Ayın 15'inde parası biten tek ben miyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xtasy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Stajyer öğretmenim, ek ders, rehberlik yok. Evin eşyalarının taksiti, bilgisayarın taksiti, kira, kredi kartları derken atm'ye gidip kuruş para çekmeden -26.98 TL'yi gördük. Ay sonu gelecek ama bakalım nasıl..

önce 5 yıl önce kredi çektim sonra araba aldım sonra ehliyet derken trafiğe çıktım :) kredi bitmeden hiç bitmeden 4 yılda 7 araba aldım sattım . bu arada krediler yine çektim. şu anki paramın 29.600 ün 20.000 i dün çektiğim kredi (bir şekilde kendimi zorlayarak kredi ödüyorum 2600 TL faizi var 950 Tl taksit bir de emeklilik aylık 100 TL).9 bini şuana kadar bana kalan para. ayrıca ev 750 TL kira ve istanbuldaki yaşam şartları. yanımda kalan ünivertsite de okuyan kardeşin masrafları derken bekar 1860 maaş 895 ek ders (ocak ayı içindir. 9 saati açık lise dersi akşamları) ufak çaplı bilgisayar hizmeti :) son araba mı 3 hafta önce 1000 TL zararına sattım ilk defa zarar ettim. ama yeni bir araba buldum onu alırsam rahat 3000 kalır

"Para harcarken kazanılır." diye bir öğüdü var babamın bana, ama tutamadım öğüdünü olmuyor..

Tüketmek zevk veriyor bana.. :?

ne kredi borcuuz var ne kredi kartımız. Allaha şükür, ama doğalgaz 410 geldi ona içim yanıyor ısındık mı pek sayılmaz. kira+ çocuk masrafları + bakıcı + faturalar aylık 3000 tl masrafımız var eşim öğretmen değil onun için eksilere düşmüyoruz:S

şeffaf' Alıntı:
ne kredi borcuuz var ne kredi kartımız. Allaha şükür, ama doğalgaz 410 geldi ona içim yanıyor ısındık mı pek sayılmaz. kira+ çocuk masrafları + bakıcı + faturalar aylık 3000 tl masrafımız var eşim öğretmen değil onun için eksilere düşmüyoruz:S
eşiniz polis mi hocam...bunca masrafın altından kalktığınza göre...

benim de bu ay gün var. bir nebze olsun rahatım :):) yoksa ayın 14ü ve 16 sı arası fark yok

elrond' Alıntı:
şeffaf' Alıntı:
eşiniz polis mi hocam...bunca masrafın altından kalktığınza göre...
hayır mühendis...

benim yine 400-500 kaldı bi çok kişiden iyiymiiş durumum..Allah zorda olanlara yardım etsin..

FORUMDAKİ HERKESE TAVSİYEM KREDİ KARTINIZI EN KISA ZAMANDA KAPATIN BAKIN NASIL BÜYÜK BİR DERTTEN KURTULUYORSUNUZ

bizdede iki maaştan 100 er lira kaldı herbirimize... ekderse kadar eksilere girecez mecburen...

Bekarim.1250tl ev kredisi.380tl topamda yol ucreti.250tl elk,su,kapici.250tl merkezi sistem isinma.digerleriyle basinizi agritmayayim.
sigara icki icmem kahveye gitmem.mebin sadik koy ogretmeniyim.

Ben bekarim pek fazla harcamam yok. Ailemle kaliyorum. Araba yok, ev yok, eş yok. Maaşin ve ekdersin büyük bir kismi bana kaliyor.
Bu ay ödemelerim
Kredi Karti : 163 TL
Cep Tel : 18 TL
Elektrik : 55 TL
Su :35 TL
İnternet : 63 TL
Doğalgaz : 30 TL
Yemek: 200 TL
TOPLAM HARCAMAM : 600 - 700 tl civari (üç aşaği beş yukari)
İnşallah hedefim iyi bir ev almak.

BBNET
Geri