. ama yeni bir araba buldum onu alırsam rahat 3000 kalıreşiniz polis mi hocam...bunca masrafın altından kalktığınza göre...şeffaf' Alıntı:ne kredi borcuuz var ne kredi kartımız. Allaha şükür, ama doğalgaz 410 geldi ona içim yanıyor ısındık mı pek sayılmaz. kira+ çocuk masrafları + bakıcı + faturalar aylık 3000 tl masrafımız var eşim öğretmen değil onun için eksilere düşmüyoruz:S
Aynen. :lol:elrond' Alıntı:kardeşim doğru söylüyorsun...arkadaşlar canınızı sıkmayın...yıllarrrdann beri süregelen bir laf vardır.hasari' Alıntı:Biz aracı olduk bir yerden alıp diğerine veriyoruz. :sleep:
"ELÇİYE ZEVAL OLMAZ"...![]()
hayır mühendis...elrond' Alıntı:eşiniz polis mi hocam...bunca masrafın altından kalktığınza göre...şeffaf' Alıntı:ne kredi borcuuz var ne kredi kartımız. Allaha şükür, ama doğalgaz 410 geldi ona içim yanıyor ısındık mı pek sayılmaz. kira+ çocuk masrafları + bakıcı + faturalar aylık 3000 tl masrafımız var eşim öğretmen değil onun için eksilere düşmüyoruz:S

polwert' Alıntı:ben bankada olan parayi söylemeyeyim beni döversiniz...uhaha: